בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

דברים מופלאים של גויים מדהימים - וידאו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/4/2011 15:33 לינק ישיר 

תודה על הוידאו עמי אך לא ממש הבנתי מה הוא מנסה לומר..

ועשית חסד עם עבדך...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/4/2011 15:54 לינק ישיר 

האמת...חשבתי שהוא מאשים את היהודים במותו של יושקע אבל בירור נוסף ב"קונטקסט" של הדברים עושה רושם שהוא אמר את שאמר בציניות..

ובכל זאת מבירורים חפוזים בפורומים היהודיים ה"חוצניקים", לא נראה שהוא פועל ממניעים לגמרי טהורים אבל כמו שאמרת...time will tell

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2011 10:09 לינק ישיר 

האם הוא פועל ממניעים נסתרים? יכול להיות.
גם אם כן הוא ודאי מצליח להסתיר אותם היטב.

אך כמו שאמרתי בהודעה קודמת, מעניין יהיה לראות כיצד הוא יגיב למשיח היהודי
וה'ראביי הקיצוני' שיתגלה בקרוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2011 10:07 לינק ישיר 

" פסאובר מאסג' " - המסר של פסח לפי גלן בק ואולי הנוצרים בכלל.

יתכן וגם שומעים בדברי הביקורת שלו על אובמה את ההשוואה לפרעה... קטע נחמד. כדאי לצפות.

מדהים לראות את ההערצה שלהם לתנ"ך ולעם היהודי האותנטי.

http://www.foxnews.com/on-air/glenn-beck/index.html#/v/4652860/beck-obamas-passover-message/?playlist_id=86917

תוקן על ידי המיייחל ב- 20/04/2011 10:09:55

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/4/2011 11:11 לינק ישיר 

הגב' בראיון מאתמול עונדת תליון של מגן דוד. איך לכל הרוחות אפשר להבין את ההערצה הזאת
שלהם לסמלים ישראלים וערכים יהודים???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/4/2011 15:01 לינק ישיר 

נניח שחלק מהם אכן חסידי אומות עולם אחרת אין אפשרות להסביר את התמיכה המאסיבית ,פוליטית וצבאית ובמחיר של להסתכסך עם הרוב המוחץ של העולם הערבי ואפילו אירופה.גם אם לא כל המעורבים בתמיכה הם במאת האחוזים אוהבי ישראל,הרי סוף כל סוף הקב"ה  מגלגל זכות זו לידם.לא דבר קטן

פגשתי מספר לא קטן של נוצרים אוונגליסטיים באר"הב. החבר'ה האלה חזקים ונחושים בתמיכתם הדתית-פוליטית אלינו כאל העם הנבחר, בצורה כזאת שאנחנו כיהודים ,לצערי, יש לנו מה ללמוד מהם על אהבתם אלינו.אני יודע שזה נשמע מוזר.

לצורך קיום מצוות הכרת הטוב

למרות שלא התכוונתי, אבל כהרגלי להיסחף בקודש, חייב אני לציין שאת חזרתי בתשובה אני בהחלט חייב לחלק מאותם חסידי אומות עולם שבהיתקלות "מקרית" בטקסס בהפגנה של תומכי ישראל למען ישראל,התנפלו עליי קבוצת  מבוגרים,כן התנפלו עליי במלוא מובן המילה, אוסף של יהודים ונוצרים אוונגליסטיים בנאומים חוצבי להבות כמו:" אתם העם  הנבחר ע"י הקב"ה. "אנחנו מתפללים כל יום וכל לילה שהקב"ה שישמור ויגן עליכם"." לא ניתן לעולם שיפגעו בישראל" מיד נתנו לי את כתובתם וטלפון וביקשו להיפגש-דבר שאמריקאים פשוט לא עושים לעולם !

אני, חודשים רבים לא נרגעתי מן הזעזוע הרגשי והדתי ולא יכולתי לקבל שלחסידי אומות אלה יש כזה להט ואני כיהודי די רדום לעומתם !!

