בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

דברים מופלאים של גויים מדהימים - וידאו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/12/2010 14:55 לינק ישיר 

לאדם זה ברור שיהיה מי שיהיה רק שיפתיע

תוקן על ידי ואפעלפי ב- 24/12/2010 15:17:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2011 15:22 לינק ישיר 

צפו בשיעור מרתק בעניני שלימות הארץ, מפי חבר הקונגרס השחור מפלורידה
מר אלן ווסט, אשר בשפה ברורה וחד-משמעית מדבר על זכותם של העם היהודי
בארץ ישראל השלימה. ווסט ציטט בפרוטרוט מתוך התנ"ך את גבולות הארץ,
"הקריאה 'לשחרר את פלסטין', משמעותו להחזירו למי שזה שייך לו כהבטחת
אלוקים - לעם היהודי"

תוקן על ידי המיייחל ב- 12/01/2011 15:23:47

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/1/2011 13:40 לינק ישיר 

איזה תימני חמוד
עם מבטא אמריקאי

אולי הוא מילדי תימן המגניבים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2011 15:47 לינק ישיר 

הועתק מפורום סקופים ברוטר

- מוקיע את אובמה שדאג מיד בתחילת המהפכה במצרים לפגוע במובארק באופן אישי ועכשיו לקח לו 9 ימים לדבר על מה שקורה בלוב.הוא מציין כי אובמה בנאומו לא הזכיר פעם אחת אפילו את השם קדאפי. כנראה שהוא פוחד מעליית מחירי הנפט. חוץ מזה הוא דיבר על העובדה שאובמה לא שיחרר בארות נפט באמריקה כדי שתהיה רזרבה וכדי לצנן את שווקי הנפט הבוערים. למה אובמה לא שחרר צווים להמשיך ולתת לקדוח נפט בארה"ב אם הוא יכול להרגיע בכך את השווקים?

- הוא שואל "מי אנחנו?" שהרסנו את יחסינו עם בנות בריתנו מצרים ובריטניה, ומצביעים נגד ישראל בעניינים איזוטריים כשכל האיזור בוער ונותן לישראלים תחושה של סכין בגב.

- הוא מציין את העובדה שכניסת 2 אוניות הקרב האירניות לים התיכון עברה בלא "ציוץ"

- הוא אומר שפירטים סומליים הרגו 4 אמריקנים וירו על משחתת אמריקאית בלא שהאמריקאים עשו מהם עפר ואפר, (יענו ללא תגובה)

בנוסף הוא מספר שארה"ב מכרב למצרים בשנתיים האחרונות נשק בבילוני דולר ועכשיו נשק רב מזה מוברח לתוך עזה. איזה מסר אנו מוסרים לישראל, בת בריתנו? האם היא עדיין בכלל בת בריתנו?

"מי הם בני הברית שלנו? מי הם האויבים שלנו?" שואל גלן בק ואינו מכיר יותר את ארה"ב.

להיכן אנו מגיעים, שואל גלן בק, האם הנשיא האמריקאי חובב כאוס וחוסר יציבות?

אין כל ספק שגלן בק אכן אדם מיוחד משכמו ומעלה. מה שאותי מעניין ומסקרן במיוחד זה:
גלגול של מי הוא.
וכיצד הוא יגיב ויתייחס למשיח היהודי שיתגלה בקרוב.

תוקן על ידי המיייחל ב- 24/02/2011 15:47:53

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/2/2011 16:17 לינק ישיר 

בניתוח האירועים יש לקחת בחשבון שני נקודות שאינם סטנדרטיות
1. שהקב"ה מנהל את העולם והוא גורם לאירועים להתרחש והבחירה נלקחה מהרבה מנהיגים מה שלא היה בעבר וזה מקשה על הניתוח הקונבנציונלי.
2. בפרט בקשר לאובאמה שהוא שליח הגלובלסטים ואיננו מייצג את האינטרסים של ארה"ב כמעצמה אלא את אינטרס הגלובליסטים .

אם לוקחים את 2 הנקודות האילו מבינים למה הרבה פרשנים אינם מבינים הרבה מהתהליכים המתרחשים לאחרונה.

כפי איך שאני מבין את התהליכים על פי מסרי האוטיסטים הוא  שכביכול מתנהל מאבק בין הגלובליסטים להקב"ה מי ינצח בעולם.

ולכן נעשים דברים שפרשנים  שלא מונחים  בקוספרציות אינם מסוגלים לנתח.

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 24/02/2011 16:17:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2011 21:13 לינק ישיר 

מסכים איתך על שתי הנקודות.
אבל העניין כאן הוא אחר.

אתה לא יכול בשידור טלוויזיה מול כל האומה לומר את הדברים שחור על גבי לבן 'ברחל בתך הקטנה'
ולהאשים את הנשיא בבגידה בהרס המדינה וכו' וכו' . מבחינה חוקית זה יכול להיחשב כהסתה וקריאה לפגוע בנשיא וכדומה.
אז אין ממש ברירה אלא להציג את הדברים בצורת שאלה "מה, הנשיא לא יודע כך וכך?!" וכן על זה הדרך.
כאשר הצופה אמור להבין שלא מדובר בפיקפוק במדיניות הנשיא אלא בהטחת האשמה ישירה בו.

אני לא הייתי מטיל ספק בידיעותיו של גלן בק או ביכולותיו להביא לידי דעת הקהל את מה שהוא רוצה.

בין אם זה מוצא חן בעיניי ובין אם לא זאת המציאות העגומה בה אנו חיים מציאות בה חייבים לעטוף
את גלולת האמת המרה בכמה עטיפות של משי רכות ועדינות וכך להגישה לפני ההמונים.
הרמה הנמוכה בה נמצאים הבריות לא מאפשרת הרבה יותר מזה. זו דעתי.

תוקן על ידי המיייחל ב- 24/02/2011 21:14:37

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/3/2011 08:52 לינק ישיר 

גלן בק מסכם אירועי השבוע האחרון ומציג את השקר של ממשל אובמה ומתייחס גם לישראל.
צפו בפרק הקצר והמעניין.

http://video.foxnews.com/v/4606332/beck-are-we-on-the-wrong-side/

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/3/2011 08:43 לינק ישיר 

גלן בק חושף: תכניתם הסודית של אובמה ושאר שונאי ישראל

http://www.watchglennbeck.com/

[ זוכרים את הבטחתי על לחימה אקטיבית של צבא אמריקני נגד ישראל עוד במהלך 2011?
  עוד נדבר ע"כ רבות בחודשים הקרובים, בינתיים יש לכם את הסכמתי לדברים הבאים ]

בהתייחסו לישראל. הנאום מרשים. שימו לב כמה דברים מכסה גלן בק בכל ערב, כשהחומר שאתם רואים הוא כ50% מהארבעים דקות שלו בלבד!

הבוקר, במבצע חד פעמי, גם בשל העובדה שגלן בק הקדיש זמן כה רב לישראל,וגם בשל חשיבות דבריו, תרגמתי כמה שיותר בפרוטרוט, ככל שיכולתי משגת.

גלן מדבר על סורוס שמחפש להסתיר את דעותיו למרות שהוא קורא לעצמו "OPEN SOCIETY ועוד ארגונים "פתוחים כאלה". סורוס הכריז מלחמה על פוקס,
קבוצה שסורוס הקים מדברת על התחברות לצדדים כמו האחים המוסלמים ואפילו קיצוניים יותר. הם קוראים לישראל, בלוק המכשול העיקרי לשלום
ישראל אינה מבינה את "הצורך שלה" בכך שהשינוי מהיר מידי (בציניות) -
אולי אנו צעירים או מטומטמים מידי להבין. בקיצור, ישראל היא הבעיה המרכזית במזרח התיכון.

כמו כן טוען גלן שבעיני הערבים והפרסים ארה"ב גם כן הינה מכשול לפתרון בעיות העולם. האירנים משתמשים במונח שטן (ק'טן וגדול), סורוס משתמש לגביהם במילה "מכשול".

הוא מציג תמונות של מזרח תיכון סוער (4 תמונות של הפגנות של מפגינים מ4 ארצות ערביות) ושואל האם נראה שהמזרח התיכון הולך לפתרונות שלום והתפתחות? או דווקא לכיוון של הרס ומלחמה? איך זה ייגמר?
האם הדברים הולכים לטובת השרדות ישראל או אולי לא?
שואל האם יש איזה שהוא מנהיג בעולם שמבקש לתמוך בישראל, או אולי לא?

כאן הוא קובע נחרצות: ישראל תחת התקפה!

