|
|
| נשלח ב-11/7/2010 00:04 |
|
| |
מוצ' כל אחד ובחירתו.. בלנדר קצת הגזמת.. אבל אם התשלום הוגן אני אשקול זאת שוב ;-) אני לא טיפוס שעומד להרצות בפני קהל.. בכלל לא..
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 02:07 |
|
| |
אחלה אשכול.... בנתיים אין לי בו שימוש אבל אקרא המלצות שלכם זה אולי יעזור לי ביום מן הימים...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 14:01 |
|
| |
או קיי. מה עושים עם חברה טובה, שאהבתי אותה בהתחלה אבל לא משהו סופני, והיא אוהבת אותי מאוד, והיא קצת חונקת אותי מרוב אהבה, והגעתי למצב שאני פשוט שונאת אותה. אני טוענת כלפיה ככה - אנחנו לא נשואות, תפסיקי כבר ללכת כל היום אחרי,ולחשוב עלי כל הזמן וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 14:45 |
|
| |
מה שאני הייתי עושה? -ממשיכה איתה קשר לא הכי קרוב, ובמקביל מתחברת גם לעוד איזה שתיים שלוש בנות, היא אמורה להבין לבד....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 15:42 |
|
| |
תמר. זו אהבה או תלות??
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 16:25 |
|
| |
גרוע!! אל תיתני לזה להמשיך זאת לא אהבה זאת התאהבות.... תדברי איתה יפה מאוד ותסבירי לה עד שהיא תקלוט בד"כ אנשים כאלה לא ממש מודעים לעצמם ,הם חושבים שזה בסדר וזה שהגעת לידי שנאה מראה איפה המצב אז לפני שהכל יתפוצץ תעשי משו ועכשיו זמן של חופש אז יהיה לך קצת יותר קל (בהצלחה)  ***גם לי היה משו דומה ולא היה לי את האומץ לומר וסבלתי מזה קשות!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 17:05 |
|
| |
תודה! העצות של כולם נכונות מאוד! התיעצתי עם מישהו חכם מאוד וזה מה שהוא אמר לי. הוא גם אמר לי:"היא לא אוהבת אותך, היא צריכה אותך" וזה כ"כ נכון. אבל בכ"א זה קשה, כי היא לא מבינה למה אני הולכת ונעלמת לה, ואין לי לב להגיד לה בפנים. וגם כי........ כי אני כן קצת אוהבת אותה............ אבל פשוט מרוב חנק אני נהיית שונאת. הבנתם?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 17:20 |
|
| |
את לא צריכה להעלם לה. זו לא דרך להתפטר מבעיות...
זו לא שנאה. זה אולי לחץ... היא אכן צריכה אותך. נסי ללמד אותה להסתדר לבד מתוך לב טוב. לא מתוך רעיון איך לזרוק אותה מעלייך... כבר אמרה מישהי מעלי תנסי לצרף בנות לחברות...
בהצלחה!
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 20:58 |
|
| |
את יכולה לדבר עם חברה שמכירה גם אותה והיא תלך להסביר לה איך המצב אמור להיות ולמה הוא לא ככה..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 21:28 |
|
| |
תראו, אני לא בנאדם בלי חברות. יש לי ב"ה מלא חברות ואיזה 4 טובות מאוד, אבל היא נקראת החברה (בה"א הידיעה) טוב, אני ינסה להסתדר. תודה רבה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2010 09:42 |
|
| |
אוי לא אני שונאת כאלה שחונקות מרוב אהבה בגלל זה אני לא יוצרת קשר חברתי עמוק אלא רק משהו שיטחי...
|
|
| נשלח ב-14/7/2010 12:07 |
|
| |
muchnick , קשר עמוק נותן הרבה ולא ליצור אותו רק בגלל חשש מחנק זה חבל (יש כאלה שלא יוצרים קשרים עמוקים בגלל אופי, זה משהו אחר)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2010 15:05 |
|
| |
זה כמו אלו שלא מתחברות לבנות כי הן מפחדות שייצטרכו להפרד מהן מתישהו...... חבל.. את נשמעת אחת שכיף ליהיות חברה שלה...!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2010 15:10 |
|
| |
אני מבחינתי תתני הרגשה שלא ככה קונים אותך אבל מבחינתך תתני לה שנתינה מולידה לידי אהבה!!! גם אם היא מעצבנת-- וגם כשכועסים נותנים חיוך וזה עוזר!!!!!!
|
|
| נשלח ב-14/7/2010 18:32 |
|
| |
כיון שפתחנו נושא חברות אז גם אנני צכה יעוץ קטן!
היום גילתי שחברה טובה שלי שיקרה לי.זה לא שקר קטן שאפשר להעביר!!!
אני לא יכולה לפרט אבל זה שקר שגם יוצא ששיקרה להורים שלה!
ההורים שלה ביקשו שאני יעדקן אותם (בעקבות השקר לעדקן מקרא מסוים)
אני לא מסוגל לעשות לה איזה
מה אני אמורה לעשות??? ( לומר לה שאני יודעת ששיקרה?)
תוקן על ידי בלנדר5 ב- 14/07/2010 18:35:46
|
|
|
|
|