בית פורומים שידוכי חרדים

למה גברים מאושרים יותר?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/8/2013 13:32 לינק ישיר 

בס"ד
ככה אתם רוצים לבנות בתים?זה ממש אלימות מילולית 
חוץ מזה שאי אפשר להשוות גברים לנשים בקטע של התוצרת,כי גברים לא עוברים לידה ולא ממש מטפלים בילדים,
ומי ששמה את ביתה במרכז-לא יכולה להיות יצרנית יותר מדי בשוק העבודה.
וחבל שזה מה שמעריכים היום...רק הישגים כלכליים,במקום הישגים עמוקים יותר,כמו הקמת משפחה לתפארת,
עם חינוך טוב,אמא מחייכת ואוהבת,שגידלה דור של יראי שמיים....זה יותר שווה מאישה קרייריסטית שחוזרת בערב והילדים הם כמו יתומים חיים...
חבל שהתרבות הלא דתית חדרה לתוכנו בצורת החשיבה המעוותת הזו.
זה חשוב שאישה תצא לעבוד אם היא רוצה-אך אין זה מדד להערכת האישה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2013 13:44 לינק ישיר 

תרבות לא דתית? האמ-אמא של התרבות החרדית זה שאשה תלך לעבוד...

זה שאתן פראייריות ולקחתן את הקללה של הגברים (בזיעת אפך תאכל לחם) בנוסף על הקללה שלכן (בעצב תלדי בנים) רק מוכיח שאתן לא כאלה חכמות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2013 13:46 לינק ישיר 

בס"ד
לא נותנים לנשים להיות חכמות ע"י זה שעושים לבנות שטיפת מוח בגיל צעיר ומונעים מהן ללמוד גמרא.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2013 13:47 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד
ככה אתם רוצים לבנות בתים?זה ממש אלימות מילולית 
חוץ מזה שאי אפשר להשוות גברים לנשים בקטע של התוצרת,כי גברים לא עוברים לידה ולא ממש מטפלים בילדים,
ומי ששמה את ביתה במרכז-לא יכולה להיות יצרנית יותר מדי בשוק העבודה.
וחבל שזה מה שמעריכים היום...רק הישגים כלכליים,במקום הישגים עמוקים יותר,כמו הקמת משפחה לתפארת,
עם חינוך טוב,אמא מחייכת ואוהבת,שגידלה דור של יראי שמיים....זה יותר שווה מאישה קרייריסטית שחוזרת בערב והילדים הם כמו יתומים חיים...
חבל שהתרבות הלא דתית חדרה לתוכנו בצורת החשיבה המעוותת הזו.
זה חשוב שאישה תצא לעבוד אם היא רוצה-אך אין זה מדד להערכת האישה.

לא בגלל ההסבר "אי אפשר להשוות גברים לנשים בקטע של התוצרת,כי גברים לא עוברים לידה ולא ממש מטפלים בילדים,
ומי ששמה את ביתה במרכז-לא יכולה להיות יצרנית יותר מדי בשוק העבודה".

אלא בגלל ההמשך - לדעת את ערכה האמיתי של האשה, ערך עליון ומקודש שלא נמדד לפי הצלחות בשוק העבודה. ורק אוסיף: גם גברים לא אמורים להיות נמדדים בפרמטרים של שוק העבודה. כנראה שגבר שמודד את עצמו לפי הצלחותיו בשוק - יראה את העדרם (שבאשה) כחסרון, ואלו שגם את עצמם יודעים להעריך בצורה הנכונה, ידעו גם לכבד ולהעריך את האשה ואת תפקידה המיוחד.

תוקן על ידי לאנגע_צדיק ב- 18/08/2013 13:56:29

זוהי רק דעתי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2013 13:47 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

זה שאתן פראייריות ולקחתן את הקללה של הגברים (בזיעת אפך תאכל לחם) בנוסף על הקללה שלכן (בעצב תלדי בנים) רק מוכיח שאתן לא כאלה חכמות.

