גלן בק חושף: תכניתם הסודית של אובמה ושאר שונאי ישראל
http://www.watchglennbeck.com/
[ זוכרים את הבטחתי על לחימה אקטיבית של צבא אמריקני נגד ישראל עוד במהלך 2011? עוד נדבר ע"כ רבות בחודשים הקרובים, בינתיים יש לכם את הסכמתי לדברים הבאים ]
בהתייחסו לישראל. הנאום מרשים. שימו לב כמה דברים מכסה גלן בק בכל ערב, כשהחומר שאתם רואים הוא כ50% מהארבעים דקות שלו בלבד!
הבוקר, במבצע חד פעמי, גם בשל העובדה שגלן בק הקדיש זמן כה רב לישראל,וגם בשל חשיבות דבריו, תרגמתי כמה שיותר בפרוטרוט, ככל שיכולתי משגת.
גלן מדבר על סורוס שמחפש להסתיר את דעותיו למרות שהוא קורא לעצמו "OPEN SOCIETY ועוד ארגונים "פתוחים כאלה". סורוס הכריז מלחמה על פוקס, קבוצה שסורוס הקים מדברת על התחברות לצדדים כמו האחים המוסלמים ואפילו קיצוניים יותר. הם קוראים לישראל, בלוק המכשול העיקרי לשלום ישראל אינה מבינה את "הצורך שלה" בכך שהשינוי מהיר מידי (בציניות) - אולי אנו צעירים או מטומטמים מידי להבין. בקיצור, ישראל היא הבעיה המרכזית במזרח התיכון.
כמו כן טוען גלן שבעיני הערבים והפרסים ארה"ב גם כן הינה מכשול לפתרון בעיות העולם. האירנים משתמשים במונח שטן (ק'טן וגדול), סורוס משתמש לגביהם במילה "מכשול".
הוא מציג תמונות של מזרח תיכון סוער (4 תמונות של הפגנות של מפגינים מ4 ארצות ערביות) ושואל האם נראה שהמזרח התיכון הולך לפתרונות שלום והתפתחות? או דווקא לכיוון של הרס ומלחמה? איך זה ייגמר? האם הדברים הולכים לטובת השרדות ישראל או אולי לא? שואל האם יש איזה שהוא מנהיג בעולם שמבקש לתמוך בישראל, או אולי לא?
כאן הוא קובע נחרצות: ישראל תחת התקפה!
כאן הוא ניגש ללוח ומציג את מסקנותיו: 1. תחילה יש לנו את סורוס עם הארגונים שלו הקורא לישראל "מכשול" 2. אובמה רוצה מדינה פלשתינאית בתוך שנה. זה נאמר ב23 לספטמבר 2010. כלומר הוא מדבר על מדינה פלשתינאית שתקום בספטמבר 2011 ! כאן הוא מספק שעיתון אירופי כתב כי הקמת מדינה פלשתינאית בספטמבר 2011 נראית "בלתי ניתנת למניעה". 3. חמאס קורא לליגה הערבית לעצור את ישראל מלגרום לאי יציבות איזורית באמצעות "טבח פלשתינאים" וזה משתלב היטב עם המנטרה החדשה של סורוס "אחריות להגן". מחמוד עבאס מוכן לוותר על מליונים מארה"ב רק כדי לחזור ולהתאחד עם חמאס. כמו כן מציין גלן בק שמחמוד עבאס עובד על טיוטת הקמת מדינה פלשתינאית בתוך 6 חודשים (הוא מראה שהכל מוליך לאותו כיוון סביב ספטמבר 2011).
4. במקביל האו"ם מוכן להכיר/בודק אפשרות להכיר בעצמאותה של מדינת פלשתין
במקביל בנורבגיה המפלגה הסוציאליסטיות קוראות להתארגן ולפעול נגד ישראל אפילו בפעולות מלחמתיות. הכל בשם "האחריות להגן"... כמו כן, גם האחים המוסלמים במצרים כבר הצהירו שהם בוחרים באופציה של מלחמה בישראל.
