|
|
| נשלח ב-27/7/2010 22:28 |
|
| |
אז ככה, יצאתי עם בנות משכילות מדי ועם כאלה שאפילו ללא בגרות.
זה פחות חשוב מה היא לומדת, יותר חשוב מה היא אוהבת לעשות, והאם יש לה אהבה למקצוע.
בחורה שאין לה אהבה לאף דבר בחייה ויש כאלה (תנסו לשאול את השידוך שלכם מה היא אוהבת לעשות ואם היא תחשוב ולא תענה, או שתמציא לך אחרי כמה שניות... אמממ אוהבת לקרוא ספרים, שאל אודות ספרה האחרון שהיא קראה), בכל אופן זה עלול לגרום לחוסר אהבה שלה לבית, לבעלה ועוד (נסיון של חברים נשואים) בחורה שאין לה מקצוע, אומנם קצת מרתיע, אבל ודאי שלא פוסלים על זה. לעומת זאת, בחורה שלא אוהבת ללמוד על זה כן פוסלים, כי עצם היותה ישות מקבלת פגומה, קשה לה האפשרות של קליטה, ויותר מזה החוסר ברצון ללמוד זה דבר מזיק.
לדוגמא, רואת חשבון, תפקיד משובח מאוד, מעריך מאוד! גננת, תפקיד משובח, מראה על אהבת הילדים (כל עוד זה לא בא מהאפקט של "כולם אז גם אני!") מהנדסת תוכנה/מעצבת גרפית- מהנדסת נחשב הרבה הרבה יותר , מעצבת גרפית נשמע קצת פחות.
ברעיון, כל עוד הבחורה אוהבת לעשות דברים, והיא לא "רצה בלי להסתכל ימין ושמא" היא שווה בדיקה. אך ברגע שהבחורה אין לה זמן שהיא עוצרת, מתבוננת, בוחנת ובודקת (ויש כאלה נשים שכל הזמן בריצה מהעבודה לבית ולהיפך), אז זה מוריד לי הרבה ממנה.
אצלי הקרטיריונים הרבה יותר מדוייקים ,מאשר כאלה בחורים שפוסלים על זה שהיא לא מורה או גננת!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 22:40 |
|
| |
| יהונתן22 כתב: |  | אז ככה, יצאתי עם בנות משכילות מדי ועם כאלה שאפילו ללא בגרות.
זה פחות חשוב מה היא לומדת, יותר חשוב מה היא אוהבת לעשות, והאם יש לה אהבה למקצוע.
בחורה שאין לה אהבה לאף דבר בחייה ויש כאלה (תנסו לשאול את השידוך שלכם מה היא אוהבת לעשות ואם היא תחשוב ולא תענה, או שתמציא לך אחרי כמה שניות... אמממ אוהבת לקרוא ספרים, שאל אודות ספרה האחרון שהיא קראה), בכל אופן זה עלול לגרום לחוסר אהבה שלה לבית, לבעלה ועוד (נסיון של חברים נשואים)
בחורה שאין לה מקצוע, אומנם קצת מרתיע, אבל ודאי שלא פוסלים על זה. לעומת זאת, בחורה שלא אוהבת ללמוד על זה כן פוסלים, כי עצם היותה ישות מקבלת פגומה, קשה לה האפשרות של קליטה, ויותר מזה החוסר ברצון ללמוד זה דבר מזיק.
לדוגמא, רואת חשבון, תפקיד משובח מאוד, מעריך מאוד!
גננת, תפקיד משובח, מראה על אהבת הילדים (כל עוד זה לא בא מהאפקט של "כולם אז גם אני!")
מהנדסת תוכנה/מעצבת גרפית- מהנדסת נחשב הרבה הרבה יותר , מעצבת גרפית נשמע קצת פחות.
ברעיון, כל עוד הבחורה אוהבת לעשות דברים, והיא לא "רצה בלי להסתכל ימין ושמא" היא שווה בדיקה. אך ברגע שהבחורה אין לה זמן שהיא עוצרת, מתבוננת, בוחנת ובודקת (ויש כאלה נשים שכל הזמן בריצה מהעבודה לבית ולהיפך), אז זה מוריד לי הרבה ממנה.
אצלי הקרטיריונים הרבה יותר מדוייקים ,מאשר כאלה בחורים שפוסלים על זה שהיא לא מורה או גננת! |
|
וואווו
אני ממש ממש ממש נחשבת!!
חחח נחמד..
אני עדיין חושבת שהעיקר שיש מקצוע.. ולא משנה איזה.
