|
|
| נשלח ב-1/8/2011 12:08 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | אבל אשמים אנחנו לא אשת נאומים אנוכי, (כאן בפורום בכולופן), אבל הבוקר משו בער בי לכתוב.
הבוקר, ביחד עם מנת הקרונפלקס שלי, לקחתי כהרגלי את העיתון שהיה מונח על השולחן, לשם שינוי היה זה עיתון פרסומי בעל נוכחות מרשימה. פתחתי. כל פרסומת יותר גרועה מהשניה. לא, לא גרועה בקריאייטיב שלה או ביח"צנות, ממש לא, כל מודעה, תענוג לעין, חג ליצירתיות. אבל התוכן.. מודעות ענק על מבצעים בלעדיים רק השבוע, שהכותרת הראשית של המודעה זה (לא תאמינו, או שכן?!): דבר האובד, מודעה נוספת של חנות לממכר מוצרי חשמל שמצטטת על כל הפרסומת, מתוך הלכות לתשעת הימים את 'נטעי גבריאל' שמותר (!) לקנות מוצרי חשמל בתשעת הימים. על פרסומות הענק של ימי הנופש והאטרקציה, אני לא מדברת. חנות אחת ויחידה פרסמה שהיא תהיה סגורה מר"ח אב, וכתבה, בתחתית המודעה: עמכם הסליחה.
אנשים!!! איפה אנחנו?!?!?! איפה אנחנו חיים???
ת-ת-ע-ו-ר-ר-ו!!!
אבא שלנו, שאוהב אותנו כלכך, בצער, אין לו בית כבר כמעט 2000 שנה, והצער הנורא שלו הוא לא על הבית, הוא עלינו, הילדים שלו, שהתרחקנו רחוק. שנעלמנו. שאבדנו. ואם נשארו לנו כמה סממני צער, הא לכם, מודעות הענק על מאכלי הגבינה והסויה מוכיחים עד כמה אנחנו בצער..זה כואב לי, באמת. קחו את הבנאדם שאתם הכי אוהבים. הכי. ותחשבו עכשיו לרגע, אם הוא היה נקלע לאיזשהי בעיה, לא הייתם נחלצים לעזור לו? ואם אחד מקרוביו היה הולך לעולמו, לבכם לא היה מצטער בשבילו? אז אבא שלנו, שאוהב אותנו כלכך, בלי בית כבר המון שנים. כבודו נרמס. והוא מבוזה בעיני כל באי עולם. ואנחנו הילדים שלו, לא צריך לכאוב לנו?! לא מעצמינו אנחנו צריכים להדיר את רגלינו מרבי עקיבא ומלכי ישראל?!
אבא שלנו מחכה שנצטער, שנראה שאכפת. ואנחנו מפנים גב, הולכים לקנות את כל המבצעים והמוצרים עם ההיתרים ההלכתיים, ומתרחקים ממנו, ונאבדים...
אשמים אנחנו בפרסומות. אשמים אנחנו ביתומים. אשמים אנחנו באנטישמיות. אשמים אנחנו בצרות. אשמים אנחנו בגלות.
*** לכל המקטרים מראש, מה הקשר לשידוכים, אז אין קשר, באמת. ניתן לנעול מעכשיו את האשכול. ואם מילותי יניעו למישהו אחד, מיתר עדין של עצב בלב, שכרי זה מוקדש לגאולה הקרובה, עוד היום, אמן.
|
|
ושוב, ר"ח אב היום. ואם לא נזכה בימים הקרובים להצטער באמת, נשב כולנו שוב על הארץ בט' באב ונתרחק עוד שנה מבית המקדש.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2011 13:35 |
|
| |
אכן, מעורר את הלב, תודה לפווו, על פתיחת האשכול, ונברך את כולנו בחודש טוב ומבורך, ושהימים האלה יהפכו לנו מימים של צער לימים של ששון ושמחה, לזמן הגאולה!!!!! ומהרה..... ישמע בהרי יהודה... קול ששון וקול שמחה קול חתן וקול כלה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2011 02:25 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | לא אשת נאומים אנוכי, (כאן בפורום בכולופן), אבל הבוקר משו בער בי לכתוב.