כאן הוא ניגש ללוח ומציג את מסקנותיו:
1. תחילה יש לנו את סורוס עם הארגונים שלו הקורא לישראל "מכשול"
2. אובמה רוצה מדינה פלשתינאית בתוך שנה. זה נאמר ב23 לספטמבר 2010. כלומר הוא מדבר על מדינה פלשתינאית שתקום בספטמבר 2011 !
כאן הוא מספק שעיתון אירופי כתב כי הקמת מדינה פלשתינאית בספטמבר 2011 נראית "בלתי ניתנת למניעה".
3. חמאס קורא לליגה הערבית לעצור את ישראל מלגרום לאי יציבות איזורית באמצעות "טבח פלשתינאים" וזה משתלב היטב עם המנטרה החדשה של סורוס "אחריות להגן". מחמוד עבאס מוכן לוותר על מליונים מארה"ב רק כדי לחזור ולהתאחד עם חמאס. כמו כן מציין גלן בק שמחמוד עבאס עובד על טיוטת הקמת מדינה פלשתינאית בתוך 6 חודשים (הוא מראה שהכל מוליך לאותו כיוון סביב ספטמבר 2011).

4. במקביל האו"ם מוכן להכיר/בודק אפשרות להכיר בעצמאותה של מדינת פלשתין

במקביל בנורבגיה המפלגה הסוציאליסטיות קוראות להתארגן ולפעול נגד ישראל אפילו בפעולות מלחמתיות. הכל בשם "האחריות להגן"...
כמו כן, גם האחים המוסלמים במצרים כבר הצהירו שהם בוחרים באופציה של מלחמה בישראל.

זוכרים את הנשיא שאמר אמש "אנחנו מוכנים עתה למסור את ניהול משבר לוב לידי נאטו?". יש בזה משהו מוזר אומר גלן בק, כי רק היום שגריר ארה"ב באו"ם אמר: רגע, אנו עוד לא מוסרים את הניהול לידי נאטו כי טרם החלטנו אם אנחנו מחמשים את מורדי לוב או לא. זה מוביל אותנו שוב לדוקטרינת "האחריות להגן" אומר גלן בק, האחריות להגן מפני השמדת עם, פשעי מלחמה, טיהור אתני וכל אותם מעשים נוראים, כל זה נעשה כששר הגנה עצמו הודה כי לוב אינה אינטרס עליון של ארה"ב, אבל... יש לנו אחריות להגן... (בציניות) ואת זה אמרה מזכירת ההגנה שנשואה לעוד אחד מהכוכבים של סורוס, שביחד הם הצמד הכי מסוכן בארה"ב (מזכירת ההגנה יש לה דעות אנטי ישראליות וכנ"ל לבעלה שמנהל מרכזי של ארגונים של סורוס, שוב, כנגד ישראל). הערה: עובדה מפתיעה זו נחשפה לפני כ2 לילות בשידור של גלן בק. כמו כן הוא מציין לדבריה של מזכירת ההגנה, כי הרעיון ללכת על לוב היה דווקא של אובמה. כלומר, אובמה עצמו הצית את הטריגר לגבי לוב.

כאן הוא שואל, איך היא מתכוונת לטפל בישראל?
והוא מראה ראיון שלה שבו היא אומרת: מה שאנחנו צריכים זה רצון כדי במקום להשקיע במקום במליונים בישראל להשקיע במדינה פלשתינאית חדשה. (היא משתמשת כאן בהמון מילים מסובכות וארוכות ... המון מסך עשן)
אנו צריכים מיליארדים בשביל להיות "כוח הגנה של ממותה". (כמובן, נגד דורסנותה של ישראל).

גלן מסכם: הם ניסו זאת על לוב, וינסו שוב על מדינת ישראל.
כאן הוא מציין שוב איזה מסמך של ראש ארגון (שמסתבר איך לא, שמנוהל ע"י סורוס) שטען לרצחניות ישראל כנגד עזה.... בלה בלה בלה. הרג של 1300 פלשתינאים בפעולה בעזה (מבצע עופרת יצוקה), כאן המסמך פונה להציע פתרון והוא לעצור את תוקפנות ישראל ע"י אמצעים שונים כנגד המדינאים, אמברגו ועוד ריסונים שיבואו לעתיד לבוא. (גלן בק פשוט זורע עובדות לכל אורך השידור ומחזק בכך את עמדותיו הידועות).

