עיוני . . .זה היה בקצרה . . .
לא תארתי בפרוטרות את "ההתנפלות" . . .יא חביבי יא חלאוולאוו . ..
ההפגנה היתה בגבעת הקפיטול באוסטין בירת טקסס.ביקשתי מאישה מבוגרת אחת לצלם אותי במצלמה שלי ליד אחת האנדרטות ברחבת הקפיטול והוספתי בצחוק :"אל תדאגי המצלמה לא תתפוצץ". היא מיד שאלה אותי:" מאיפה אתה ?" עניתי לה בפשטות:"ישראל" והיא אמרה לי:"חכה כאן אני מיד חוזרת" והיא מה זה "חזרה" . .
אני לתומי בהיתי בשמיים הכחולים ובקהל שנשנא נאומים ופתאום ראיתי משהו כמו ארבעה זוגות של האנשים מבוגרים צועדים לעברי בהליכה מהירה ונחושה שלא ראיתי מימיי.המצחיק שדווקא הנשים שעטו קדימה לפני הגברים שניסו להדביק את הקצב המהיר . .של הנשים .זה היה מראה מפחיד בעוצמתו, בנחישות שבהליכה, בהבעת הפנים שלהם, במיוחד הבעת הפנים של האישה שצעדה בראש ובמהירות. היה
בהבעת הפנים שלהם כאילו והם נמצאים בארועי אחרית הימים וחייבים להספיק להגיד או לעשות משהו-עכשיו ! חייב אני לציין שלא חשתי שום דבר רע או מסוכן מאף אחד מן האנשים בקבוצה
האשה שצעדה בראש הגיע עד אליי וכאשר שאר הקבוצה התגודדה סביבי,שמה את ידה על החזה שלי וכמו שאמרתי פתחה נאום חוצב להבות כאשר פניה רוטטים
"אתם העם הנבחר על ידי השם ואנחנו מתפללים כל יום וכל לילה שהקב"ה שישמור ויגן עליכם"."לא ניתן לעולם שיפגעו בישראל" ועוד רצף של דברי תמיכה ומחוייבות להשם ולעם ישראל שפשוט לא יכולתי לעצור את פרץ הדמעות
באותם חודשים "שלא נרגעתי" היה דבר אחד שהדהד בראשי:" אין אנשים כאלה".
מוזר שהם אמרו עלינו, היהודים, את אותו הדבר . . .
עם מי שדיברתי ועל מה שדיברתי, לא דיברתי אלא על אותם אנשים.אישתי התחילה להיות מודאגת .... :" הוא חזר מחו"ל בן אדם אחר לגמרי 
היה ברור לי שהקב"ה זימן אותי לפגישה אישית במקום שקט וסולידי - בארה"ב בהפגנה של אמריקאים בעד ישראל
חסד גדול ועצום עשה עימי הקב"ה באותה פגישה וחשיפה .
מוזר שהנוצרים האוונגלסטים אמרו על עצמם, את אותו הדבר . . .
ה' הוא האלוקים -אין עוד מלבדו
תוקן על ידי danmash ב- 21/04/2011 16:26:37