בית פורומים שידוכי חרדים

ביטחון עצמי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/7/2010 02:52 לינק ישיר 

בחור_חסידי כתב:
ביטחון עצמי בד"כ מורגש בעיקר בצורת הדיבור. בצורת ההופעה בצורת היחס. אבל גם אני לא הייתי רוצה לצאת עם בחורה שרק מדברת על האני שלה. גם עם ההופעה שלה מרשימה ומיוחדת. בחורה צריך שיהיה לה את חן. בחורה צריכה להרשים בפנימי הרבה יותר מחיצוני. בחורה בד"כ צריכה להראות בעיקר את הפנימי. החיצוני רואים גם כך. בחורה שמגיעה ורק משבחת את עצמה ואת מה שהיא זה נותן טעם לפגם. בחור צריך גם לתת דגש על הפנימי. מי שמחפש חיצוני זה בעיה נפרדת. אצלי חיצוני לא מדבר בכהוא זה. כמובן שאני לא יקח בחורה מכוערת. הכל צריך להיות עם טעם. אצלי יופי לא העיקר.

לייק :]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2010 22:53 לינק ישיר 

ביטחון עצמי לא חייב להיות מופגן, וזה לא סותר את היות הבחור עדין ושקט. עדינות ורגישות בתוספת "אני יודע מה אני רוצה מעתצמי ומהחיים" לא סותר, וכבר ראיתי כאלה. וכמו שכתוב כאן דווקא אנשים כאלה יכולים יותר לתת מקום לדעה שלך ולשקט שלך, כי הם לא פוחדים על הכיסא שלהם. הבעיה היחידה איתם זה שזה מושלם מדי בשביל להיות אמיתי...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ביטחון עצמי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.