זוכרים את הנשיא שאמר אמש "אנחנו מוכנים עתה למסור את ניהול משבר לוב לידי נאטו?". יש בזה משהו מוזר אומר גלן בק, כי רק היום שגריר ארה"ב באו"ם אמר: רגע, אנו עוד לא מוסרים את הניהול לידי נאטו כי טרם החלטנו אם אנחנו מחמשים את מורדי לוב או לא. זה מוביל אותנו שוב לדוקטרינת "האחריות להגן" אומר גלן בק, האחריות להגן מפני השמדת עם, פשעי מלחמה, טיהור אתני וכל אותם מעשים נוראים, כל זה נעשה כששר הגנה עצמו הודה כי לוב אינה אינטרס עליון של ארה"ב, אבל... יש לנו אחריות להגן... (בציניות) ואת זה אמרה מזכירת ההגנה שנשואה לעוד אחד מהכוכבים של סורוס, שביחד הם הצמד הכי מסוכן בארה"ב (מזכירת ההגנה יש לה דעות אנטי ישראליות וכנ"ל לבעלה שמנהל מרכזי של ארגונים של סורוס, שוב, כנגד ישראל). הערה: עובדה מפתיעה זו נחשפה לפני כ2 לילות בשידור של גלן בק. כמו כן הוא מציין לדבריה של מזכירת ההגנה, כי הרעיון ללכת על לוב היה דווקא של אובמה. כלומר, אובמה עצמו הצית את הטריגר לגבי לוב.
כאן הוא שואל, איך היא מתכוונת לטפל בישראל? והוא מראה ראיון שלה שבו היא אומרת: מה שאנחנו צריכים זה רצון כדי במקום להשקיע במקום במליונים בישראל להשקיע במדינה פלשתינאית חדשה. (היא משתמשת כאן בהמון מילים מסובכות וארוכות ... המון מסך עשן) אנו צריכים מיליארדים בשביל להיות "כוח הגנה של ממותה". (כמובן, נגד דורסנותה של ישראל).
גלן מסכם: הם ניסו זאת על לוב, וינסו שוב על מדינת ישראל. כאן הוא מציין שוב איזה מסמך של ראש ארגון (שמסתבר איך לא, שמנוהל ע"י סורוס) שטען לרצחניות ישראל כנגד עזה.... בלה בלה בלה. הרג של 1300 פלשתינאים בפעולה בעזה (מבצע עופרת יצוקה), כאן המסמך פונה להציע פתרון והוא לעצור את תוקפנות ישראל ע"י אמצעים שונים כנגד המדינאים, אמברגו ועוד ריסונים שיבואו לעתיד לבוא. (גלן בק פשוט זורע עובדות לכל אורך השידור ומחזק בכך את עמדותיו הידועות).
כאן הוא עוצר ואומר, היריה הבאה כבר מוכנה. הוא שואל, היכן צ'רצ'יל? היכן רייגן? היכן כולם? יש לנו את סורוס, יש לנו את הנשיא (אובמה), סוציאליסטים בכל מרחב הגלובוס. היכן האנשים שהם בעד החופש? היכן האנשים שהם בעד ישראל? אנשים שבאמת עומדים למען ישראל? הלילה אני רוצה להוסיף את קולי, אומר גלן בק, ושיישמע צלול ורם, אני יודע לאן אנו הולכים, אני עשיתי את שיעורי הבית שלי, אני גם אדם רוחני, אני עומד עם ישראל! והיכן הם כל האחרים? זה לא אומר לתמוך בהם באופן אוטומטי ועיוור, גם אנחנו כמדינה עושים שגיאות רבות, אבל אני עומד איתם ולצידם. סורוס ולהקתו קוראים לי רמאי ושקרן ויש להם צוותי מחקר הגדלים מיום ליום שתוקפים אותי, איני יודע עוד כמה זמן יקח לעולם להתייצב לעמדת הצדק, אבל לפחות אני אדע היכן להתייצב (לצד ישראל כמובן) !
כל אחד מאיתנו חייב לשאול עצמו, האם במזרח התיכון (גלן בק מכנה את המזרח התיכון מקום של "קרבות כלבים"), האם אתה ניצב עם האנשים שהם הכי דומים לאמריקאים? או שאתם תומכים במי שמלמדים להחביא, לסחוט, לשכתב הסטוריה? אנשים שמנסים לערער וליצור פחד? אני אעדיף לעמוד בצד של... משפחת פוגל ז"ל (וכאן הוא מראה את תמונותיהם של המשפחה הנרצחת). אני אעדיף ללמד את ילדי את הלקח מהרצח האכזרי הזה, מאשר אלה שמחלקים עוגות ושמחים שבעצם הם אלה שעשו את הרצח המתועב (מראה את התמונות והשמחה בעזה לאחר הטבח).
תציינו שם של מדינות במזרח התיכון שיש להם ערכים כמו לנו (לאמריקה), אני יכול לציין רק מדינה אחת, למה אנו ניצבים ביחד עם כל אוייבי ישראל? הם סבלו מפרובוקציות יותר מכל מדינה אחרת ביקום, ולמרות שיש להם נשק גרעיני, על כמה מדינות הם איימו? אפס! כולם מתלוננים על כל הרוע שישראל גרמה לערבים ? על מה אתם מדברים? שואל גלן בק.
עשרות מליונים מעונים על ידי השלטון שלהם (בארצות ערב), הומואים עדיין מעונים ונרצחים עד היום, בלוגרים נאסרים ללא סיבה, נשים מושפלות נאנסות ונרצחות, מפגינים נורים למוות, טרוריסטים נשלחים ע"י אימהותיהם להקדיש את חייהם לטרור, אבל ישראל? הם הרוע? אלה הם המכשול לשלום? תנו לי לשאול אתכם, כמה הומואים נעצרו ונרגמו למוות בישראל? כמה מבוגרים נקברו בחול עד ראשיהם ונרגמו עד למותם בישראל? כמה בלוגרים נעצרו ללא סיבה בישראל? אפס! ועכשיו העולם (העדר) מובל לשתות את המים "שישראל היא הרעה", והעולם עומד לשתות את זה. אל תישתו ממים אלה! קורא גלן בק. יש לישראלים יותר חופש מכל אומה אחרת במזרח התיכון, נשיהם חופשיות לנהוג, נשים ובנותיהם יכולות ללכת ברחובות ישראל בלי להיות נרגמות באבנים למוות (הערה: בשל הליכתן לבד ברחוב ללא לווי גבר), אתה יכול להביא תנ"ך או קוראן לתוך גבולות ישראל, איך אתם יכולים בכלל לסבול לחיות בסביבת אנשים כאלה (הכוונה לסביבה מוסלמית קיצונית), שיהרגו אתכם אם אינכם מאמינים באותה דת כמותם? מדינה שמתייחסת לאנשים שבה כמו כלבים, שמתייחסים לנשים כמו חתיכת רהיט או צעצוע מיני שניתן לאנוס אותו ובית המשפט יאשר זאת, איך זה כשארץ כמו שלנו מקשיבה לאותם אנשים רעים האומרים (על ישראל) ,זה מקור הרוע!
המימשל שלנו נמצא בצד הלא נכון של המפה, הם ניצבים כנגד הטוב ונמצאים עם הרוע, אנו תומכים בתוקפנים, אנו תומכים ברוצחים ובטרוריסטים, פנינו מאומה שעשתה דברים לא נכונים כמו להיות בן ברית למובארק, לאומה שעושה אפילו יותר רוע, בכך שאנו מחמשים את אל קעידא ואת האחים המוסלמים! שמעודדת את אירן ובסופו של דבר להרוס את ישראל.
אני ניצב הערב בעד ישראל!
http://rotter.net/forum/scoops1/22431.shtml