|
|
| נשלח ב-15/7/2010 22:06 |
|
| |
| בלנדר5 כתב: |  | אני בטוחה שבתנך לא היה דברים כאלה
כנראה קם אדם שנמאס לו מבנות והכריז שהוא נמשך למינו .
וגם אני כמעט בטוחה שהלסביות וההומאים מכניסים לעצמם פסיכולוגית מחשבות אני כזה יש לי נטייה
ואז הם באמת נהיים כאלה
אני צכה לדבר עם אחת כזואתי |
|
תקשיבי, אם זה כתוב בתורה אז זה היה בתנ"ך, גם מוזכר פעם סיפור כזה אם אינני טועה.
את...מאוד בטוחה מעצמך, מניין לך???
כמו שאת מרגישה שאת נמשכת לגברים ייתכן שיש בת שנמשכת לבנות.
הבאתי קישור על לסביות דתיות את מוזמנת לשוחח איתם...
בכל אופן אני הבנתי שבשביל בחורה לסבית זה הכי נורמלי בשבילה להימשך לבחורה .
חחח חבל שנתתם להיא ללכת- היית מדברת איתה, השאלה אם היא לסבית או לא...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2010 22:13 |
|
| |
זה בדיוק מה שאמרתי בלנדר... אגב שמעתי על סיפורים כאלה בישיבות היות שהבחור כבר בגיל מסויים, הוא מרגיש צורך לנסות והיות שהם לא יוצאים עם בנות הם מנסים את זה עם החברים שלהם... אולי זו בעצם הבעיה עצם העובדה שהבנות חייות יחד בבפנימיות וגם הבנים אז זה מה שהם מכירים...שים לב איפה אמרת שזה קורה: בפינמיות/ישיבות/וצבא.... המקומות האידיאלים שבהם חיים בני אותו המין יחד... אני עדיין חושבת שזה פסיכולוגיה ולא נראה לי שאזוז מדעתי...
|
|
| נשלח ב-15/7/2010 22:14 |
|
| |
וכן מעשייה צדקת הלכתי לקרוא ספר חחח
|
|
| נשלח ב-15/7/2010 22:17 |
|
| |
| צוחק_בכח כתב: |  |
חחח חבל שנתתם להיא ללכת- היית מדברת איתה, השאלה אם היא לסבית או לא... |
|
אתה בטוח שזה בתורה??? קשה לי להאמין כי באנו להעולם להמשיך אותו להתחת ולהמשיך קיוםן
אני לא בטוחה אני משארת.! אני אשמח לדבר עם אחת מהם תודה!
אבל אין בלסביות שום היגיון חוץ מתאווה מאוד מוזרה
ובאמת הרוב מאוד זה קורה בפנימיות וישיבות מסכנים משעמם להם בלילה
תוקן על ידי בלנדר5 ב- 15/07/2010 22:19:42
תוקן על ידי בלנדר5 ב- 15/07/2010 22:21:11
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2010 22:20 |
|
| |
צוחק בכוח כתב:
חחח חבל שנתתם להיא ללכת- היית מדברת איתה, השאלה אם היא לסבית או לא...
היא הצהירה במפורש שהיא לא לסבית, אבל היא דיברה על הנושא בצורה מאוד כאובה ולכן אני מפקפקת בכך, או שהיא לסבית והיא מתביישת בזאת, או ולדעתי זה בולט מאוד היא נשלחה ע"י מישהו שרוצה לעשות עוד לינץ' על הציבור החרדי...
דיברת על מקורות?? האם יורשה לי לקבל את המקורות האלה אני רוצה לעיין בהם בעצמי.... _________________
תוקן על ידי muchnick ב- 15/07/2010 22:20:47
תוקן על ידי muchnick ב- 15/07/2010 22:21:12
"המין האנושי רוחש סלידה רבה לעבודה אינטלקטואלית, אבל גם אם אנשים מניחים שניתן לרכוש ידע בקלות, רבים מסתפקים בבורות, ובלבד שלא לטרוח אפילו מעט בכדי לרכוש אותו" (סמיואל ג'ונסון, 1709-1784)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2010 22:29 |
|
| |
עינתי באתר לדעתי זה גרוע שיש אותו זה רק מעודד דתיות לסביות ואנשים כאלה צריכים להתבייש בעצמם .אני בטוחה שאלוקים לא אוהב מעשים כאלה נולדנו לעולם למטרה אחרת!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2010 00:05 |
|
| |
בלנדר, אני מבין את מקיימת שיחות עם אלוקים, והוא גם סיפר לך מה הוא אוהב ומה לא...
