קצת רצינות!!
באה לכם לספר משו? קרה איזה סיטואציה ואינכם יודעים מה לעשות?
לא נעים לכם לשתף את המשפחה והחברים,קשה לכם?אתם מתבישים לפרוק מהלב?
אבל בכל זאת אתם רוצים עזרה..........
אז תרגישו חופשי(אבל לא בבית) תתיעצו ותעיצו ותהנו ..........
נשלח ב-9/7/2010 16:33
מה עושים עם אחים קרציות??!!
נשלח ב-9/7/2010 16:44
תנסי ללכת איתם בטוב אבל תיהיה קשוחה ותלוי מה מידת קרציותם?(תני להם מחמאות אבל אמיתיות הם ירגישו בגובה) אחי אלופים בלהציק ויש להם עוד כשרונות בנושא אצל אחים שלי זה הולך ככה אני מבקשת משו והם עושים ההפך אז כבר מהתחלה אני מבקשת בקשה הפוכה וזה עבד! אבל הם קלטו את הטריק...למשל שאני למדתי למבחן והם נכנסו לי לחדר ואני רציתי שקט אז אני אמרתי להם להשאיר פתוח והם סגרו (נהנתי מזה) יש עוד אפשרות פשוט לא להיחס הם יעזבו אותך מהר!
נשלח ב-9/7/2010 16:46
חחח בלנדרית את טובה =)
אני קשוחה?? אני מקבלת הכל באהבה ושותקת!! (זה מה שאוכל אותי לפעמים!)
נשלח ב-9/7/2010 16:57
תודה! יפה שאת מקבלת באהבה זאת מעלה! תיהיה איתם רצינית ותעמדי על עקרנותיך מומלץ לא לחזור על בקשות שאת מבקשת מהם פעמיים! ואגב אני חצי מרוקאית ויש לי אחות מרוקאית בדם! ואיתה הכי קשה לי !!
נשלח ב-9/7/2010 17:00
הם לא קטנים חחח
הויכוחים על שטויות.. קצת אקשן לחיים ;-)
תאמיני לי.. הכי טוב - שמישו מנסה לעצבן אותנו לא להתייחס.. להמשיך הלאה... תוך שניות משתתקים חחח
נשלח ב-9/7/2010 17:01
נכון ! זה עוד יותר מרגיז את הצד השני!
נשלח ב-9/7/2010 17:03
חחח סיטואציה מצחיקה
יועצת.. כמה עלי לשלם על יעוץ?
נשלח ב-9/7/2010 17:07
אגב אהבתי את החתימה החדשה! וגם אני צריכה התיעצות! בנאדם שהייתי קשורה אליו מאוד ,פגע ואכזב אותי קשה וכגודל הציפיה כך גודל האכזבה ! לטענתו הוא לא עשה כלום וזה עוד יותר פגע!
נשלח ב-9/7/2010 17:09
ולבסוף לא יכלתי וניתקתי את הקשר ועכשיו אפילו שלום אני לא מסוגלת לומר אני יודעת שזאת לא התנהגות נכונה אבל אני לא מסוגלת אבל רוצה! איך משנים את זה ומה עושים???
נשלח ב-9/7/2010 17:09
(היא לא חדשה.. תודה!)
לדעתי צריך ללכת לאותו אחד ולהסביר לו ממה נפגעת. בנועם.. לא להתקיף.. לשמוע את טענתויו בדר"כ מוצאים אי הבנה שגרמה למה שגרמה..
בהצלחה!
נשלח ב-9/7/2010 17:12
את יכולה לנסות לשבת ולהסביר לו עד כמה נפגעת. תתחנפי ותגידי: אולי לדעתך לא עשית כלום אבל אני נפגעתי מאוד. אכפת לך לבקש ממני סליחה ולהבטיח שפעם הבאה תחשוב יותר לפני? ואז יתקיים אחרי הפעולות נמשכים הלבבות.
אגב-בלנדר, תודה על היוזמה. בדיוק התלבטתי איפה לכתוב שאלה.
נשלח ב-9/7/2010 17:13
זה לא היה סיפור של יום יומים זה משו שנמשך 2 חודשים בערך..... [אני בד"כ מעבירה פגיעות וסולחת מהר אבל זה היה חריג מאוד וגם בגלל שהבנאדם לא רוצה להיות מודע לעצמו(מתוך מצפון)] וגם שאלה באמונה כל המקרא הוא בעצם לטובתי אבל היה לבנאדם בחירה בין טוב לרע אז זה מצדיק לכעוס או לא? מקווהה שאני מובנת
נשלח ב-9/7/2010 17:13
"תתחנפי.." אני חושבת שזה צריך לצאת מהלב.. לא לשחק אותה..
תמר התלבטותך הסתיימה. את מוזמנת לשאול את שאלתך.. =)
נשלח ב-9/7/2010 17:16
לא היתה לך חתימה מי שחושף זהותו באינטרנט הדיוט....? זהו שכבר דיברתי אלפי דקות ושעות אבל הוא בשלו לא עשיתי כלום ואת לא מבינה אותי וגם אני לא מהמתקיפים דיברתי יפה! (יש טיפוסים ....)
נשלח ב-9/7/2010 17:19
לא.. זו היתה של מוצ'.
אני מנסה להבין. רבתם. נפגעת. הסברת למה נפגעת.. דיברת.. הבנ"א לא מוכן לשמוע ואז חודשיים אתם לא בקשר?