נפגשתי איתם מספר פעמים בחו"ל, אפילו יהודיה אחת מהקבוצה הפכה את חייה מן הקצה אל הקצה וחזרה בתשובה והם פשוט לא עוצרים את אהבתם, מיותר לציין שבמפגשים האלה הדמעות זלגו כמי נהר..

עד היום לא נרגעתי

תוקן על ידי danmash ב- 21/04/2011 15:08:35

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/4/2011 15:23 לינק ישיר 

סיפור כ"כ מדהים היה באמתחתך ועד היום לא שיתפת אותנו בו???!!!
אתה עוד תשמע מהעו"ד שלי!!!               Fired

גם אני איתך באותו ראש שאהדתם לישראל אהובה ורצויה בשמים והיא מצד הקדושה ולא ההיפך.

אשתדל לחפש ולמצוא קטע מ'מכתב מאליהו' של הרב דסלר ז"ל בו הוא מדבר על רעיון
שלענ"ד מצביע בדיוק על התופעה הזאת בו אנו עסוקים. פשוט מדהים לראות את התגשמות הדברים.

בינתיים בשתי מילים בלבד, ממה שאני זוכר:

"אז יאמרו בגויים הגדיל ה' לעשות עם אלה הגדיל ה' לעשות עימנו"
שכאשר ישראל אינם זכאים (ואנו לא) הגויים זוכים לראות את יד ה' עלינו ולהכיר בגאולה ובתהליכיה לפני ישראל!

הה"ד הגדיל ה' לעשות עם אלה! זועקים הגויים, ורק אח"כ נופל האסימון ליהודים והם נאלצים להודות
אכן הגדיל ה' לעשות עימנו היינו שמחים...

תודה על הדברים דן!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/4/2011 16:19 לינק ישיר 

עיוני . . .זה היה בקצרה . . .

לא תארתי  בפרוטרות את "ההתנפלות" . . .יא חביבי יא חלאוולאוו . .. 

ההפגנה היתה בגבעת הקפיטול באוסטין בירת טקסס.ביקשתי מאישה מבוגרת אחת לצלם אותי במצלמה שלי ליד אחת האנדרטות ברחבת הקפיטול והוספתי בצחוק :"אל תדאגי המצלמה לא תתפוצץ". היא מיד שאלה אותי:" מאיפה אתה ?" עניתי לה בפשטות:"ישראל" והיא אמרה לי:"חכה כאן אני מיד חוזרת" והיא מה זה "חזרה" . . 

אני לתומי בהיתי בשמיים הכחולים ובקהל שנשנא נאומים ופתאום ראיתי משהו כמו ארבעה זוגות של האנשים מבוגרים צועדים לעברי בהליכה מהירה ונחושה שלא ראיתי מימיי.המצחיק שדווקא הנשים שעטו קדימה לפני הגברים שניסו להדביק את הקצב המהיר . .של הנשים .זה היה מראה מפחיד בעוצמתו, בנחישות שבהליכה, בהבעת הפנים שלהם, במיוחד הבעת הפנים של האישה שצעדה בראש ובמהירות. היה  בהבעת הפנים שלהם כאילו והם נמצאים בארועי אחרית הימים וחייבים להספיק להגיד או לעשות משהו-עכשיו ! חייב אני לציין שלא חשתי שום דבר רע או מסוכן מאף אחד מן האנשים בקבוצה

האשה שצעדה בראש הגיע עד אליי וכאשר שאר הקבוצה התגודדה סביבי,שמה את ידה על החזה שלי וכמו שאמרתי פתחה נאום חוצב להבות כאשר פניה רוטטים

"אתם העם הנבחר על ידי השם ואנחנו מתפללים כל יום וכל לילה שהקב"ה שישמור ויגן עליכם"."לא ניתן לעולם שיפגעו בישראל" ועוד רצף של דברי תמיכה ומחוייבות להשם ולעם ישראל שפשוט לא יכולתי לעצור את פרץ הדמעות

באותם חודשים "שלא נרגעתי" היה דבר אחד שהדהד בראשי:" אין אנשים כאלה".

מוזר שהם אמרו עלינו, היהודים, את אותו הדבר . . .

