|
|
| נשלח ב-15/8/2010 09:57 |
|
| |
לא חשבתי להגיב באשכול הזה אבלללללללללללל לדעתי מוצ' צודקת שזה בא גם מנדמה לי אבל אחרי זה נראה שיש פה בעיה הלכתית כי כל האלו הם כל הזמן מפנטזים על המין שלהם ולהיות עם אשה ולחשוב על גבר זה באמת בעיה אני לא רב אבל כך נראה לי
בא נציע להם "נגיד טוב יהיה טוב"
שלש ידמה להם אז באמת יהיה להם משיכה למין השני כמו שבראו אותנו בטבע
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2010 11:39 |
|
| |
| צוחק_בכח כתב: |  | | ויש עוד משהו מעניין, שיש אנשים מסויימים שנמשכים לשני המינים, איך מסבירים את זה??? _________________
"המין האנושי רוחש סלידה רבה לעבודה אינטלקטואלית, אבל גם אם אנשים מניחים שניתן לרכוש ידע בקלות, רבים מסתפקים בבורות, ובלבד שלא לטרוח אפילו מעט בכדי לרכוש אותו" (סמיואל ג'ונסון, 1709-1784)
אה, זה תופעה מאוד שכיחה,
למשל, תשאלי חברות שלך (למה את בעייתית) אם היה אכפת להן להתנשק נגיד עם חברה, בעיקרון זה לא מגעיל,
כאילו אדם נולד עם נטיה לשני המינים, אבל עם חוזק יותר למין השני.
אצל בנים זה פחות, אבל אצל בנות? סתם זה שלא אכפת להן להתחבק חזק או לתמוך בחברה וממש ללטף אותה וכאלה,
מבינה? |
|
תראה אצלי באופן אישי זה לא רלוונטי, היות ואני שונאת הפגנת חיבה, וגם אינני אוהבת שמנשקים או מחבקים אותי... ראיתי את זה הרבה אצל החברות, נשיקות וחיבוקים, אבל זה נראה לי יותר עיניין של אופנה שהתפתחה, כאילו בוקר טוב בנשיקה וחיבוק וכזה, ולא עיניין של נטייה מינית.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2010 14:47 |
|
| |
נדמה לי שהאשכול מיצה את עצמו כבר......... זה כבר נהיה סתם לחפור ולחפור....
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2010 15:09 |
|
| |
אז מה יש הרבה אשכולות שזה סתם לחפור ופה מתעמקים בזוגיות של מין אחד אז מה? זה מפריע לך ויאול?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2010 17:42 |
|
| |
מפריע? בכלל לא... פשוט לחפור יותר מידי בנושא הזה זה קצת חסר רמה....
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2010 17:35 |
|
| |
שלום לכם חברי הפורום..הרבה זמן לא הגבתי כאן.. אני רוצה לנקות את שמם של הבחורים הנ"ל ז"ל.. הרקע אינו רומנטי הרקע אינו אך ורק על רקע כספי... אני אישית מכיר אותם..ומכיר את הסיפור.. ושלא יעלה על דעת אף אחד שזה רקע רומנטי.. לפעמים התקשורת או כל מיני אנשים מוציאים דיבה ...וכך כולם בטוחים שזה זה.. אפשר ללמוד מהסיפור הזה לא כל דבר שהוציאו לעז על אדם זה נכון..עד שלא תבדוק לעומק על תקבעו שזה נכון...תודה לכם......
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2010 18:33 |
|
| |
| פרפרנודד כתב: |  | שלום לכם חברי הפורום..הרבה זמן לא הגבתי כאן..
אני רוצה לנקות את שמם של הבחורים הנ"ל ז"ל..
הרקע אינו רומנטי הרקע אינו אך ורק על רקע כספי...
אני אישית מכיר אותם..ומכיר את הסיפור..
ושלא יעלה על דעת אף אחד שזה רקע רומנטי..
לפעמים התקשורת או כל מיני אנשים מוציאים דיבה ...וכך כולם בטוחים שזה זה..
אפשר ללמוד מהסיפור הזה לא כל דבר שהוציאו לעז על אדם זה נכון..עד שלא תבדוק לעומק על תקבעו שזה נכון...תודה לכם...... |
|
מצחיק. מצחיק ועצוב גם יחד.
כשזה על רקע רומנטי אז חס וחלילה, אפילו שהם כבר מתו, המסכנים. אבל כשזה על רקע כספי- אה, כן, הם נהרגו בגלל זה.
אתה מכיר אותם? חה, ואם אתה מכיר זה אומר שהם ייספרו לך שהם מאוהבים? שיש בינהם אהבה אסורה?...
אני לא יודעת מה בפועל היה, ואי אפשר גם לדעת,
אבל שיהיה לך ברור, שהאנשים האלה, הקהילה, במיוחד אצל חרדים, הם בארון. והם לא ייספרו מילה לאף אחד, גם לא להורים.אז...
מצחיק שאתה אומר "לנקות את שמם" אתה בדיוק עושה את ההפך, אם הם היו גייז והתאבדו בגלל זה זה ניתן להבנה, כי הם במצב קשה, ואנחנו לא שופטים.
אבל לרצוח מישהו בגלל כסף??????
