|
|
| נשלח ב-22/7/2010 15:38 |
|
| |
| מתחתנת כתב: |  | בס"ד
תודה לכולכם על התשובות.
אור לגויים,
אין מה לעשות,איסור בל תשחית פוסח על מקרים אלו כמו שידוכים.
הרי צריך לעשות רושם התחלתי,לא?
וכדאי שהוא יהיה חיובי.
בחורה מתפנפנת ומתאפרת ,
ואילו גבר עליו מוטל התפקיד הזה לדאוג לבחורה ולתת לה הרגשה
שהיא רצויה.
|
|

|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2010 15:42 |
|
| |
| מתחתנת כתב: |  | בס"ד
בקבוק אחד גדול זה עוד פסדר אם כי נשמע גס מידי בשביל פגישה.... |
|
מצחיק אותי ה"גס מידי".
חוצמחיוך גדול, לא המשכתי להעסיק את מחשבתי בזה ....
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2010 20:58 |
|
| |
ומה תגידו על הסיפור הבא: חברתי נפגשה עם אחד שבמהלך הפגישה הבחור מוציא מהשקית בקבוק שתיה וכוסות 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2010 22:30 |
|
| |
| ויזואלית כתב: |  | ומה תגידו על הסיפור הבא: חברתי נפגשה עם אחד שבמהלך הפגישה הבחור מוציא מהשקית בקבוק שתיה וכוסות  |
|
בס"ד אם היה מוציא לי בקבוק מהשקית לא'דעת מה הייתי עושה............
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2010 22:35 |
|
| |
מצחיק מאוד אבל שמעתי שזה לגיטמי בפגישות מתקדמות להוציא מהשקיה בקבוק וכוסות, נגיד והולכים יחד למקום בלי חנויות.
אישית, לא יצא לי לעשות את זה, אבל שמעתי שיש כאלה שעושים.
לגבי בקבוק אחד, כנ"ל, בחיים לא עשיתי את זה, נשמע מוזר שמישהו עשה את זה והתחלק איתה, הכי מצחיק אם הוא הביא שתי קשיות =]
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2010 01:32 |
|
| |
| ויזואלית כתב: |  | ומה תגידו על הסיפור הבא:
חברתי נפגשה עם אחד שבמהלך הפגישה הבחור מוציא מהשקית בקבוק שתיה וכוסות  |
|
פגישה ראשונה????????
ווואו...ואני חשבתי שהזוי הסיפור שלי עם הבחור שהזמין בירה בפגישה.....
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2010 01:42 |
|
| |
תגידי אחרי זה הוא לקח אותך באוטובוס [מקווה שלא הגיע עם אופניים,,,,,,,,,,],,
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2016 16:05 |
|
| |
יתכן שהבחור הזמין בקבוק אחד, כי הוא חשב לתומו שהמלצר יביא בקבוק של ליטר, ולמעיישה הביאו בקבוק קטן, ואז הבחור הצעיר חשב שזה לא לעניין להזמין עוד בקבוק.. ולחפש את המלצר שוב, אין להביא ראיה מסיפור אחד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2016 17:34 |
|
| |
דיייייייי רציניים?? רוצה בקבוק, תגידי- אני חושבת שאקנה לעצמי בקבוק בנפרד, תודה לא מאמינה שהעלו אשכול על כזה עניין פעוט. זה כזה ביג דיל? רוצה לשתות, תגידי. רוצה בירה, תקחי. רוצה לצאת להליכה, תגידי, בוא נצא לקצת אויר. סך הכל אם לא נוח לך איתו, נפנפי אותו מיד. התייפיפות על בקבוקים- להוריד, לא להוריד. על זה יפול דבר??
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2016 17:43 |
|
| |
לדעתי הוא רצה להוריד אותך רק לא היה לו נעים לפגוע בך. אז הוא חשב וחשב מה לעשות שתורידי אותו את. וככה תצאי בהרגשה יותר טובה. הלך קנה בקבוק אחד קטן ונשא תפילה שתביני את הרמז ותורידי אותו . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-19/9/2016 11:39 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתבה: |  | דיייייייי רציניים?? רוצה בקבוק, תגידי- אני חושבת שאקנה לעצמי בקבוק בנפרד, תודה לא מאמינה שהעלו אשכול על כזה עניין פעוט. זה כזה ביג דיל? רוצה לשתות, תגידי. רוצה בירה, תקחי. רוצה לצאת להליכה, תגידי, בוא נצא לקצת אויר. סך הכל אם לא נוח לך איתו, נפנפי אותו מיד. התייפיפות על בקבוקים- להוריד, לא להוריד. על זה יפול דבר?? |
|
הקפצתי את האשכול דווקא משום היותו מצחיק ומיוחד  האשכול חוברה על ידי אחת כוכבית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2016 13:37 |
|
| |
| לומד_עובד כתב: |  | לדעתי הוא רצה להוריד אותך רק לא היה לו נעים לפגוע בך. אז הוא חשב וחשב מה לעשות שתורידי אותו את. וככה תצאי בהרגשה יותר טובה. הלך קנה בקבוק אחד קטן ונשא תפילה שתביני את הרמז ותורידי אותו . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|