|
|
| נשלח ב-15/7/2010 22:19 |
|
| |
תרי תקרא שוב את השאלה נראלי שכתוב חוסר התאמה ולא בעיה של חסרונות...(אולי יש לי בעיה במחשב...)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2010 22:26 |
|
| |
ספור אישי שלי:
אני עבדתי בעבר במקום עם חברה "זקנים" והיה רק בחור אחד בגיל שלי חרדי. הוא היה ממש בחור לענין, ויצא לנו לדבר הרבה. היה לו מידות טובות משהו לא רגיל והוא עזר לכולם... הוא היה בחור מכובד ומכבד. מאד נהניתי ממנו ואולי גם "אהבתי".... אבל ידעתי שבחיים אני לא אתחתן איתו וכו' כי הוא לא היה בכוון שלי בכלל... היינו עם השקפות שונות וסגנון חיים אחר, והיייתי מספיק בוגרת כדי לא לחשוב על זה מדי....
סוף הספור: כשראיתי שאנחנו מדברים הרבה מדי והקשר כבר חברי, ולא ידעתי מה לעשות כדי לעצור את זה, אז התפללתי לד' שיעזור לי לעמוד בניסיון איתו, וד' שמע לתפילתי ושבוע אח"כ פיטרו אותו פתאום! ו.......גם אותי פיטרו שבוע אחריו.............
|
|
| נשלח ב-15/7/2010 22:35 |
|
| |
שיריש, סוף טוב הכל טוב :)
מלבוביץ, הבעיה שלך היא לא במחשב. תקרא שוב את השאלה, אח"כ תקרא את מה שכתבת, את מה שכתבה כמעט_חדשה, את מה שענית לה ואת מה שאני כתבתי. אולי יהיה מובן יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2010 22:39 |
|
| |
מוכר. ועצוב. ומכאיב.
|
| נשלח ב-16/7/2010 12:51 |
|
| |
| שיריש1 כתב: |  | ספור אישי שלי:
אני עבדתי בעבר במקום עם חברה "זקנים" והיה רק בחור אחד בגיל שלי חרדי.
הוא היה ממש בחור לענין, ויצא לנו לדבר הרבה.
היה לו מידות טובות משהו לא רגיל והוא עזר לכולם... הוא היה בחור מכובד ומכבד.
מאד נהניתי ממנו ואולי גם "אהבתי"....
אבל ידעתי שבחיים אני לא אתחתן איתו וכו' כי הוא לא היה בכוון שלי בכלל...
היינו עם השקפות שונות וסגנון חיים אחר, והיייתי מספיק בוגרת כדי לא לחשוב על זה מדי....
סוף הספור: כשראיתי שאנחנו מדברים הרבה מדי והקשר כבר חברי, ולא ידעתי מה לעשות כדי לעצור את זה,
אז התפללתי לד' שיעזור לי לעמוד בניסיון איתו, וד' שמע לתפילתי ושבוע אח"כ פיטרו אותו פתאום!
ו.......גם אותי פיטרו שבוע אחריו.............
והצלחתם לנתק קשר לגמרי?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2010 15:10 |
|
| |
כן. לגמרי. זה היה קשר מתוך חוסר חברה בעבודה, רק בתוך כתלי העבודה. וכשלא עבדנו שם, לא היה סיבה.......
אין לי מושג מה קורה איתו היום ואיפה הוא חי.....גם אין לי ענין להעלות את הקשר שוב.
אני מודה לד' שעזר לי לגמור איתו אפילו שזה היה בצורה קצת קשה (פיטרו אותו ואותי...), אבל מעולה.
באמת תודה לד'. כי ממילא לא היה יוצא מזה כלום.....
|
|
| נשלח ב-16/7/2010 15:18 |
|
| |
קל להגיד שזה מאת ה' אחרי מעשה......
|
| נשלח ב-16/7/2010 16:48 |
|
| |
נכון. אני תמיד חיה עם הרגשה שאני מפספסת את השידוך שלי, ח"ו.....(ציק, אל תהרגי אותי----)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2010 22:24 |
|
| |
לא הורגת. זה לגיטימי לחשוב כך.
|
| נשלח ב-18/7/2010 00:52 |
|
| |
| שיריש1 כתב: |  | כן. לגמרי.
זה היה קשר מתוך חוסר חברה בעבודה, רק בתוך כתלי העבודה. וכשלא עבדנו שם, לא היה סיבה....... אין לי מושג מה קורה איתו היום ואיפה הוא חי.....גם אין לי ענין להעלות את הקשר שוב. אני מודה לד' שעזר לי לגמור איתו אפילו שזה היה בצורה קצת קשה (פיטרו אותו ואותי...), אבל מעולה. באמת תודה לד'.
כי ממילא לא היה יוצא מזה כלום.....
|
|
אז לא באמת אהבת אותו..
זה נשמע יותר כמו קשר בין ידידים.
|
|
| נשלח ב-18/7/2010 01:31 |
|
| |
לדעתי צריך לבוא לפגישות עם נימוס בסיסי בלי לגלוש להתאהבות. לדבר על דרך משותפת, למצוא כימיה וכו'. לא להסחף לאהבות... למרות שזה קשה וגמני בחורה ככל הבחורות, בעיניין הזה השכל צריך להתגבר על הרגש.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2010 01:33 |
|
| |
תקראי לזה איך שאת רוצה... אבל זה לא היה כ"כ קל....
כמה שכתבתי את זה בצורה יבשה, את מבינה שאז, בתכלס, זה כן היה חסר...
את לא יכולה להבין איזה קשה זה לעבוד בלי חברה מתאימה לבנ"א שאוהב חברה. זה ניסיון מדי קשה. את הלקחים אני לקחתי לכל החיים- לא להכניס את עצמי לניסיונות כאלו....
אבל ב"ה, הרבה מים זרמו בירדן מאז, וגדלתי הרבה גם בזכות הקטע הזה.
לא יודעת עד כמה קשור המשפט , אבל עכשיו הוא עלה לי לראש: העבר-אין, ההווה עדין, והעתיד-מנין?
ציק- אני מודה לד' והודיתי לד' שעזר לי בצורה כ"כ ישירה לגמור וזהו. הרגשתי ממש נס אישי....
|
|
| נשלח ב-18/7/2010 01:50 |
|
| |
הערה" מה שכתבתי זה כתשובה לדברי "כמעט חדשה"
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2010 09:17 |
|
| |
מוכר ביותר, במקרים כאלו עדיף לאחוז ראש ולגמור את הסיפור כמה שיותר מהר, ואח"כ במבט לאחור אומרים "איזה מזל שיצאתי מזה בזמן..."
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2010 16:43 |
|
| |
| MeitooL כתב: |  | לדעתי צריך לבוא לפגישות עם נימוס בסיסי בלי לגלוש להתאהבות. לדבר על דרך משותפת, למצוא כימיה וכו'.
לא להסחף לאהבות... למרות שזה קשה וגמני בחורה ככל הבחורות, בעיניין הזה השכל צריך להתגבר על הרגש. |
|
"התאהבות" בפגישה.. לדעתי אין כזה דבר בכלל.
ונכון, השכל צריך לגבור על הרגש.. אבל זה עדיין קשה
|
|
|