| נשלח ב-3/7/2010 22:13 |
|
| |
חשיבות היופי!? (מיועד בעיקר לגברים)
שבוע טוב ידידים.
הרשו לי להציג בפניכם סוגיה.
סוגית היופי..
כמה חשוב לדעתם שהבחורה תהיה יפה?
כמובן שבמידה ואיננה מוצאת חן כלל אז אין פה נושא.
אך במידה והיא יפה ברמה בינונית, לא יותר מידי, אבל נאה.
האם זה עלול ח"ו בהמשך החיים להימאסות?
האם זה מצד שני לתועלת, בחורה יפה רגילה ליחס מועדף, ושלא כזאת איננה?
האם חשוב שהבחור יהיה "דלוק" על יופי בחירת ליבו?
אשמח לתגובות
תוקן על ידי אסיק_good ב- 04/07/2010 03:15:23
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2010 23:02 |
|
| |
שבוע טוב... א. מה חשבת שאם תכתוב שזה מיועד לגברים הבנות ימנעו??? ב.האמת...שזה באמת מיועד לגברים אינלי מה לענות רק אמ....כמו היהודים להחזיר בשאלה.... האים כשמתחתנים אים אחת חתיכה ויפה שאחרי שנה מביאה לעולם בשעה טובה ילד...ונשארת עם העודפים... האם גם אז נמאס מימנה??? תזכרו שהיא היתה יפה....שמנה=בד"כ לא יפה...!!! לדעתי זה אותו רעיון...אם מחוברים לנשמה של הבן אדם אין פה עיניין של יופי הוא מתגמד לעומת הפנימיות...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2010 23:53 |
|
| |
יופי זה נגזרת של האופי. אם למישי יפה יהיה אופי רע, גם היופי שלה יימאס עם הזמן. וכן להיפך. כי הפנימיות משליכה על החיצוניות בעיני המתבונן, לטוב ולמוטב.
|
| נשלח ב-3/7/2010 23:55 |
|
| |
ידוע שיש ליופי מדדים חברתיים, אבל יחד עם זה יופי הוא עניין יחסי.
השאלה מה הבחור בשכלו רוצה ומה חשוב לו, ממדים חברתיים או משו יותר אמיתי.
אני חושבת שבסופו של דבר כל אישה נאה בפני בעלה וכל בחור הוא נאה בפני אישתו וזה לא אמור להמאס עם השנים וגם לא עם הגיל וגם לא עם הלידות.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2010 01:47 |
|
| |
גמני העלתי את השאלה הזו פעם, אמרו לי שבהתחלה חשוב שהאישה תמצא חן בעיני בעלה, אבל לא צריך לחשוב על מה יהיה בעתיד, כי בעתיד אף אחד לא הולך ונהיה יפה, וגם לא כ"כ מיחסים חשיבות לדברים שיטחיים כמו "יופי" .
משהו פעם אמר לי- אם מסתדרים אחד עם השני, ומנהלים חיי משפחה טובים ותקינים, הבעל יואהב את אישתו גם אחרי 40 שנות נישואין. ולא בגלל היופי שלה, אלא בגלל המידות שלה. היופי זה במידות.
כמבן שצריכים להיות מטופחים ונאים.
וליטאי צודק- היופי יש בו מעט מן האופי. בחורה מנסה לשדר את מה שהיא מבפנים. אם האיפור גס מידי, אפשר להבין מה הראש של הבחורה... וכד'.
תוקן על ידי MeitooL ב- 04/07/2010 01:48:15
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2010 08:33 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | יופי זה נגזרת של האופי. אם למישי יפה יהיה אופי רע, גם היופי שלה יימאס עם הזמן. וכן להיפך. כי הפנימיות משליכה על החיצוניות בעיני המתבונן, לטוב ולמוטב.
|
|

|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2010 10:05 |
|
| |
"בחורה יפה רגילה ליחס מועדף, ושלא כזאת איננה?"
יש לי חדשות בשבילך: כל בחורה מצפה ליחס מועדף מבן זוגה....
ובענין היופי: פתגם יפה אומר: "דבר יפה הוא כל דבר שאנו מתבוננים עליו באהבה".
ול מילה נוספת מיותרת.
|
|
| נשלח ב-4/7/2010 10:37 |
|
| |
[quote]יופי זה נגזרת של האופי.
quote]
אשרי המאמין
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2010 11:21 |
|
| |
חשוב שאישה תהיה יפה בעייני בעלה ואני לא חושבת שצריך להיתבייש בזה. אך כמובן שלא צריך ללכת אחרי מוסכמויות הרחוב מהו יופי... חשוב שבחור יקח בחורה שיפה בעייניו ולא בעיניי חבריו. אך עיניין היופי הוא כמו כסף, זה אמור להיות בונוס ולא עיקר הבחירה כי אם תיקח בחורה שהיא רק יפה אתה תמצא את עצמך תקוע עם רהיט מהמם בבית....
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2010 11:43 |
|
| |
ליטאי, סוף סוף תשובה לעניין! ראוי לשבח
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2010 12:58 |
|
| |
תודה למגיבים. אני אמקד את שאלתי. אני מודע לכך שיש סוג יופי, שאינו נדיר במיוחד, שיותר מוצא חן בעיני, אך האם זה אמור לגרום לי לחפש דווקא סגנון כזה? אם אקח בחורה שהיופי שלה לא הכי הכי, זה עלול לגרום לזוגיות לא טובה? ולכל המגיבים בעניין האופי, וודאי שהכוונה כאן היא לאופי מתאים, ורק השאלה על היופי.. ורגע קט.. את הוספת בתגובה "יחס מועדף מבעלה", וודאי ווודאי. התכוונתי לנידון אחר, בו בחורה יפה בסטנדרטים גבוהים, רגילה ליחס מועדף מהסביבה, וזה דבר שא"א להתווכח איתו. ובחורה רגילה מקבלת יחס רגיל מהסביבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2010 13:22 |
|
| |
יש כאלה שמחפשים נשים עם יופי מיוחד בעוד הם שוכחים עד כמה הם "יפים".
אני לא אומרת שאני מאמינה במשוואה- "בחורה יפה לבחור נאה", אחרי הכול, כולנו גשמיים...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2010 14:27 |
|
| |
פעם לא הייתי מבינה את זה שיש אנשים שחשוב להם יופי ומראה חיצוני, זה היה נראה לי רדוד ומטופש, אבל עכשיו נפתח לי איזה ערוץ הבנה בעניין..
אתה אומר שאתה רוצה סוג של יופי מסוים, ושאינו נדיר יש מה להתעקש על דבר כזה, אבל לא עם ראש בקיר...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2010 14:38 |
|
| |
| אור_לגויים כתב: |  |
אני מודע לכך שיש סוג יופי, שאינו נדיר במיוחד, שיותר מוצא חן בעיני, אך האם זה אמור לגרום לי לחפש דווקא סגנון כזה? אם אקח בחורה שהיופי שלה לא הכי הכי, זה עלול לגרום לזוגיות לא טובה?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2010 14:46 |
|
| |
אתה צריך להרגיש איתה בנוח. אם המראה שלה דוחה אותך (למרות שאולי היא לא מכוערת) אז אל תקח אותה לאישה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2010 14:48 |
|
| |
את זה אולי כדאי לשאול נשואים.
לפי העבודה שאני עשיתי בעניין זה מאד מאד תלוי.
כמעט כל אחד אמר לי משו אחר.......
|
|
|
|
|