בית פורומים פורום התוכנית של יוסי אייזנטל

מה לדעתכם יהיה אחרי ט באב במקום לילה חי ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/7/2010 08:03 לינק ישיר 

כל אלו שהצתבכיינו עד לפני חודש על רדידותה של התוכנית מבכים כעת את סיומה... כמה מוזר.

תהיה תוכנית ובישתוף פעולה מלא של המאזינים, גם מיסרונים אבל בהחלט לא רק. יוסי כמו שיוסי יודע יגיש את הדברים בצורה הטובה ביותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2010 12:27 לינק ישיר 

אני אף פעם לא התלוננתי והפוך אני מאד אהבתי איך שזה היה
רק מי שלא סימס כל הזמן, התלונן
וזה לא ישתנה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2010 14:37 לינק ישיר 

תודה על המידע שי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/7/2010 20:07 לינק ישיר 

שי_קאהן כתב:
כל אלו שהצתבכיינו עד לפני חודש על רדידותה של התוכנית מבכים כעת את סיומה... כמה מוזר.

תהיה תוכנית ובישתוף פעולה מלא של המאזינים, גם מיסרונים אבל בהחלט לא רק. יוסי כמו שיוסי יודע יגיש את הדברים בצורה הטובה ביותר.

שי,ח"ו אף אחד לא התלונן...(אתה מסכים איתי שמשהו קרה שם)
ואני לא חושבת שיוסי סיים את התכנית בגלל "התלונות"שלנו,אלא מרצונו האישי בלבד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2010 19:22 לינק ישיר 

חברה לא חשוב...זה כבר עבר......"מה שיהיה לא משנה...והעיקר שנהנה...."...סומכת על יוסי שנהנה....=]
אתם תראו שיהיה טוב בעז"ה......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2010 13:47 לינק ישיר 

יוסי סיים את התוכנית מסיבותיו הוא.

החבר'ה כאן כן התלוננו ופתחו אשכול אחרי אשכול על כמה משעמם נהיה ומרגיז וכו'... הכל רשום על דפי הפורום צאי ודפדפי להנאתך... וברור שזה עושה 'רושם'. המצחיק הוא שכל כותבי הפורום וכל המסמסים גם יחד הינם פרומיל של פרומיל מתוך המאזינים המושבעים שהפסידו גם בשל התנהלות מטופשת זו. [ אם הייתם קצת יותר בגירים הייתי אומר 'נלוזה' ]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2010 19:20 לינק ישיר 

שי_קאהן כתב:
יוסי סיים את התוכנית מסיבותיו הוא.

החבר'ה כאן כן התלוננו ופתחו אשכול אחרי אשכול על כמה משעמם נהיה ומרגיז וכו'... הכל רשום על דפי הפורום צאי ודפדפי להנאתך... וברור שזה עושה 'רושם'. המצחיק הוא שכל כותבי הפורום וכל המסמסים גם יחד הינם פרומיל של פרומיל מתוך המאזינים המושבעים שהפסידו גם בשל התנהלות מטופשת זו. [ אם הייתם קצת יותר בגירים הייתי אומר 'נלוזה' ]
\
יודע מה תגיד מה שאתה רוצה.....
אבל תכלס,לא סתם התלוננו...ומוזר לי שפתאום עושים מה שאנחנו המאזינות מבקשות...כלומר צריך להיזהר...
זה כבר לא משנה את לילה חי לא תצליח להחזיר...נתמודד..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2010 19:21 לינק ישיר 

חסרתשם כתב:
חברה לא חשוב...זה כבר עבר......"מה שיהיה לא משנה...והעיקר שנהנה...."...סומכת על יוסי שנהנה....=]
אתם תראו שיהיה טוב בעז"ה......

אם את אומרת אז כולי אושר!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2010 08:59 לינק ישיר 

וברור שהולכת להיות תכנית פצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצההה   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2010 17:11 לינק ישיר 

הלואי כולי תקווה....צברי,מתי בדיוק יתחיל התכנית החדשה??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2010 19:12 לינק ישיר 

עוד שבוע....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2010 19:44 לינק ישיר 

ברבי......אל תכעסי עלי אבל אני חושבת ששי די צודק(לא שאני מסכימה עם הצורה שבה הוא אמר את זה אבל אני מסכימה עם הרעיון הכללי.....)......אחרי הכל באמת פה בפורום התלוננו הרבה על התוכנית וגם את היית בין אלה שהתלוננו ועכשיו כשמחליטים לשנות אותה אז שוב מתלוננים?
אבל עזבו....לא יעזור עכשיו לחפש אשמים.....זה לא ישנה את המצב וחבל סתם על המילים.....
אפילו אני כבר השלמתי עם המצב וזהו....הבנתי שאין ברירה אלא לאסוף את השברים ולהמשיך הלאה עם התוכנית החדשה......וה' יעזור......לא אני ולא את נשנה את המצב......זה לא תלוי בנו......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2010 19:47 לינק ישיר 

די די די די תפסיקו לבכות....מי אמר לכן איך תראה התוכנית החדשה שאתן בוכות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2010 19:53 לינק ישיר 

אתה בטח לא מתכוון אלי נכון.......אני בכיתי?!?!?!אני עכשיו עסוקה בבכיה לדורות........לא בבכיה על לילה חי......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2010 20:02 לינק ישיר 

צודקת..מחר 9 באב צריך לבכות על חורבן הבית...שיבוא המשיח במהרה בימינו אמן

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > טלויזיה ורדיו > פורום התוכנית של יוסי אייזנטל > מה לדעתכם יהיה אחרי ט באב במקום לילה חי ?
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.