|
|
| נשלח ב-18/7/2010 23:22 |
|
| |
הרבה חושבים שיש להם את הנטייה ובסוף מתברר להם שהם כן נמשכים לבנות או ההפך...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2010 08:35 |
|
| |
תראי, אולי באמת הנטייה הזאת קיימת, כי לפי מה שאומר צוחק בכח יש לכך מקורות (למרות שעוד לא קיבלתי אותם), אבל מה שלא יתכן זה שיש כל כך הרבה אנשים עם נטייה כזאת, זה מוזר... אגב אנשים עם נטיה כזאת נמשכים רק לאנשים עם נטייה דומה לשלהם?? ומבחינה הילכתית האם גברים שיש להם נטיה לגברים מחוייבים להתחתן, כלומר מחויבים במצוות "פרו ורבו"????
|
|
| נשלח ב-19/7/2010 12:34 |
|
| |
מוצ', הנטייה הזאת קיימת, בחו"ל כל הזמן מתחתנים -יש חתונות של הומואים וכ"ו יצא שם חוק שמאפשר חתונות כאלה, הנטייה הזאת התחילה כבר מזמן התנ"ך- בבראשית פרשת מקץ (פס' מה) :" ויקרא פרעה שם יוסף ... ויתן לו את אסנת בת פוטיפרע כהן און לאישה...." רש"י כותב על הפס': " פוטיפרע- הוא פוטיפר ונקרא פוטיפרע על שנסתרס מאליו לפי שחמד את יוסף למשכב זכר"
אדם שיש לו את הנטייה הזאת לא נמשך רק למי שיש לו גם את הנטייה! הוא נמשך למי שבא לו... זה הבעיה שזה פשוט מפחיד.... לא נראה לי שמבחינה הלכתית מותר בכלל, נראה לי שזה אסור. כי בחור לא יכול להתחתן עם בחור.. נראה לי שנישואים כאלה ממש אסורים, כי תחשבי הם לא יכולים לפרות..
שה' יעזור לאנשים כאלה, מה אני יגיד לך... צריך להודות כל יום שאין לנו את הבעיות האלה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2010 20:21 |
|
| |
אוקי סיפקת לי מקור.. התכוונתי האם הוא חייב להתחתן עם אישה?? בוודאי שאי אפשר מבחינה הילכתית עם זכר
|
|
| נשלח ב-20/7/2010 16:16 |
|
| |
| ויאול כתב: |  | מוצ', הנטייה הזאת קיימת, בחו"ל כל הזמן מתחתנים -יש חתונות של הומואים וכ"ו יצא שם חוק שמאפשר חתונות כאלה,
הנטייה הזאת התחילה כבר מזמן התנ"ך- בבראשית פרשת מקץ (פס' מה) :" ויקרא פרעה שם יוסף ... ויתן לו את אסנת בת פוטיפרע כהן און לאישה...."
רש"י כותב על הפס': " פוטיפרע- הוא פוטיפר ונקרא פוטיפרע על שנסתרס מאליו לפי שחמד את יוסף למשכב זכר"
אדם שיש לו את הנטייה הזאת לא נמשך רק למי שיש לו גם את הנטייה! הוא נמשך למי שבא לו... זה הבעיה שזה פשוט מפחיד....
לא נראה לי שמבחינה הלכתית מותר בכלל, נראה לי שזה אסור. כי בחור לא יכול להתחתן עם בחור.. נראה לי שנישואים כאלה ממש אסורים, כי תחשבי הם לא יכולים לפרות..
שה' יעזור לאנשים כאלה, מה אני יגיד לך... צריך להודות כל יום שאין לנו את הבעיות האלה!!! |
|
תודה על המקור ! זה מה שחיפשתי ואם זה היה בתנך אז כנראה שזה באמת קיים וזה קצת מרתיעה
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2010 04:04 |
|
| |
| muchnick כתב: |  | אוקי סיפקת לי מקור..
התכוונתי האם הוא חייב להתחתן עם אישה?? בוודאי שאי אפשר מבחינה הילכתית עם זכר _________________
"המין האנושי רוחש סלידה רבה לעבודה אינטלקטואלית, אבל גם אם אנשים מניחים שניתן לרכוש ידע בקלות, רבים מסתפקים בבורות, ובלבד שלא לטרוח אפילו מעט בכדי לרכוש אותו"
(סמיואל ג'ונסון, 1709-1784)
יש לו דין אנוס, לגבי חתונה עם אישה.
אבל עם גבר אין היתר, יבוא המשיח, ויבנה הבניין, וכל מה שאינו גלוי לנו עכשו יהיה גלוי. |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2010 04:06 |
|
| |
| ויאול כתב: |  | הרבה חושבים שיש להם את הנטייה ובסוף מתברר להם שהם כן נמשכים לבנות או ההפך... |
|
אל תהיה בטוח...אני מכיר בחור באופן אישי וזה ממש לא נידמה לו!!!! זה פשוט תחושה, כמו שאני יודע שאני נמשך לבנות כך הוא יודע שהוא נמשך לבנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2010 21:03 |
|
| |
נושא מענין......... יש כאלה שיש להם נטיה לזה כמו שאמרתם אבל יש בהחלט כאלה שהם פיתחו לעצמם את הנטיה לזה כמו שמוץ' אמרה ע"י נדמה לי. ע"י המחשבות שהם באמת כאלה..הגיוני מאד!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2010 22:35 |
|
| |
הנושא הזה באמת מעניין..... מה זאת אומרת דין אנוס? הוא לא יתבע על כך לעתיד לבוא אם הוא לא ינשא???
|
|
| נשלח ב-13/8/2010 01:18 |
|
| |
| muchnick כתב: |  | | הנושא הזה באמת מעניין..... מה זאת אומרת דין אנוס? הוא לא יתבע על כך לעתיד לבוא אם הוא לא ינשא??? _________________
"המין האנושי רוחש סלידה רבה לעבודה אינטלקטואלית, אבל גם אם אנשים מניחים שניתן לרכוש ידע בקלות, רבים מסתפקים בבורות, ובלבד שלא לטרוח אפילו מעט בכדי לרכוש אותו" (סמיואל ג'ונסון, 1709-1784)
|
|
ככה אומרים. תחשבי על זה, זה כאילו לחייב אדם להיות עם אישה בזמן שהוא לא מעוניין, או נגעל, זה סוגשל אנוס.