למה את חושבת שלסביות זה תאווה? היית שם? מאיפה לך לדעת???
עצם זה שאסור בתורה לקיים את האקט המיני ( לא להיות הומו, אלא האקט עצמו)
זה אומר שאלוקים ברא את זה,
אני אבדוק בשבילך מוצ מקורות, כשאתפנה לכך,
בלנדר ממש לא יפה אייך שאת מדברת " משעמם להם בלילה" חוצמיזה, מה את מושלמת??? מדקדקת במצוות קלה כבחמורה??? באמת עושה רצון אלוקים כל הזמן????
אז אל תשפטי אחרים!!!
אני יודע, ואני חושב שכל אדם עם קצת שכל בראש מבין שלהומואים או לסביות יש זוגיות ואהבה כמו זוגות רגילים כי בשבילם זה רגיל, בשבילם זה טוב, אני ממש לא חושב שצריך להגיד על זה תאווה או משהו, לא היינו שם ואיננו יכולים לדעת!!!!
מה שאני חייב להגיד לכם זה, מסיפור אישי על קרובת המשפחה שלי זה, שאותה בחורה היתה חרדית ר ג י ל ה חכמה ומוכשרת ואהובה על כולם, לגמרי נורמאלית, בגלל זה הרבה אנשים מהמשפחה שלי מסתכלים על הנושא באור שונה.
דמיינה לעצמכן: חברה טובה\ מורה\ מדריכה,
שאתן ממש מחבבות, וחושבות שהם אחלה בנאדם, אין לכן מושג אם אותה אחת יכולה להיות לסבית!!!
אני מבין שזה שוני, אבל כשאתה נכנס לזה וחוקר קצת מבינים,
שוטטטתי באתר הזה וראיתי שמדובר באנשים לגמרי אינטלגנטים.
האתר שפסלת בלנדר- הוא בגלל שאינך במצב כזה, אבל יש בחורות שצריכות את התמיכה, אתן לא חושבות???
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2010 00:10 |
|
| |
| בלנדר5 כתב: |  | עינתי באתר לדעתי זה גרוע שיש אותו
זה רק מעודד דתיות לסביות ואנשים כאלה צריכים להתבייש בעצמם .אני בטוחה שאלוקים לא אוהב מעשים כאלה
נולדנו לעולם למטרה אחרת! |
|
תסלחי לי את ממש אטומה!
מזה?....
את חושבת שאדם, נשמה טהורה שאלוקים ברא, צריך להתבייש בעצמו????
כי אלוקים ברא אותו שונה???
נולדנו לעולם להרבה מטרות, ויש אנשים שמטרותיהם אחרות, כל אחד לוקח אחריות על מעשיו ואין שום זכות לשפוט אף אחד!!
מצאתי פורום "איגי" יש שם פורום דתיים, אז... תשאלי אותם...( תרדי למטה בסוף יש פורום דתיים)
http://igy.org.il/communities/index.php?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2010 00:13 |
|
| |
| muchnick כתב: |  | זה בדיוק מה שאמרתי בלנדר...
אגב שמעתי על סיפורים כאלה בישיבות היות שהבחור כבר בגיל מסויים, הוא מרגיש צורך לנסות והיות שהם לא יוצאים עם בנות הם מנסים את זה עם החברים שלהם...
אולי זו בעצם הבעיה עצם העובדה שהבנות חייות יחד בבפנימיות וגם הבנים אז זה מה שהם מכירים...שים לב איפה אמרת שזה קורה: בפינמיות/ישיבות/וצבא....
המקומות האידיאלים שבהם חיים בני אותו המין יחד...