זה מזעזע. וזה מעשה שראוי להתבייש בו, יותר מאשר בחורים שקיבלו משמים נסיון שהיה קשה להם.
התקשורת ראתה אס אם אסים שלהם, לידיעתך, ואנשים אמרו שהם היו חברים מאוד קרובים, והיה בינהם פער גילאים מאוד גדול- שזה כבר מחשיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2010 19:15 |
|
| |
| פרפרנודד כתב: |  | שלום לכם חברי הפורום..הרבה זמן לא הגבתי כאן.. אני רוצה לנקות את שמם של הבחורים הנ"ל ז"ל.. הרקע אינו רומנטי הרקע אינו אך ורק על רקע כספי... אני אישית מכיר אותם..ומכיר את הסיפור.. ושלא יעלה על דעת אף אחד שזה רקע רומנטי.. לפעמים התקשורת או כל מיני אנשים מוציאים דיבה ...וכך כולם בטוחים שזה זה.. אפשר ללמוד מהסיפור הזה לא כל דבר שהוציאו לעז על אדם זה נכון..עד שלא תבדוק לעומק על תקבעו שזה נכון...תודה לכם...... |
| אני כבר לא יודעת למה להאמין, הוא אומר שהוא מכיר אותם, אבל בכל אופן דיתי צודק/ת, אם הם חרדים אז הם בוודאי לא הראו את זה בפומבי. בעיניין פער הגילאים, תשמעיזה לא מחייב, אני והחברה הכי טובה שלי בהחלט נמצאות בפער גילאים של נה, ובכל זאת זה כאילו אין שום פער, בגילאים שלנו כבר כמעט ולא מבחינים בפערים...
|
|
| נשלח ב-17/8/2010 00:54 |
|
| |
דרך אגב, אם בנטיה מינית עסקינן, נפתח פורום חדש :)
"חרדיות מתלבטות" בקבוצות תמיכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2010 07:33 |
|
| |
ב"ה יש לנו נטיות מיניות רגילות לחלוטין, איננו זקוקות לקבוצות תמיכה, הנושא הזה נפתח בתור דיון אינטלקטואלי וטו לא, בכל אופן תודה על ההצעה דיתי, אבל התשובה ההחלטית היא לא!!! יש מספיק פורום כאלה!!!
|
|
| נשלח ב-17/8/2010 14:19 |
|
| |
יותר מיזה..הבחור שדיבר איתם אחרון הוא חבר טוב שלי...והסיפור הוא בטוח כספי הרי הם רבו הרבה זמן על כסף...היו מסוכסכים ..ובאותו לילה חשבו שהם הולכים להשלים..וקרה מה שקרה רחמנא ליצן...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2010 08:21 |
|
| |
אני חושב שאם אתה רוצה באמת לנקות את שמם תביא את כל הסיפור המלא שאתה אומר
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2010 02:14 |
|
| |
| muchnick כתב: |  | | ב"ה יש לנו נטיות מיניות רגילות לחלוטין, איננו זקוקות לקבוצות תמיכה, הנושא הזה נפתח בתור דיון אינטלקטואלי וטו לא, בכל אופן תודה על ההצעה דיתי, אבל התשובה ההחלטית היא לא!!! יש מספיק פורום כאלה!!! _________________
"המין האנושי רוחש סלידה רבה לעבודה אינטלקטואלית, אבל גם אם אנשים מניחים שניתן לרכוש ידע בקלות, רבים מסתפקים בבורות, ובלבד שלא לטרוח אפילו מעט בכדי לרכוש אותו" (סמיואל ג'ונסון, 1709-1784)
|
|
גועל. בהתגלמותו.
את מותק, צריכה דחוף אבל קבוצת תמיכה שיורידו לך את הפרופיל וילמדו אותך שבני האדם שווים, ואין לך שום זכות לבוא ולהתנשא,
בגלל בין אדם לחברו חרב הבית. אז תיהי קצת יותר עדינה. בשבילך.
ממש לא התכוונתי שתבואו בשביל התמיכה, אלא סתם, אם כבר דיון, אז דרך אגב נפתח פורום כזה למי שמתעניין. לא למי שכזה.
אה, ולא יעזור לך להמשיך להתנשא. התנצלות של אדם מגדילה אותו בעיני אנשים. זה מראה אם יש לך אופי או לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2010 02:19 |
|
| |
דיתי, אני לא מנסה להתערב, אבל בכל זאת אולי תסבירי לי במה היא התנשאה? כי אני סוברת כמוה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2010 08:23 |
|
| |
פחחח יקירתי אל תקראי לי מותק!!! דבר אחד אני לא מבינה, מדוע כאשר אני מציינת עובדה כל כך פשוטה, העובדה: שלכולנו יש כאן נטיות מיניות רגילות לחלוטין, אנשים מפרשים את זה כהתנשאות, כאילו להיות רגילה זה כבר משהו רע... יקירתי תפרשי את זה איך שבא לך: כהתנשאות, כגאווה, כהגנה, כמלחמה, אבל לרוע מזלך הגעת למקום הלא נכון....
תוקן על ידי muchnick ב- 19/08/2010 08:33:16
|
|
|
|
|