עם מי שדיברתי ועל מה שדיברתי, לא דיברתי אלא על אותם אנשים.אישתי התחילה להיות מודאגת .... :" הוא חזר מחו"ל בן אדם אחר לגמרי 

היה ברור לי שהקב"ה זימן אותי לפגישה אישית במקום שקט וסולידי - בארה"ב בהפגנה של אמריקאים בעד ישראל

חסד גדול ועצום עשה עימי הקב"ה באותה פגישה וחשיפה .   מוזר שהנוצרים האוונגלסטים אמרו על עצמם,  את אותו הדבר . . .  

ה' הוא האלוקים -אין עוד מלבדו

תוקן על ידי danmash ב- 21/04/2011 16:26:37

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/4/2011 21:27 לינק ישיר 

סיפור מדהים. אין מילים. פשוט מדהים.

רק רציתי לומר שלא רבים זכו להכיר את יהדותם ולחזור בתשובה בעקבות כך בנסיבות כ"כ מיוחדות.

אשריך שזכית!  אני בטוח שהעלית הרבה ניצוצי קדושה שהיו אצל אותם גויים...

Raise The Roof

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/4/2011 22:49 לינק ישיר 

אשרי שזכיתי שדבריי נאמרים בבמה כזאת  מכובדת בה יש הקשבה, וקבלה רוייה בחוכמת תורה ומידות נאות.. 

אה !  אין קץ לשכרי  

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/5/2011 08:41 לינק ישיר 

צפו בגלן דומע מהתרגשות בדברו על חשיבות העניין

* width="560" height="349"><*

רואים בבירור כיצד העולם (בארה"ב זה בולט במיוחד) מתחלק למחנות וכל אדם נדרש לבחור צד
לאיזה מחנה הוא שייך האם למחנה המודרני הכפרני החומרי השונא את בורא עולם וערכיו
או למחנה המאמינים ושחורי המוסר היושר וההגינות החפצים לעובדו.

"בדור שכולו חייב או כולו זכאי" מתברר גם אצל הגויים ולא רק אצל היהודים.

מלחמת החושך והאור מגיעה לשיאים!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/5/2011 10:09 לינק ישיר 

מהמם ומחמם את הלב לראות את גלן בק מטיל את כובד משקל הקריירה שלו ואת כל העצמה התקשורתית שבנה עבור קידוש שם שמיים שעם כל כבוד לנו כיהודים. . .אחרי הכל הוא לא חייב . .  

אין לי כל ספק שדמות כמו גלן בק יכל לבחור לו איזשהו תחום בהוויה האמריקאי ולשחות בה כמו דג במים ולחיות את חיו בעשירות ושלווה. ואף יותר מכך שוו  בנפשכם  אם כשרון כמו גלן בק היה הולך בכיוון ההפוך. . . ומצטרך לאיזהשהו ארגון /זרם אנטי יהודי (ויש הרבה כאלה . .. ) . . .ואיך היה נישא על כפיים..ולמה היה זוכה . .  יא חביבי יא חלאוולאו. . ..אבל לא !

במקום זאת גלן בק מסכן את הפופולריות שלו והקרירה שלו ואף את חיו עבור אתה מלחמת קודש קמפיין אחרי קמפיין - לא דבר קטן בכלל !

אמן כן ירבו מקדשי שם שמיים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/5/2011 12:24 לינק ישיר 

לא יאומן, בן אדם ענק!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2011 14:24 לינק ישיר 

בהחלט אדם משיכמו ומעלה. ללא ספק.

הקטע הוא שאני מסרב להאמין שהוא גוי גמור!

לא רק שיש לו את כל הסימנים של יהודי שורשי מזרע אברהם יצחק ויעקב
אלא אני אף רואה בו תכונות של בן עלייה אמיתי ואפילו תכונות של נביא!
לא פשוט בכלל.

שוב, אני מתקשה להאמין שהוא גוי גמור ללא ניצוצות יהודיים רציניים!
שמישהו יבדוק את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/5/2011 15:14 לינק ישיר 

איזה גדול איזה חזק!!   

תראו איך כוכב רוק אמריקאי מדבר וטוחן את אובמבה בלי חשבון!

* width="640" height="390"><*

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > דברים מופלאים של גויים מדהימים - וידאו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext