|
|
| נשלח ב-13/7/2010 23:12 |
|
| |
אני לוידעת מה כל הגברים חושבים.. אני רק יודעת שאם אני,למשל,לובשת חצאית קצרה..אח שלי אחד חושב שזה "חתיכי ברמות".. והאח השני מתפלץ מהכיעור "וחוייסר צניעוייס"... אז אני חושבת שזה עניין של טעם וסגנון...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 23:25 |
|
| |
 (לא קונה כלום)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2010 13:59 |
|
| |
בס"ד נאות, מוזר 2 הפכים באותו בית?!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2010 17:08 |
|
| |
מתחתנת,מוזר?? למה???
אצלינו כל אחד מהילדים יצא סגנון שונה לחלוטין!!!
טוב נו,הגזמתי..לא שונה לחלוטין...אבל בהחלט שונה...=)
תוקן על ידי נאות ב- 14/07/2010 17:15:29
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2010 16:08 |
|
| |
לא יודע מה כל הגברים חושבים, מה כן, שאני בכלל לא שם לב למה הבחורה לובשת. לאחרונה, בעקבות בקשותיה של אמי, ניסיתי לזכור. זכרתי רק את הצבע של החצאית...
נאות, זה לא רק עניין של טעם וסגנון. כנראה שיש לך אח נורא 'דוס' ואח שני קצת יותר פתוח. אני גם חושב שחצאית קצרה זה יותר יפה, רק לא יותר מידי קצר.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2010 16:29 |
|
| |
| אברימי88 כתב: |  |
. אני גם חושב שחצאית קצרה זה יותר יפה, רק לא יותר מידי קצר. |
|
בס"ד
תלוי אצל מי.....
אצל בחורה שמנה ממש לא!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2010 14:15 |
|
| |
שמעי , בגודל בחורים צעירים בגיל הזה אומרים דוגרי את האמת, אז אולי תבקשי ממנו ש"ילביש אותך", לא בכוונה פיזית, אלא שימליץ לך על בגדים, ועל התאמות, אם יש לו חוש טעם כל כך טוב.
בדרך כלל בחורות שמתאפרות יפה מתלבשות בהתאם, ולהיפך.
אני אישית, מכיוון שאני דואג לעצמי, מבחינת מראה משמע מראה מגוהץ ומחוייט (מלשון ללכת לחייט שיציר ויאריך וכו') אז מאוד חשוב לי הלבוש של הצד השני, זה מעיד עליו המון, לעומת זאת, לבוש פרוץ כמו חצאיות קצרות ממש לא עושה לי את זה, גם לא לרזות ובטח שלא למלאות. דווקא חצאיות ארוכות זה כיוון שאני מאוד אוהב, או שבעצם לגוון פעם כך ופעם כך.
קיצור תתייחסי לדבריו, כל עוד זה בא משורש אמיתי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2010 15:30 |
|
| |
להוי ידוע לכל הבנות : זה אמנם טעמי האישי אבל בתור בחור אני חושב ש- חצאית פליסה ארוכה וחולצה מכופתרת עד הסוף זה הכי יפה בעולםםםםם!!!!! וככל שהלבוש יותר צנוע זה יותר יפה !! כן יותר יפה מבגדים לא צנועים בקסטרו וכד'.... { אני מדבר הכי ברצינות ולא רק בקטע דתי ! זוהי אמנם רק דעתי האישית , אבל אני מניח שעוד בחורים חושבים כמוני . המראה החיצוני שבנות חושבות שהוא מודרני ו-"יפה" הוא סתם יכול במקרה הכי טוב למשוך את העין לשניה אבל הבחור מקבל רושם של בחורה לא איכותית וביגוד "זול" על אף מחירו היקר . { אני מצטער אם אני נשמע דוס או "משגיח" אני ממש לא אבל רק מגלה את האמת ! }
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2010 17:25 |
|
| |
מסכים עם ישיבאיש במאה אחוז, למרות שאני חושב שמדי פעם צריך לגוון, לא תמיד פליסה אבל אכן מדי פעם זה ממש ממש מדליק יפה ואין לי מילים לתאר בחורה שהולכת בפליסה וחולצה מכופתרת.
כמובן שהכל ישב כמו שצריך ושלא יהיה 10 מידות מעליה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2010 17:46 |
|
| |
| ישיבאיש כתב: |  | להוי ידוע לכל הבנות : זה אמנם טעמי האישי אבל בתור בחור אני חושב ש- חצאית פליסה ארוכה וחולצה מכופתרת עד הסוף זה הכי יפה בעולםםםםם!!!!! וככל שהלבוש יותר צנוע זה יותר יפה !! כן יותר יפה מבגדים לא צנועים בקסטרו וכד'.... { אני מדבר הכי ברצינות ולא רק בקטע דתי ! זוהי אמנם רק דעתי האישית , אבל אני מניח שעוד בחורים חושבים כמוני . המראה החיצוני שבנות חושבות שהוא מודרני ו-"יפה" הוא סתם יכול במקרה הכי טוב למשוך את העין לשניה אבל הבחור מקבל רושם של בחורה לא איכותית וביגוד "זול" על אף מחירו היקר . { אני מצטער אם אני נשמע דוס או "משגיח" אני ממש לא אבל רק מגלה את האמת ! } |
|
לא נסחפת בכלל...
חחח
הכי צנוע? אולי..
הכי יפה בעולם?????
|
|
| נשלח ב-23/7/2010 19:01 |
|
| |
יש איסור להיסתכל בבגדי נשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2010 21:37 |
|
| |
כמעט ברור לי שאם זה היה נכון ולא מושך גם אם הוא סגנון של דוגרי ואומר הכל [אפילו מפרט] זה שהוא מפרט "ומבחין" בכל הדקויות זה אומר שגם אם זה מגעיל כנראה זה גם מושךךךךךךךךךךך [תגידי לו שיוריד את המשקפיים שבאה הביתה 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2010 21:57 |
|
| |
| barbrav כתב: |  | יש איסור להיסתכל בבגדי נשים. |
|
הרב תמיד צודק.....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2010 22:08 |
|
| |
גם אסור להשתמש באינטרנט, אז נכון, לא כולנו צדיקים כאלה גדולים, אנחנו יודעים מה אסור ומה מותר, אבל כל אחד והיצר הרע שלו, אני רוצה לראות את הגבר שיקום כאן ויגיד שהוא שומר את העיניים שלו תמיד, כולנו משתדלים ברוך השם, וכאן זה נמדד האם אתה משתדל.
חוץ מזה שברגע שאתה יוצא לשידוכים מתוקף תפקידך כמשודך אתה חייב להסתכל עליה שזה לא מוזר או דוחה אותך. מה שכן יש עניין אחר בשמירת העיינים בשידוך, אבל לזה לא נכנס, ודי לחכימא ברמיזא ודו"ק.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2010 23:04 |
|
| |
| barbrav כתב: |  | יש איסור להיסתכל בבגדי נשים. |
|
גם לאחים?
|