כאן הוא עוצר ואומר, היריה הבאה כבר מוכנה.
הוא שואל, היכן צ'רצ'יל? היכן רייגן? היכן כולם? יש לנו את סורוס, יש לנו את הנשיא (אובמה), סוציאליסטים בכל מרחב הגלובוס. היכן האנשים שהם בעד החופש? היכן האנשים שהם בעד ישראל? אנשים שבאמת עומדים
למען ישראל?
הלילה אני רוצה להוסיף את קולי, אומר גלן בק, ושיישמע צלול ורם, אני יודע לאן אנו הולכים, אני עשיתי את שיעורי הבית שלי, אני גם אדם רוחני, אני עומד עם ישראל!
והיכן הם כל האחרים? זה לא אומר לתמוך בהם באופן אוטומטי ועיוור, גם אנחנו כמדינה עושים שגיאות רבות, אבל אני עומד איתם ולצידם. סורוס ולהקתו קוראים לי רמאי ושקרן ויש להם צוותי מחקר הגדלים מיום ליום שתוקפים אותי, איני יודע עוד כמה זמן יקח לעולם להתייצב לעמדת הצדק, אבל לפחות אני אדע היכן להתייצב (לצד ישראל כמובן) !

כל אחד מאיתנו חייב לשאול עצמו, האם במזרח התיכון (גלן בק מכנה את המזרח התיכון מקום של "קרבות כלבים"), האם אתה ניצב עם האנשים שהם הכי דומים לאמריקאים? או שאתם תומכים במי שמלמדים להחביא, לסחוט, לשכתב הסטוריה? אנשים שמנסים לערער וליצור פחד?
אני אעדיף לעמוד בצד של... משפחת פוגל ז"ל (וכאן הוא מראה את תמונותיהם של המשפחה הנרצחת). אני אעדיף ללמד את ילדי את הלקח מהרצח האכזרי הזה, מאשר אלה שמחלקים עוגות ושמחים שבעצם הם אלה שעשו את הרצח המתועב (מראה את התמונות והשמחה בעזה לאחר הטבח).

תציינו שם של מדינות במזרח התיכון שיש להם ערכים כמו לנו (לאמריקה), אני יכול לציין רק מדינה אחת, למה אנו ניצבים ביחד עם כל אוייבי ישראל? הם סבלו מפרובוקציות יותר מכל מדינה אחרת ביקום, ולמרות שיש להם נשק גרעיני,
על כמה מדינות הם איימו? אפס! כולם מתלוננים על כל הרוע שישראל גרמה לערבים ? על מה אתם מדברים? שואל גלן בק.

עשרות מליונים מעונים על ידי השלטון שלהם (בארצות ערב), הומואים עדיין מעונים ונרצחים עד היום, בלוגרים נאסרים ללא סיבה, נשים מושפלות נאנסות ונרצחות, מפגינים נורים למוות, טרוריסטים נשלחים ע"י אימהותיהם
להקדיש את חייהם לטרור, אבל ישראל? הם הרוע? אלה הם המכשול לשלום?
תנו לי לשאול אתכם, כמה הומואים נעצרו ונרגמו למוות בישראל? כמה מבוגרים נקברו בחול עד ראשיהם ונרגמו עד למותם בישראל? כמה בלוגרים נעצרו ללא סיבה בישראל? אפס! ועכשיו העולם (העדר) מובל לשתות את המים "שישראל היא הרעה", והעולם עומד לשתות את זה.
אל תישתו ממים אלה! קורא גלן בק. יש לישראלים יותר חופש מכל אומה אחרת במזרח התיכון, נשיהם חופשיות לנהוג, נשים ובנותיהם יכולות ללכת ברחובות ישראל בלי להיות נרגמות באבנים למוות (הערה: בשל הליכתן לבד ברחוב ללא לווי גבר), אתה יכול להביא תנ"ך או קוראן לתוך גבולות ישראל, איך אתם יכולים בכלל לסבול לחיות בסביבת אנשים כאלה (הכוונה לסביבה מוסלמית קיצונית), שיהרגו אתכם אם אינכם מאמינים באותה דת כמותם? מדינה שמתייחסת לאנשים שבה כמו כלבים, שמתייחסים לנשים כמו חתיכת רהיט או צעצוע מיני שניתן לאנוס אותו ובית המשפט יאשר זאת, איך זה כשארץ כמו שלנו מקשיבה לאותם אנשים רעים האומרים (על ישראל) ,זה מקור הרוע!

המימשל שלנו נמצא בצד הלא נכון של המפה, הם ניצבים כנגד הטוב ונמצאים עם הרוע, אנו תומכים בתוקפנים, אנו תומכים ברוצחים ובטרוריסטים, פנינו מאומה שעשתה דברים לא נכונים כמו להיות בן ברית למובארק, לאומה שעושה
אפילו יותר רוע, בכך שאנו מחמשים את אל קעידא ואת האחים המוסלמים! שמעודדת את אירן ובסופו של דבר להרוס את ישראל.