אני עדיין חושבת שזה פסיכולוגיה ולא נראה לי שאזוז מדעתי... _________________
"המין האנושי רוחש סלידה רבה לעבודה אינטלקטואלית, אבל גם אם אנשים מניחים שניתן לרכוש ידע בקלות, רבים מסתפקים בבורות, ובלבד שלא לטרוח אפילו מעט בכדי לרכוש אותו" (סמיואל ג'ונסון, 1709-1784)
|
|
מה פסיכולוגיה? מה?
מ ה ה ק ש ר בכלל???
את כאילו פוסלת רגשות או תחושות של אנשים, לא?
"היא רק חושבת שהיא לסבית" מההה?...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2010 21:33 |
|
| |
כן צוחק בכח היא רק חושבת שהיא לסבית, זה רק נדמה לה.... אינני פוסלת תחושות או רגשות, אבל האם שאלת פעם את עצמך ממה נובעת תחושה או ממה נובע רגש?? האם לא קרה לך אי פעם שהיה נדמה לך משהו ובגלל זה כעסת?? האם לא היה נדמה לך פעם שהתאהבת?? האם לא קרה פעם שחשבת שאתה מאומץ?? ואפילו היית בטוח בזה?? (זה קורה הרבה לאנשים בהיותם ילדים קטנים) מכיר את התחושה הזאת דז'ה וו?? שנדמה לך שנכחת באותה אסיטואציה כבר? החוקרים עדיין לא הצליחו ממש למצוא ממה נוסעת התחוש הזאת, ורובם מגדירים את זה כקצר מוח... יכול להיות שנטיות אלא הן בדיוק כמו הדז'ה וו, סוג של נדמה לי שהכנסת לעצמך לראש, בדיוק כמו אדם שמכניס לעצמו לראש שהוא טיפש או חכם... אינני שוללת אנשים אלו בעלי נטיות שונות, אני רק טוענת טענה נגדית:" האם אי פעם חשדו או חקרו האם נטיות אלו אינן נובעות מתחושה פסיכולוגית של נדמה לי???"
|
|
| נשלח ב-17/7/2010 22:41 |
|
| |
שבוע טוב!!! שבוע חדש!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2010 22:59 |
|
| |
אוי מוצ', חבל לי על הזמן לדון איתך. תחשבי שזה פסיכולוגי, בכייף, יש מצב גדול גם שרק פסיכולוגית את חושבת שאת נמשכת לבנים ( את לא חוקרת כי זה דרך הטבע) ויש מצב שאת לסבית אבל את מדחיקה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2010 23:02 |
|
| |
את פשוט מצחיקה, אני בחור ואני בטווווח שאני נמשך לבנות. זה ברור לכולם מגיל קטן, לכל הבחורים, ויש בחורים שפשוט מרגישים את זה כלפי בנים, בלי קשר לפנימיה כי זה גם חילונים,
הם מרגישים ריגוש וחוויה מגבר!!!! לא מסתכלים על נשים בכלל.
וזה " נדמה לו" נכון?
הצחקת אותי!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2010 23:54 |
|
| |
אני מסכימה אם צוחק, זה מאד נפוץ היום, להרבה אנשים יש נטייה להמשך למין שלהם. אין מה לעשות נגד זה וצריך לקבל אותם כמו שהם... אבל זה בהחלט נפוץ יותר אצל דתיים... שאין גישה כ"כ למין השני. (בגלל שזה בושה אצלנו אז אף אחד לא יודע עליהם, אבל זה לא אומר שאין....)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2010 10:21 |
|
| |
חח.. אתה יכול להיות רגוע אני לא לסבית ולא מדחיקה...
צוחק בכוח אמר: הם מרגישים ריגוש וחוויה מגבר!!!! לא מסתכלים על נשים בכלל - אני מוכרחה להודות שהמשפט הזה שלך די שיכנע אותי... כל השאלה: האם באמת כל אלו שחושבים שיש לם נטיה כזאת או אחרת אכן יש להם את אותה נטיה, או שרק למעטים מהם באמת יש את אותה הנטייה??
|
|
|