בכף הייתי מפרגנת לו 50......אבל הוא פירגן רק חצי מהתוכנית.......כשהוא יפרגן ת'חצי השני נפרגן לו עוד 25....
נשלח ב-1/7/2010 22:15
אהה.. אז אני אפרגן 100...כי זה מאד חשוב לי ההקלטה!!!
נשלח ב-4/7/2010 04:18
הלינקים מורכיבם הרי מהשם המפורש של הקובץ ואתם רואים שהשמות שונים, הלינק הוא לינק ישיר לקובץ המושמע בהודעה הפותחת את האשכול ושם בפירוש בדקתי ושומעים 2 חצאים שונים של התוכנית.
אי לכך ובהתאם לזאת הדבר היחיד שאני יכול להגיד שאתם לא יודעים להוריד קבצים במיוחד לא אם מדובר ב2 קבצים בהודעה אחת...
"הדבר היחיד שאני יכול להגיד..." פפחחח הצחתני!! 10 קבין של דיבור ירדו לעולם שי נטל תשעה 1 נשאר מי לקח??
נשלח ב-4/7/2010 20:07
שאת תצחקי? לחייך את לא יודעת.
נשלח ב-4/7/2010 21:01
עליק......היא יודעת לצחוק באותה מידה שאתה יודע לדבר........ ותודה על ההקלטה(האמתהיא שלא בדקתי בפעם הקודמת את שתיהם....ישר האמנתי לחברה שזה רק חלק אחד....אז סורי....הייתי צכה לדון לכף זכות....) חברה לא לשמוע את זה עכשיו.....!!חכו עד אחרי תשעה באב.....או בעצם עד שהמשיח יבוא...זה בטוח יהיה קודם..... יללה שי נפרגן לך אפילו 500 על ההקלטה הזאת....ממש ממש תודה...!!
נשלח ב-4/7/2010 22:45
אני בדקתי,וגם האמנתי..ובכל זאת זה לא עבד... מגיע לו פי אלף מזה...אין מילים... חסרתוש את צודקת שלא כדאי לשמוע את זה עכשיו,(מנסיון)כי כבר שמעתי 10 פעם...