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 22:55 |
|
| |
| יהונתן22 כתב: |  | אז ככה, יצאתי עם בנות משכילות מדי ועם כאלה שאפילו ללא בגרות.זה פחות חשוב מה היא לומדת, יותר חשוב מה היא אוהבת לעשות, והאם יש לה אהבה למקצוע.בחורה שאין לה אהבה לאף דבר בחייה ויש כאלה (תנסו לשאול את השידוך שלכם מה היא אוהבת לעשות ואם היא תחשוב ולא תענה, או שתמציא לך אחרי כמה שניות... אמממ אוהבת לקרוא ספרים, שאל אודות ספרה האחרון שהיא קראה), בכל אופן זה עלול לגרום לחוסר אהבה שלה לבית, לבעלה ועוד (נסיון של חברים נשואים) בחורה שאין לה מקצוע, אומנם קצת מרתיע, אבל ודאי שלא פוסלים על זה. לעומת זאת, בחורה שלא אוהבת ללמוד על זה כן פוסלים, כי עצם היותה ישות מקבלת פגומה, קשה לה האפשרות של קליטה, ויותר מזה החוסר ברצון ללמוד זה דבר מזיק.לדוגמא, רואת חשבון, תפקיד משובח מאוד, מעריך מאוד!גננת, תפקיד משובח, מראה על אהבת הילדים (כל עוד זה לא בא מהאפקט של "כולם אז גם אני!")מהנדסת תוכנה/מעצבת גרפית- מהנדסת נחשב הרבה הרבה יותר , מעצבת גרפית נשמע קצת פחות.ברעיון, כל עוד הבחורה אוהבת לעשות דברים, והיא לא "רצה בלי להסתכל ימין ושמא" היא שווה בדיקה. אך ברגע שהבחורה אין לה זמן שהיא עוצרת, מתבוננת, בוחנת ובודקת (ויש כאלה נשים שכל הזמן בריצה מהעבודה לבית ולהיפך), אז זה מוריד לי הרבה ממנה.אצלי הקרטיריונים הרבה יותר מדוייקים ,מאשר כאלה בחורים שפוסלים על זה שהיא לא מורה או גננת! |
|
הם נופלים על סטיגמה אחת אתה נופל על עשרות סטיגמות!!!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2010 00:40 |
|
| |
כנראה לא הבנת אותי נכון, להיפך!!
כתבתי "בחורה שאין לה מקצוע, אומנם קצת מרתיע, אבל ודאי שלא פוסלים על זה"
סליחה אם התקבל רושם אחר, אני האחרון שמחלק סטיגמות ומאמין להם.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2010 00:58 |
|
| |
לא יודעת, אולי אתה באמת מבין בכל מקצוע ומקצוע שיכלת כך לחלק ציונים.
סורי, היה נדמה לי מין סטיגמות שהאדם בנה לעצמו. זה גם סטיגמות.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2010 01:13 |
|
| |
| יהונתן22 כתב: |  | אז ככה, יצאתי עם בנות משכילות מדי ועם כאלה שאפילו ללא בגרות.
בחורה שאין לה אהבה לאף דבר בחייה ויש כאלה (תנסו לשאול את השידוך שלכם מה היא אוהבת לעשות ואם היא תחשוב ולא תענה, או שתמציא לך אחרי כמה שניות... אמממ אוהבת לקרוא ספרים, שאל אודות ספרה האחרון שהיא קראה), בכל אופן זה עלול לגרום לחוסר אהבה שלה לבית, לבעלה ועוד (נסיון של חברים נשואים)
בחורה שאין לה מקצוע, אומנם קצת מרתיע, אבל ודאי שלא פוסלים על זה. לעומת זאת, בחורה שלא אוהבת ללמוד על זה כן פוסלים, כי עצם היותה ישות מקבלת פגומה, קשה לה האפשרות של קליטה, ויותר מזה החוסר ברצון ללמוד זה דבר מזיק.
גננת, תפקיד משובח, מראה על אהבת הילדים (כל עוד זה לא בא מהאפקט של "כולם אז גם אני!")
מהנדסת תוכנה/מעצבת גרפית- מהנדסת נחשב הרבה הרבה יותר , מעצבת גרפית נשמע קצת פחות.
|
|
הרשה לי לחלוק עליך במקצת....
אני לא חושבת שבחורה שלא אוהבת ללמוד-מעידה על פגם/פסול מסויים...
יש מלא בנות מוכשרות מאוד,חכמות מאוד אבל אין להם "עצבים" לשבת וללמוד...
יש לי חברה מוכשרת/מצליחנית ברמות שהיתה מגיעה לתיכון "בשביל הפורטוקול"...לא עושה כלוווווםםם!!!!