אני ניצב הערב בעד ישראל!

http://rotter.net/forum/scoops1/22431.shtml

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/3/2011 11:01 לינק ישיר 

רבינו המייחל,לטעמך,האם גלן בק הוא חסיד אומות העולם או שהוא פשוט רואה בנו כ"חמורו של משיח"?אני רואה שבפעם הראשונה הוא אומר שהוא "אדם רוחני" וכידוע לי,מדובר בנוצרי-כנראה אוונגליסטי .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2011 16:01 לינק ישיר 

לא צריך את הודאתו שהוא 'אדם רוחני' כל מי שלא עיוור רואה זאת עליו מיד.
כולו אומר ערכים, מוסר, יושר ענווה ופשטות. הוא לא אדם של פוזות. בכלל לא.
לכן מה הפלא שהוא מיד מזהה את האמת שבצד הישראלי ואת מסע השקר וההסתה נגדה..
היושר האינטלקטואלי שלו שאינו נתון תחת שילטון המידות הרעות וההאנטישימיות הפרימיטיבית
מזהה את האמת היהודית-הישראלית בקלות רבה.

אבל אם תשים לב תראה שבאחת ההודעות למעלה אמרתי שמעניין יהיה לראות
כיצד הוא יתייחס לכל סיפור המשיח היהודי שיתגלה בקרוב.
האם הוא יתגלה בתפארתו ולא ייצא נגד ה"ראביי" הקיצוני
או שמא לא יעמדו לו כוחותיו ובסופו של דבר הוא ייכנע לכוחות האופל.

יש לדעת שאנשים כמוהו הם תעדות כבוד למין האנושי!

השילוב הזה של חכמה תעוזה ויושר אנושי רב עם מוסר גבוה מציב את האדם הכי קרוב שאפשר לאל.
דרגה אחת בלבד מתחת ליהודי.

אני מאמין שהוא יישאר איתנו נאמן עד הסוף.

תוקן על ידי המיייחל ב- 30/03/2011 16:03:38

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/3/2011 09:54 לינק ישיר 

גם אני רוצה מאוד להאמין שהוא "אמיתי" .הבעיה היא שהוא אומר "היום אני עומד עם ישראל" .ואנחנו צריכים לשאול את עצמנו,איזה ישראל בדיוק הוא רואה ?ישראל של "זכויות של הומואים ולסביות"ו"זכויות אדם ודמוקרטיה לכל תושביה"(כולל את הערבים).או שהוא רואה מדינה שהביאה לעולם את דבר הה' ואת כל החוקים המוצלחים שיש כיום בעולם .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2011 13:26 לינק ישיר 

נקודה טובה, גם אני חשבתי על זה.
הוא אומר שהוא תומך בנו בגלל שאנחנו הכי דומים לאמריקאים ובגלל שיש אצלנו פלורליזם וערכים דמוקרטיים, מה שאומר בעצם שהוא תומך בתרבות של הערב רב, ולא נראה לי שהוא יתלהב כך כך משלטון תורני שלא נותן לכל אחד לעשות מה שהוא רוצה, וגם "כופה" את הדת על האזרחים, שאלה חלק מהדברים שבגינם הוא מגנה את מדינות ערב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2011 14:33 לינק ישיר 

ונראה לכם שלא חשבתי על זה? נו באמת..

הוא לא באמת 'בעד' הומואים לסביות ושאר מזיקין ומלאכי חבלה
הוא בסה"כ התכוון להדגיש באוזניי שומעיו את הניגוד וההבדל
בין ישראל למדינות ערב ובכך לפנות לקהל רחב יותר.

לא נראה לי שאם מחר רץ לנשיאות אז על מצע הבחירות שלו יופיע זכויות לזבל הנ"ל.
אפילו להפלות הוא יתנגד אני מעריך. כי הוא אדם שמאוד מאמין בתנ"ך ובמסורת.
וכשאר תתגלה אמת תרתנו הקדושה בעולם הוא יהיה מהראשונים להלל ולשבח אותה.

זו דעתי והבנתי אותו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2011 23:17 לינק ישיר 
דובר צה"ל בערבית , בדברים לאל ג'זירה

* xcodebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab" height="344" width="425" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" > <*

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2011 14:50 לינק ישיר 

לתשומת ליבכם:

במיוחד שימו לב ל 2-3 שניות אחרונות....

תוקן על ידי amishosh ב- 04/04/2011 14:54:02

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > דברים מופלאים של גויים מדהימים - וידאו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.