|
|
| נשלח ב-30/6/2010 17:23 |
|
| |
אמממ... פה אני הרבה יותר מרשה לעצמי להסחף ברגשות מאשר באמיתי... לפעמים אני מראה לחברות שלי את כל מה שאני כותבת לכם פה... ואומרת להם שמישהי אחרת כתבה את זה...הם לא יאמינו שאני מסוגלת להגיע לכאלו רמות של רגש... יש לי קטע של לא להראות רגשות בפני סתם חברות...אני שומרת אותם אך ורק לאחד והיחיד... חוציזה...אני זורת כאן בדיוק כו בחיי האמיתיים... מה שכן אני מרשה לעצמי לספר לכם מה שלא ההיתי מספרת לאחרים רק מהסיבה שאתם לא מכירים אותי... חוצמיזה...כפלי איתכם....
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 17:32 |
|
| |
| מנגינהבלבן כתב: |  | אמממ...
פה אני הרבה יותר מרשה לעצמי להסחף ברגשות מאשר באמיתי...
לפעמים אני מראה לחברות שלי את כל מה שאני כותבת לכם פה...
ואומרת להם שמישהי אחרת כתבה את זה...הם לא יאמינו שאני מסוגלת להגיע לכאלו רמות של רגש...
יש לי קטע של לא להראות רגשות בפני סתם חברות...אני שומרת אותם אך ורק לאחד והיחיד...
חוציזה...אני זורת כאן בדיוק כו בחיי האמיתיים...
מה שכן אני מרשה לעצמי לספר לכם מה שלא ההיתי מספרת לאחרים רק מהסיבה שאתם לא מכירים אותי...
חוצמיזה...כפלי איתכם.... |
|
כמונך כמוני. יש דברים שבחיים לא הייתי מדבר עם אחרים על מצבי וכ'ו. ופה אני מרשה לעצמי מה שאני לא מרשה לעצמי עם חברים או כל אחד אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 18:04 |
|
| |
מעניין... אני דווקא שונה מכיוון אחר, בוירטואל אני יותר שחצנית ממה שאני, בחיים האמיתיים שלי אני הרבה יותר עדינה, רגישה ומתחשבת, פה, משום מה, אני מרשה לעצמי להשתלח באנשים, להיות צינית ודוקרנית... זה לא שאני לא כזו, אבל בצורה יותר עדינה, וגם, לא עם כולם..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 18:10 |
|
| |
דבר ראשון, תרי ישר כוחות  , אני מאד דומה לניק שלי, גם השם שיר הוא בגלל היותי משוגעת של מוזיקה, שירים וכו'. 852- אני מנהלת חשבונות (מי היה מאמין). אני שונה בזה, שאני פה כבדה יותר מחיי האמיתיים,
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 20:02 |
|
| |
שאלה מעניינת ומאתגרת, פוווווווווווו... נראה לי שאני יותר מחושבת כאן מאשר בחיים האמיתיים... בחיים- אני מקשקשת יותר, כאן- מודדת מילם... וכן- כאן אני מביעה דיעה רק כשממש אכפת לי, או כשממש עצבנו אותי... ובחיים- על כל דבר יש לי דעה... נראה לי שאני מנסה להיות כאן הבחורה השכלתנית... ובחיים- פחות....
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 22:55 |
|
| |
| טיע כתב: |  | בס"ד אין מצב כזה!!!
אחת שהיא רועשת תמיד תהיה כזו בכל מצב ומקום. ואחת שהיא רצינית תראו אותה תמיד כך כמו כן אחת "פרחה" תמיד תראה שהיא "פרחה" ואחת צדיקה תראה צדיקה בכל מקום יש מבין? |
| \ לא נכון, יש לי מלא חברות רועשות שהן לא מוצ אות עיניין בפורומים.... וזה די משעמם אותן. ואילו אני שאני באמצע בערך, אוהבת להיות פעילה בפורומים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 22:56 |
|
| |
| רגע_קט כתב: |  | שאלה מעניינת ומאתגרת, פוווווווווווו...
נראה לי שאני יותר מחושבת כאן מאשר בחיים האמיתיים... בחיים- אני מקשקשת יותר, כאן- מודדת מילם...
וכן- כאן אני מביעה דיעה רק כשממש אכפת לי, או כשממש עצבנו אותי... ובחיים- על כל דבר יש לי דעה...
נראה לי שאני מנסה להיות כאן הבחורה השכלתנית... ובחיים- פחות.... |
|
וואו.. הוצאת לי את המילים מהפה.
אני אחד לאחד כמוך.. (גם המשפט הראשון.. אכן שאלה יפה פוו)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 23:00 |
|
| |
מה שקורה כאן, זה מדהים!!
פווווו שחקתותה'
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2010 07:06 |
|
| |
אני לא רואה הבדל גדול בין חיי האמיתיים לחיי הפורום, אני תמיד אומר את מה שאני חושב, בצורה תרבותית ומסודרת. ברור שיותר נחמד לכתוב בפורום, כי אף אחד לא מכיר, אבל גם בחיים האמיתיים אני לא מתבייש לדבר ולהגיד את דעתי בקול.
ופווווווו, כיף לגלות שבחיים את יותר עדינה, כבר נבהלתי... 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2010 15:36 |
|
| |
בכל שקר יש קצת אמת!!! לא שאני דומה לברברב אבליש לנו כמה דברים במשותף...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2010 18:17 |
|
| |
במציאות כמו הניק. לעיתים יותר נחמד, לעיתים לא יותר נחמד
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2010 18:26 |
|
| |
תמיד חסויה
גם הקרובים אליי באמת
לא מכירים אותי 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2010 19:19 |
|
| |
איפה הפסיכולוג שיסביר למה כל אחד משתמש בצורה אחרת בוירטואל.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 16:04 |
|
| |
בס"ד ברבי, איך אתה במציאות?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2012 21:47 |
|
| |
ב 11\7\2010 טיע נשארה בשאלה עלי! וואוו!
(היה לזה קישור בסמול, זה לא שאני מחפש סגירת חשבונות לפני פסח...)
|
|
|
|
|