אני בעד שאישה תצא לעבוד כדי שתרגיש עצמאות כלכלית ולא תלותית בגבר ב100%אך מכאן ועד להעריך אישה רק
בגלל התוצרת הכספית ומעמדה הכלכלי הדרך ארוכה ומשתווה לגויים.

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/08/2013 13:48:40

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2013 13:49 לינק ישיר 

מה פתאום, הרושישיבע בעצמו אמר שאם אני לא מתחתן מינימום עם בחורה שיש לה מקצוע מכניס (מתכנתת או רואת חשבון) אני לא אוכל ללמוד כמו שצריך בלי טרדות פרנסה, אז איך אתחתן עם מורה או גננת ואחטא ח"ו בביטול תורה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2013 14:00 לינק ישיר 

אדם. אני מסרבת לקחת את הקללה של הגבר. אפילו ירד לי על זה משהו אתמול (אין ספק שאחד ההזוים עד כה היה לאסוף בחור מ"חברון")
אם הצלחה ויכולות נמדדים במושגים גבריים אז בודאי שלגברים יש יתרון. אבל זה פשוט עיוות. לא הייתי מתחלפת עם גבר. ברוך שעשני כרצונו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2013 14:08 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

אני לא חושבת שאחוז עקרות הבית במגזר החרדי קטן מהמגזר הכללי, ההבדל הוא שנוהג שבעולם שאשה לא תקים בית לפני שהיא מבוססת עמוק בעבודה ואילו הרבה מהחרדיות נישאות הרבה לפני השלב הזה, ומקיימות את ה"בעצב תלדי בנים" (וגם זה, בשונה מהשאר.. בלע"ר.. ) בזמן שמקבילה חיה חיי רווקות בנחת... 

וגם אחרי הנישואין, בשני המגזרים עובדים והכל, באחד מסתפקים במשכורת אחת + מילגת כולל לפרנס רבים מאלה שמפרנסים המשתכרים בשתי משכורות...

בכלמצב, אשה לא עובדת, זאטוטים סמרטוט וארבע קירות.. לא מומלץ.. :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2013 11:09 לינק ישיר 

ה1_ויחידה כתב:

אני לא חושבת שאחוז עקרות הבית במגזר החרדי קטן מהמגזר הכללי, ההבדל הוא שנוהג שבעולם שאשה לא תקים בית לפני שהיא מבוססת עמוק בעבודה ואילו הרבה מהחרדיות נישאות הרבה לפני השלב הזה, ומקיימות את ה"בעצב תלדי בנים" (וגם זה, בשונה מהשאר.. בלע"ר.. ) בזמן שמקבילה חיה חיי רווקות בנחת... 

וגם אחרי הנישואין, בשני המגזרים עובדים והכל, באחד מסתפקים במשכורת אחת + מילגת כולל לפרנס רבים מאלה שמפרנסים המשתכרים בשתי משכורות...

בכלמצב, אשה לא עובדת, זאטוטים סמרטוט וארבע קירות.. לא מומלץ.. :)
אפשר לשלוח אותה לבייביסיטר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2013 14:39 לינק ישיר 

חייכנית- "לא נותנים לנשים להיות חכמות ע"י זה שעושים לבנות שטיפת מוח בגיל צעיר ומונעים מהן ללמוד גמרא."- מי מונע ממך ללמוד גמרא? עזרת נשים פתוח- לכי בכיף. פשוט בינה יתירה לנשים להבין דברים אחרים. תסכימי שראש של גבר ושל אישה עובד אחרת- תלמדי גמרא, אבל שתיכם תבינו קצת אחרת את הענין וקצת אחרת זה הבדל גדול בדקויות שצריך כדי ללמוד קודש.

תוקן על ידי פשוט_וטוב ב- 25/08/2013 14:58:27

אין דבר כזה פשוטו כמשמעו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > למה גברים מאושרים יותר?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.