הבוקר, ביחד עם מנת הקרונפלקס שלי, לקחתי כהרגלי את העיתון שהיה מונח על השולחן, לשם שינוי היה זה עיתון פרסומי בעל נוכחות מרשימה. פתחתי. 11:37:24 |
|
שיהיה.
ולעניין עצמו, אני מסכים מאוד- תודה על ההקפצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2011 08:51 |
|
| |
מזכיר לי משו שאמר בזמנו מנהל "בחדרי חרדים": "ידעתי שהפורום נהיה פופולרי כששמעתי שבאסיפה אחת אחד מהאנשים התלונן על מה "שאנשים עושים בחדרי חרדים" בטעות.."
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2011 10:17 |
|
| |
חמוד בתור בדיחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2011 21:34 |
|
| |
יפה. כל כך נכון.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2011 23:13 |
|
| |
אווץ' ...זה כואב, כמה שאת צודקת.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2011 17:53 |
|
| |
נקווה ונצפה ש9 באב יהפך לחג!
|
|
| נשלח ב-18/7/2012 09:49 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | לא אשת נאומים אנוכי, (כאן בפורום בכולופן), אבל הבוקר משו בער בי לכתוב.
הבוקר, ביחד עם מנת הקרונפלקס שלי, לקחתי כהרגלי את העיתון שהיה מונח על השולחן, לשם שינוי היה זה עיתון פרסומי בעל נוכחות מרשימה. פתחתי. כל פרסומת יותר גרועה מהשניה. לא, לא גרועה בקריאייטיב שלה או ביח"צנות, ממש לא, כל מודעה, תענוג לעין, חג ליצירתיות.
אבל התוכן..
מודעות ענק על מבצעים בלעדיים רק השבוע, שהכותרת הראשית של המודעה זה (לא תאמינו, או שכן?!): דבר האובד, מודעה נוספת של חנות לממכר מוצרי חשמל שמצטטת על כל הפרסומת, מתוך הלכות לתשעת הימים את 'נטעי גבריאל' שמותר (!) לקנות מוצרי חשמל בתשעת הימים. על פרסומות הענק של ימי הנופש והאטרקציה, אני לא מדברת. חנות אחת ויחידה פרסמה שהיא תהיה סגורה מר"ח אב, וכתבה, בתחתית המודעה: עמכם הסליחה.
אנשים!!! איפה אנחנו?!?!?! איפה אנחנו חיים???
ת-ת-ע-ו-ר-ר-ו!!!
אבא שלנו, שאוהב אותנו כלכך, בצער, אין לו בית כבר כמעט 2000 שנה, והצער הנורא שלו הוא לא על הבית, הוא עלינו, הילדים שלו, שהתרחקנו רחוק. שנעלמנו. שאבדנו. ואם נשארו לנו כמה סממני צער, הא לכם, מודעות הענק על מאכלי הגבינה והסויה מוכיחים עד כמה אנחנו בצער..
זה כואב לי, באמת.
קחו את הבנאדם שאתם הכי אוהבים. הכי. ותחשבו עכשיו לרגע, אם הוא היה נקלע לאיזשהי בעיה, לא הייתם נחלצים לעזור לו? ואם אחד מקרוביו היה הולך לעולמו, לבכם לא היה מצטער בשבילו?
אז אבא שלנו, שאוהב אותנו כלכך, בלי בית כבר המון שנים. כבודו נרמס. והוא מבוזה בעיני כל באי עולם. ואנחנו הילדים שלו, לא צריך לכאוב לנו?! לא מעצמינו אנחנו צריכים להדיר את רגלינו מרבי עקיבא ומלכי ישראל?!
אבא שלנו מחכה שנצטער, שנראה שאכפת. ואנחנו מפנים גב, הולכים לקנות את כל המבצעים והמוצרים עם ההיתרים ההלכתיים, ומתרחקים ממנו, ונאבדים...
אשמים אנחנו בפרסומות. אשמים אנחנו ביתומים. אשמים אנחנו באנטישמיות. אשמים אנחנו בצרות.
אשמים אנחנו בגלות.
