| נשלח ב-11/7/2010 01:08 |
|
| |
ביטחון עצמי
לבחור - אם תפגש עם בחורה שמשדרת ביטחון עצמי, עד כמה זה ירתיע אותך ? וכן להיפך, בחורה ללא ביטחון עצמי.
לבחורה - אם תפגשי עם בחור עם ביטחון עצמי (אפילו מופרז), עד כמה זה ירתיע אותך ? וכן להיפך.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 02:02 |
|
| |
בחור עם ביטחון עצמי ואפילו מופרז "עושה לי את זה" ;) אני בעד!
ואת?
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 08:31 |
|
| |
בחורה בלי ביטחון עצמי לא עושה לי את זה..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 08:43 |
|
| |
'ביטחון עצמי' או לא 'ביטחון עצמי' היקר שהבחור/ה יכנסו לכם בלב! (אישיות טובה)
זוגיות טובה שכולם מיחלים לה ניכרת ע"י בניה של הביטחון עצמי מצד שני בני הזוג...(פירגון, מילה טובה, הערכה, תמיכה במצבים קשים או בשעות לחץ וכ"ו)
אישה או גבר רוצים לדעת שהבן זוג שלי יהיה שם בשבילי בשעות קשות(כי זה לא מובן מאליו במיוחד לנשים) ובשעת מבחן ניכרת הזוגיות הטובה, בשעת נסיון תתמכו אפי' שגם לכם קשה!
בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 09:10 |
|
| |
ביטחון עצמי זה משהו שקונה ברמה אוניברסלית, זה ברור, זה כמו יופי וחכמה וכסף. אסור להפגין בפגישות חוסר ביטחון עצמי, לנרות שלבנות בתחילת הדרך נראה נורא נחמד להיות שבריריות ולישפוך בכנות את כל הכשלונות והתסכולים מעצמי - לא מומלץ. אבל עדיין זה רק חלק מעולם השקר, בן אדם יכול להיות מקסים גם בלי ביטחון עצמי, במיוחד שנישואין בונים המון בקטע הזה, ביחוד אצל גברים. (למה? כי אלה עניינם בכיבושים, ופתאום יש לבנאדם אישה משלו משפחה משלו בית משלו - הלב שלו מתפוצץ מקורת רוח. מאיפה אני יודעת. כי סיפרו לי האחים הנשואים ;) )
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 10:59 |
|
| |
בס"ד
כל אילו שמשחקים אותה עם ביטחון עצמי מופרז הם הכי שפנפנים שיש... תעשו להם "בו" והם יבהלו...:)
ראו כי הוזהרתם!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 11:03 |
|
| |
ישנה דיעה רווחת שבנ"א עם בטחון עצמי, מוביל, וחזק בדיעותיו הוא המוצלח יותר מההפוך לא.
אבל דווקא יש את אלה העדינים, השקטים יותר, שמתוך שהם כאלה, הם יהיו בעלים יותר מסורים, יקשיבו יותר רק לך, כי את כל עולמם. (מסתבר שהם פחות חברותיים וכו')
אז לכן, למרות שלי אישית יש בטחון עצמי גבוה, אני לא שוללת את אלו שאין להם. צריך להתחבר אל הפנימיות שלהם ולראות מה הם מכילים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 13:18 |
|
| |
משום מה בנות מאוד נרתעות מביטחון עצמי של גבר. רק לאחרונה ניפגשתי עם בחורה. וכשהיא ראתה שיש לי ביטחון עצמי. היא שתקה כמו דג. ויותר מכך היא לא שיחררה על עצמה כלום. היא אמרה שטוב לה לשמוע אותי. אין לי מושג למה זה קורה. אבל זה המציאות
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 13:23 |
|
| |
דווקא בחור עם ביטחון עצמי זה מאוד נחמד, ומוסיף לדמות הגברית שנמצאת בדמיון של רבות מהבחורות.....
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 13:37 |
|
| |
אני בחור עם ביטחון עצמי, ואוהב באותה מידה בחורות עם ביטחון עצמי. אבל לא עם 'אובר ביטחון' זה כבר קצת מרתיע. אך לא אפסול בחורה בלי ביטחון, במידה והיא מצליחה לתקשר איתי כמו שצריך. יש בחורות עדינות, שבהתחלה קצת מכונסות, אבל כשהן נפתחות הן מתגלות כבחורות מצוינות עם כל הנתונים.
מעניין באמת לשמוע את דעתן של הבנות על הביטחון העצמי אצל גברים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 14:07 |
|
| |
דעתן של (רוב) הבנות: מחקרים מוכיחים שנשים אוהבות גברים עם אופי של גברי, וביטחון עצמי בהחלט תורם לתדמית הזו. בלי קשר זה גם יותר הגיוני שאם הגבר הוא בעל ההחלטה בבית, רצוי שיהיה לו ביטחון עצמי.
ישנם בחורים שהם בבחינת מים שקטים חודרים, כלומר צריך להקשיב כדי לראות... ולפעמים המראה הזה הוא יפה אף יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 14:30 |
|
| |
ב--ט--ח אני לא מוכנה לנהל את החיים שלי עם שפן. להחליט בשבילו, לדאוג בשבילו (לדאוג לו- כמובן...), לבקש בשבילו, לדבר בשבילו... בשביל מה הוא גבר?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 14:41 |
|
| |
בטחון עצמי חשוב אצל שני הצדדים, ולא רק במערכת יחסים זוגית, אלא באופן כללי בחיים.
חשוב שאדם יעמוד על שלו, יאמין במה שהוא אומר, וביכולות שלו, ויאמין שמגיע לו.
הבעיה היא כשזה הופך לover, כמו שאומר אברימי.
כשבנאדם לוקח את כל השליטה לידיים, כשבנאדם- מרוב בטחון בדעותיו ובמעשיו- לא מסוגל לקבל דיעה אחרת, וכו'.
בחור חסיד,
בחורות לא נרתעות מבטחון עצמי אצל גבר. (ואפילו להפך: תסתכל בתגובות של הבחורות...)
בחורות נרתעות כשבחור משדר יותר מידי בטחון, ו'משתלט' על רוב האחוזים של מערכת היחסים: בדיעות, בשיחות, בהחלטות,
תוקן על ידי רגע_קט ב- 11/07/2010 14:53:33
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 14:59 |
|
| |
 רגע קט אני איתך!!! שום דבר לא בהגזמה, אם זה לא היה ברור מהתגובה שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 15:51 |
|
| |
בס"ד גבר עם ביטחון עצמי אלא מה? אבל שיתן גמלי להביע את דעותי ויתחשב בהן.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 15:54 |
|
| |
רגע את צודקת בהחלט. אבל הבחורה שאני ניפגשתי איתה. לא נתנה לעצמה אפילו את האופציה להתבטא. אלא רק ביקשה ואפילו התחננה שאני ימשיך לדבר. להגיד. להביע. בד"כ בחורה רוצה גם לשמוע וגם להשמיע. הבחורה שאני נפגשתי איתה רק רצתה לשמוע ולא להשמיע. ואח"כ באה אלי בתלונות. וכשאני שתקתי היא טענה שזה מרגש אותה. מה אתם הייתם אומרים על כזה דבר?
|
|
|
|
|