זה כאילו אני לא מסוגל...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2010 01:22 |
|
| |
| הכי_לענין כתב: |  | נושא מענין.........
יש כאלה שיש להם נטיה לזה כמו שאמרתם אבל יש בהחלט כאלה שהם פיתחו לעצמם את הנטיה לזה כמו שמוץ' אמרה ע"י נדמה לי. ע"י המחשבות שהם באמת כאלה..הגיוני מאד!!!!!! |
|
צודקת בהחלט.
יש כאלה שזה ממש נטיה מולדת ויש כאלה פיתחו.
מה הכוונה פיתחו? זה גבר למשל, שלא נגעל נגיד מגברים, כמו כל גבר, אבל בכל זאת, הוא יותר נמשך לנשים, אבל, עם הזמן ועם מצבי החיים יש מצב שהוא יהיה בסוף עם גבר, כי יש מודעות-שהיא גם בונה וגם הורסת, ויש...את החיים.שמובילים להרבה מקומות גם בלי להתכוון לכך.
אבל, אני סובר, שאין מצב שבחור סטרייט לחלוטין או בחורה סטרייטית לחלוטין יפתחו את זה בעצמם.
מבינות?
וזה אכן נושא מעניין, אבל מעבר לכך, יש את הנשמות הטהרות שחיות את זה- ובהם צריך לתמוך, ולהקשיב, ולא לזלזל ולשפוט.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2010 12:43 |
|
| |
ויש עוד משהו מעניין, שיש אנשים מסויימים שנמשכים לשני המינים, איך מסבירים את זה???
|
|
| נשלח ב-13/8/2010 16:11 |
|
| |
| צוחק_בכח כתב: |  | הרבה חושבים שיש להם את הנטייה ובסוף מתברר להם שהם כן נמשכים לבנות או ההפך...
אל תהיה בטוח...אני מכיר בחור באופן אישי וזה ממש לא נידמה לו!!!! זה פשוט תחושה, כמו שאני יודע שאני נמשך לבנות כך הוא יודע שהוא נמשך לבנים. |
|
אני נקבה...
לא אמרתי שלכולם נדמה, אבל יש את האלו ששומעים על זה הרבה או נמצאים בחברה כזאת (אני מדברת יותר על גויים) שהם מתחילים לחשוב אולי גם הם כאלו, ואפילו בטוחים, עד שהם פתאם קולטים שהם טעו..
ויש גם שהיו הומואים ויצאו מזה....
תוקן על ידי ויאול ב- 13/08/2010 16:42:45
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2010 18:33 |
|
| |
| ויאול כתב: |  | הרבה חושבים שיש להם את הנטייה ובסוף מתברר להם שהם כן נמשכים לבנות או ההפך...
אל תהיה בטוח...אני מכיר בחור באופן אישי וזה ממש לא נידמה לו!!!! זה פשוט תחושה, כמו שאני יודע שאני נמשך לבנות כך הוא יודע שהוא נמשך לבנים.
אני נקבה...
לא אמרתי שלכולם נדמה, אבל יש את האלו ששומעים על זה הרבה או נמצאים בחברה כזאת (אני מדברת יותר על גויים) שהם מתחילים לחשוב אולי גם הם כאלו, ואפילו בטוחים, עד שהם פתאם קולטים שהם טעו..
ויש גם שהיו הומואים ויצאו מזה....
תוקן על ידי ויאול ב- 13/08/2010 16:42:45
|
|
קלוש, קלוש, קלוש.
אחד למליון אולי,
יש ארגון "עצת הנפש" שכל דתי הומו טיפוסי ניגש אליהם ויוצא ממוטט בנפשו ושבור...ו...הומו.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2010 18:35 |
|
| |
| muchnick כתב: |  | | ויש עוד משהו מעניין, שיש אנשים מסויימים שנמשכים לשני המינים, איך מסבירים את זה??? _________________
"המין האנושי רוחש סלידה רבה לעבודה אינטלקטואלית, אבל גם אם אנשים מניחים שניתן לרכוש ידע בקלות, רבים מסתפקים בבורות, ובלבד שלא לטרוח אפילו מעט בכדי לרכוש אותו" (סמיואל ג'ונסון, 1709-1784)
|
|
אה, זה תופעה מאוד שכיחה,
למשל, תשאלי חברות שלך (למה את בעייתית) אם היה אכפת להן להתנשק נגיד עם חברה, בעיקרון זה לא מגעיל,
כאילו אדם נולד עם נטיה לשני המינים, אבל עם חוזק יותר למין השני.
אצל בנים זה פחות, אבל אצל בנות? סתם זה שלא אכפת להן להתחבק חזק או לתמוך בחברה וממש ללטף אותה וכאלה,
מבינה?
|
|
|
|
|