ולכל המקטרים מראש, מה הקשר לשידוכים, אז אין קשר, באמת. ניתן לנעול מעכשיו את האשכול. ואם מילותי יניעו למישהו אחד, מיתר עדין של עצב בלב, שכרי זה מוקדש לגאולה הקרובה, עוד היום, אמן.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 13/07/2010 11:37:24 |
|
שנתיים עברו מאז שזה נכתב.
שנתיים שעבר בהם כלכך הרבה ואנחנו רק התרחקנו יותר..
הלוואי ששנה הבאה לא אצטרך להקפיץ את זה שוב.
אמן.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2012 10:22 |
|
| |
כל ט' באב, כשאני עולה מהכותל, אני מתאכזבת מחדש. כי כל שנה זה נראה שאי-אפשר כבר, ובטוח שהמשיח כאן.
ואז עובר היום, וחוזרים לשגרה, ושוכחים מזה. עד לשנה הבאה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2012 13:47 |
|
| |
תודה פווווווווו
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2013 07:33 |
|
| |
| פווווווווו כתבה: |  | אשכול ט' באב - אבל אשמים אנחנו...
לא אשת נאומים אנוכי, (כאן בפורום בכולופן), אבל הבוקר משו בער בי לכתוב.
הבוקר, ביחד עם מנת הקרונפלקס שלי, לקחתי כהרגלי את העיתון שהיה מונח על השולחן, לשם שינוי היה זה עיתון פרסומי בעל נוכחות מרשימה. פתחתי. כל פרסומת יותר גרועה מהשניה. לא, לא גרועה בקריאייטיב שלה או ביח"צנות, ממש לא, כל מודעה, תענוג לעין, חג ליצירתיות. אבל התוכן.. מודעות ענק על מבצעים בלעדיים רק השבוע, שהכותרת הראשית של המודעה זה (לא תאמינו, או שכן?!): דבר האובד, מודעה נוספת של חנות לממכר מוצרי חשמל שמצטטת על כל הפרסומת, מתוך הלכות לתשעת הימים את 'נטעי גבריאל' שמותר (!) לקנות מוצרי חשמל בתשעת הימים. על פרסומות הענק של ימי הנופש והאטרקציה, אני לא מדברת. חנות אחת ויחידה פרסמה שהיא תהיה סגורה מר"ח אב, וכתבה, בתחתית המודעה: עמכם הסליחה.
אנשים!!! איפה אנחנו?!?!?! איפה אנחנו חיים??? ת-ת-ע-ו-ר-ר-ו!!!
אבא שלנו, שאוהב אותנו כלכך, בצער, אין לו בית כבר כמעט 2000 שנה, והצער הנורא שלו הוא לא על הבית, הוא עלינו, הילדים שלו, שהתרחקנו רחוק. שנעלמנו. שאבדנו. ואם נשארו לנו כמה סממני צער, הא לכם, מודעות הענק על מאכלי הגבינה והסויה מוכיחים עד כמה אנחנו בצער..זה כואב לי, באמת. קחו את הבנאדם שאתם הכי אוהבים. הכי. ותחשבו עכשיו לרגע, אם הוא היה נקלע לאיזשהי בעיה, לא הייתם נחלצים לעזור לו? ואם אחד מקרוביו היה הולך לעולמו, לבכם לא היה מצטער בשבילו? אז אבא שלנו, שאוהב אותנו כלכך, בלי בית כבר המון שנים. כבודו נרמס. והוא מבוזה בעיני כל באי עולם. ואנחנו הילדים שלו, לא צריך לכאוב לנו?! לא מעצמינו אנחנו צריכים להדיר את רגלינו מרבי עקיבא ומלכי ישראל?!
אשמים אנחנו בפרסומות. אשמים אנחנו ביתומים. אשמים אנחנו באנטישמיות. אשמים אנחנו בצרות. אשמים אנחנו בגלות.
*** ולכל המקטרים מראש, מה הקשר לשידוכים, אז אין קשר, באמת. ניתן לנעול מעכשיו את האשכול. ואם מילותי יניעו למישהו אחד, מיתר עדין של עצב בלב, שכרי זה מוקדש לגאולה הקרובה, עוד היום, אמן.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 13/07/2010 11:37:24 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2013 10:30 |
|
| |
'כל מי שלא נבנה ביהמ'ק בימיו כאילו נחרב'
|
|