בית פורומים אוהבי תורה

גרמניה כנג שבע מצוות בני נח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/7/2010 13:14 לינק ישיר 
גרמניה כנג שבע מצוות בני נח

בס"ד

מידה כנגד מידה גרמניה כנגד שבע מצוות בני נח !!

ככל שאני מהרהר בסוגיה הנוראה הלזאת של דרכו של העם הגרמני בתקופת השואה כך אני מצטמרר ומתכנס בתוך תוכיי (אני עצמי נולדתי כארבע שנים לאחר השואה בן לאמא יהודייה מיוחסת ואבא בן נכר מאנגליה ).

לשווא ננסה לחפש להם צד זכות למעשי הזוועה של העם הגרמני.

הם המה עומדים בתוקף ואין עליהם מחילה כלל.

לתומי חשבתי כשעוד הייתי צעיר בימים שמא יתכן אולי זה מעשי הרצח הדמונים הם עניין של כמה מטורפים מ ה ס.ס נאצים שכאלו ובודאי לא עניין של גרמניה כולה אך הנה נתקלתי כמעט בדרך אגב בספרו של פרופסור מאונברסיטת הארוורד דניאל יןנה גולדהן "תליינים מרצון בשירות היטלר ימש"ו"

בספר מדבר הפרופ על כך שכל העם הגרמני בלי יוצא דופן השתתפו ברצח העם היהודי.

סתם אנשים מהשורה חיילים מהורמאכט, רופאים אקדמאים נהנו מייסוריו של עם ישראל אפילו לא אנשי ס.ס.

לאחרונה עוד נתפסתי ברעיון שאולי יתכן שאינם שונים הגרמנים מאותו ארכי רוצח נבוזראדן שר צבאו של נבוכנאצר שליט בבל הקדומה שהשמיד במו ידיו מליוני יהודים בחורבן בית ראשון.

ביג דיל הם רוצחים והוא רוצח מה ההבדל.?

אך השוני הנו רב בעוד הרוצח מבבל חזר בתשובה והפסיק ממעשי ההשמדה

אתם הגרמנים לא הפסקתם לו לרגע אחד ממעשי הרצח גם שהתקרבו הרוסים לסביבות אושוויץ ארגנתם למוזלמנים היהודים צעדות מוות ממש עד לתאריך הכניעה עדיין עסקתם במלוא המרץ בעבודכם הבזוייה

.אחר כך כמובן נהייתם "נחמדים"דנקה שיין ביטה".

ומי ידע באם יצמח לכם היטלר חדש האמנם לא תלכו אחריו מתוך שכך היא נטית לבכם לרצוח יהודים.

איני מתיימר לשפוט אתכם גרמנים! מה יהיה גורלכם מי אני ומה אני שאוכל לשים את עצמי כסנגור למליוני הטבוחים בהם אחותה של אמי ובני משפחתה מהעיירה קלימנטוב שהושמדו בתאי הגז בטרבלינקה.

הרי מגמתכם הייתה לחסל את כל קיומו של העם היהודי עלי האדמה.לא רק שש מליונים אלא כל יהודי ששם יהודי עליו,ואלמלא השם יתברך עמד בדרככם בודאי היה עולה בידכם הדבר.

לעניות דעתי אין דרך אחרת להעניש אתכם לנצח נצחים למנוע מימכם להגיע אי פעם לעולם הבא.

ולמנוע מימכם לשמור שבע מצוות בני נח,שרק על ידי קיומם יש באפשרות של בן נכר להגיע לעולם הבא..לפי חז"ל זהו כל תכלית קיומו של האדם עלי אדמה

כמובן אין הדבר נתון בידי ורק גדולי ישראל יוכלו לשפוט מה יהיה גורלה של

האומה הגרמנית

בברכה אלון נאור

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אוהבי תורה > גרמניה כנג שבע מצוות בני נח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext