בית פורומים בחדרי חרדים בני ברק

האם דודי זילברשלג השתגע ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/7/2010 02:36 לינק ישיר 
האם דודי זילברשלג השתגע ?

*-- Each response *

53.  דודי תחליט האם לנו אתה או לצרנו
יודא בן חיים  |  04/07/2010 00:09:12
בס"ד

אני דווקא אתייחס למשפטים במכתבך.

כתבת : "נחרדתי למקרא מכתבך בענינו של הגאון רבי יעקב יוסף שליט"א" כן נחרדת רק כעת ולא נחרדת כשר´ יעקב יוסף הגדיר את כל העדה וכל הגדולים ובתוכם גם כ"ק האדמו"ר מסלונים שליט"א "חולים במחלת הנפש".
כתבת : "אפילו האשראי העצום המגיע לך ולחבריך, ובדגש עליך דווקא, על הצלת ילדי ישראל בעידן בו שלטה בשטח תחושת שליחות, הולכת ונמוגה" אצלך אולי היא הולכת ונמוגה אבל אצל מרן פאר הדור הר´ עובדיה יוסף אינה הולכת ונמוגה כי מרן קורא לו "ר´ דוד נחמן הספרדי" וראינו באיזה חיבה יתרה התייחס המקובל הרב בצרי שליט"א לר´ דוד נחמן בלוי, בשעת ההפגנה ליד כלא מעשיהו רק לפני שבוע.
כתבת: "מותר לחשוב אחרת, אבל לא לשכוח מה מקומם של תלמידי חכמים וצדיקים במחננו, גם אם הם בני עדות המזרח, תלמיד חכם מורה לרבים ענוותן ושפל ברך" דודי קח בחשבון כי אביו פאר הדור והדרו מרן הר´ עובדיה יוסף שליט"א, הגדיר אותו כ"מרים יד בתורת משה" אז הוא לא הוציא את עצמו מכלל ישראל ?, והאם לא צודק ר´ דוד נחמן שהציגו כאחד הריקים ?, זכור גם קרח ולהבלאא"ה גם שלמה גורן היו תלמידי חכמים מופלגים. הוא לקח את התורה שלו כקרדום לחפור בו.
כתבת: "מותר להתווכח, אך מכאן עד לניסיון הנואל של "מסירה" ופגיעה בפרנסה, הדרך רחוקה מאד" ואני בא ושואל הם אין לנו כאן את הסיפור של הקוזק הנגזל ? מה ליעקב יוסף מותר לזרוק עשרות הורים לבית הכלא ולגזול להם את פרנסתם (אחד מההורים הפסיד את הפורום מנהלים של המודיע, בגללו) ולו אסור לגזול את פרנסתו ?, יתרה מזו, הרי הוא הצהיר בפירוש שהוא ימשיך במעלליו, הרי לפי זה דינו כ"מוסר" לכל דבר, ולפי הרמב"ם דינו "מורידין ולא מעלין". אני כבר לא אדבר על זה כי בהשקפה, הוא נוטה יותר לצד המזרחי מאשר לצד היהדות הנאמנה וכולל ש"ס בתוכם.
כתבת: "נ.ב. לצערי אני מפנה אליך את מכתבי ברשות הרבים, כי כמתכונת החטא, תיקונו" הנה יש לנו מחזיר בתשובה בדורנו ושמו "דודי זילברשלג" הדואג מאד לכל תיקוני החטאים בדורנו. הרי ר´ דוד נחמן לא פרסם את המכתב ברשות הרבים, הוא שלח את המכתב לכתובות הרלוונטיים כפי שחשב לנכון, והכל בכדי שהוא לא י´הי´ה בבחינת "שור המזיק" רק "בחדי חדרים מצא לנכון לפרסם אותו, אז מה לך כי תלין עלין על "הפרהסי´ה".
דודי - מי נתן לך רשות להציג את עצמך בפורום "משכנות שאננים" כחסיד ויז´ניץ, ובכך לבייש את כל חסידי ויז´ניץ בעולם, ואני הכותב הק´ בתוכם, למה לא הצהרת על עצמך כחסיד "סערט-ויזניץ",יחי ההבדל הקטן, ואני בטוח בכך כי האדמו"ר שלך הי´ה נוזף בך על התנהגות הנלוזה לך בזמן
האחרון.
ובכלל מי שמך למסבירן של היהדות החרדית ? ובכך להצהיר כי אתה "מעוניין בבג"ץ חזק" וזאת נגד ההשקפה של "ואשיבה שופטייך כבראשונה" או "מקום המשפט מקום הרשע" וכך ורק כך הוא הוא ההסתכלות של היהדות הנאמנה על כל בתי המשפט למיניהם.

אבל יש לי שאלה יותר מעניינת אליך "דוד", אולי תאמר לי חוץ מהמפעל של מאיר פנים שאני לא מזלזל בו, כמה ילדים הכנסת תחת כנפי השכינה, לעומת הצדיק ר´ דוד נחמן בלוי הי"ו שהכניס אלפי ילדים תחת כנפי השכינה, וזה לא גוזמה כלל, אפילו הברי פלוגתא שלו מצד הקנאים מאשרים זאת. ומי אתה שתקח את העוז והחוצפה להטיף לו מוסר.
דודי ! כלך לך מאתנו והתחבר לידידים שלך, כיואב ללום וכד´ שמצאת לנכון לחבק אותו, החיבוק הזה גרם לנו ולעוד אלפי אנשים שראו את התמונה "סלידה ושאט נפש" ממך.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2010 01:47 לינק ישיר 

מה הפליאה הגדולה כאן?
הרי תמיד הוא היה משוגע, ואדיווווווווט! 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים בני ברק > האם דודי זילברשלג השתגע ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext