| נשלח ב-13/7/2010 08:30 |
|
| |
שרה'לה ב. התגרשה
כן כן, ההיא עם 3 ילדים, ועד אתמול אף אחד לא ידע על זה כלום. עשו את זה בשקט בשקט (לאבא שלה יש נסיון בדברים אלו, אוי ווי וואוי נסיון כזה). אני בדרך כלל לא מביא רכיליות כאלו, אבל הייתי שותף לאוטובוס שלם מבני ברק אתמול בערב ששמע על זה, הייתי חייב.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 08:49 |
|
| |
| רמות_צאלמר כתב: |  | | אבל הייתי שותף לאוטובוס שלם מבני ברק אתמול בערב ששמע על זה, הייתי חייב. |
| |
כן, כן... שמענו על ה"ירושלמים" שיודעים לצחוק על ה"בני ברקים"..... אבל הם ה"בני ברקים" הגדולים ביותר.. ותמיד יוצא להם רק לשמוע, מסכנים.. מכריחים אותם..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 08:57 |
|
| |
המשפחה דווקא ירושלמי. שמעתי אח שלה שחזר הבייתה לנחם ולעודד אותה מפטפט בסלולרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 10:49 |
|
| |
טוב, עכשיו התקשרתן לכל חברה של חברה של שרהלה ב. ואתם כמעט יודעות בוודאות מי זה. אני צריך לאכזב אותכן, זה לא שרה'לה ב. זה דווקא לאה'לה ג. (או משהו כזה). ואמנם המזבח מוריד דמעות, אבל זה לא כזה טרגדיה (כדברי האח המפטפט). אני מאחל לכולם שהמשבר הזה יעבור במהרה ובקלות, ויתחילו את הפרק הבא שלהם בחיים, ושלא ידעו שום צר ועוגמת נפש.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 11:11 |
|
| |
שכונה במיטבה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 11:15 |
|
| |
צ'אלמער, אתה חושב שזוהי רכילות חמה? חכה חכה ותראה מה יש לי למכור! שאל את כל יושבי האוטבוס בו נסעתי לפני שבוע, איזו בעיה רפואית קלה יש לגברת הנכבדה שישבה אי שם באזור הדלת האחורית, ולמה זה לא יפגע בכלל בשלום הבית שלה בעזרת השם.
[במקרה דנן זה יותר גרוע, אני גר במקום יחסית קטן שחלק מיושבי האוטבוס ודאי הכירו את הגברת הצעירה והצווחנית ששתפה את כולנו במידע המסווג...]
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 11:17 |
|
| |
רציני לגמרי: בערב שבת האחרון, ליד הירקן מאחורי גן-ורשה, שמעתי אשה שתוך כדי הורדת הזבל דיברה בפלאפונה עם שרהל'ה ב. עצמה -- תוך כדי "ברוך שפטרנו" רועם ואיחולים חמים לחתן הגון מזה.
היסוס לרגע אם להציע אל-אתר שידוך - והגברת נעלמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 11:20 |
|
| |
כבר כמה חודשים שאני חושב אחרי כל נסיעה באוטובוס להעלות לכאן אשכול חם חם על מה ששמעתי בדרך...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 11:20 |
|
| |
איך זה שתמיד כל הנייעס - באוטובוס?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 11:21 |
|
| |
ועכשיו בואו ונתחיל שוב להסביר על הייחודיות של המגזר החרדי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 11:25 |
|
| |
מה אתם אומרים..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 11:29 |
|
| |
סוחר בינה, מה התלהבת? את השיחות הכי מעניינות אני שומע מבחורות חילוניות במוניות שירות בבקרים. בין אמירת 'אגרת הרמב"ן' ל'פיטום הקטורת' (לא תאמין כמה זה 'תופס'...), אין לך מושג מה נשפך...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 11:39 |
|
| |
כשאין לאנשים מושכלות אמיתיות ועולם פנימי עשיר, רכילות הינה מפלט בלתי נמנע.
בקהילה שרבים מחבריה מעוקרים קוגנטיבית, לא ניתן לצפות ליותר מזה...
יום טוב ובברכת ובילע ה' בערות לנצח ומחה ה' דמעה מעל כל פנים, אמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 11:41 |
|
| |
מה עושים אלו שאינם משתמשים בתחבורה הציבורית?
מהיכן הם ידעו את כל הנייעס?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 11:54 |
|
| |
במקרה כזה עליך להרבות בלקיחת טרמפיסטים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 12:01 |
|
| |
עצוב, מדברים כאן -- בחן ובהומור -- על התופעה שאנשים כופים עליך לחוות את כל נבכי המעי-הגס שלהם (קישקע'ס בלע"ז)
איפה הרכילות? אתה שטוף בשנאה לציבור שאתה חלק ממנו, שמונעת ממך להבין נושא לאשורו.
|
|
|
|
|