והיא התחתנה עם בחור מקסים!!!
אז זה לא כ"כ אומר-האהבה ללימדים...=))
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2010 17:41 |
|
| |
תרשי לי לחלוק עלייך חזרה, גם אם אין לה אהבה ללימודים, ל - 90 אחוז מהאנשים אין אהבה ללימודים ואף על פי כן הם לומדים מכרח הנסיבות, לכן ברגע שבחורה לא מוותרת על הנוחות שלה לצורך העתיד שלה, זה כן מעיד עליה משהו.
זאת דעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2010 19:00 |
|
| |
נכון! אתה צודק!! יש הרבה במה שאתה אומר! אבללללל,אני עדיין בדעה שלא כל אחד שלא אוהב ללמוד מעיד על מה שאמרת... כי גם ניתן לראות מלא אנשים שלא למדו כלוווום בחיים שלהם,והם עובדים בעבודות מרשימות במיוחד. אולי לא עו"ד ורו"ח...אבל בהחלט מנהלי חברות,אנשי מחשבים וכו'... ועליהם נאמר "מזל יותר משכל"..=)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2010 20:20 |
|
| |
לא לא לא, את צודקת!
אבל בעניין של יותר מזל משכל, אני לא מאמין שאותם אנשים הלכו על זה לכתחילה, אלא זה קרה להם ככה בבלי משים.
בן אדם שמחליט לא ללמוד כי הוא סומך על המזל, אין לי ביטוי לכנות אותו, אבל יש ביטוי כזה שאומרים על אנשים שסומכים על הנס.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2010 22:03 |
|
| |
נכון שיש אנשים שלא צריכים תווית כדי להצליח אבל זה כן נותן איזו שהיא אינדיקציה.. נגיד אני רואת חשבון , וכן יפריע לי בחור שסוג העבודה שלו תהיה לסדר את המדפים בצרכניה.. ובכלל עדיף שיהיה בישיבה, ואם יצא ללמוד מקצוע אז הייתי מעדיפה משהו מכובד
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2010 22:08 |
|
| |
דווקא על זה ספציפי לא דיברתי, אין לי בעיה עם מסדרי מדפים, כל בעל מקצוע מכובד בעיני, מה שכן השאלה האם רמת המשכל, ורמת השיחה שלי עם בן הזוג יהיה בצורה נורמאלית, או שכל הזמן מישהו אחד ירגיש מעל ומישהו אחר מתחת, ורק שניהם יפסידו מזה.
אותו אחד שמעל, ירגיש שאין לו נושא שיחה עם השני, ואותו אחד שממתחת, או שיהנה תמיד מהשיחה, או שלחילופין לא יבין מה ה"חכם" רוצה ממנו.
ישר כח על ראיית החשבון- כאן כבר בודקים איפה למדת ראיית חשבון =], ראי מספר סעיפים למעלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 12:43 |
|
| |
מסכימה לגמרי... הכי חשוב שכשמשוחחים אין פערים ואז פחות משנה מה המקצוע של האדם.. אלא שכן כשיש מקצוע זה נותן איזה אינדיקציה.. נגיד אדם שיש לו מקצוע שצריך יותר כישורים בשבילו אז זה אומר משו, למרות שזה לאו דווקא עושה אותו אדם טוב.. כך שכל זה מורכב קצת.. זה בסה"כ עוד פרמטר.. וכמובן שגם יכול להיות שאדם יהיה חכם ומתאים בלי המקצוע הספציפי טנקס..ובהצלחה!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2010 19:03 |
|
| |
| DAAN כתב: |  | אצלי העבודה היא אינדיקציה על תחומי התענינות בחיים מידות ותכונות -צרכיים נפשים [דוגמא מורה שליטה ,גננת עדינה -עבודות שמוכיחות על יכולות אינטלקטואליות ,לא מכליל אלא זה נותן "טעם"
בקיצור לא העבודה בדיוק משנה אלא מה שכתוב בה על הבחורה
אז ממילא שאני שומע מה הבחורה עובדת זה משנה מאד את הסתכלות על הבחורה כמובן עם המכלול שמסביב
נב ,מה שכתבתי על תחומי עניין שנותן המקצוע לדעתי תחומי ענין דומים זה יוצר שיחות מהנות וכפיות
לדעתי זה הדבר הכי הכי חשוב בין איש לאישה
ברגע שיש תחומי ענין דומים ממילא השיחות מענינות וכפיות[ולא מתי כבר יעבור "הזעם הזה" שזה אומר להנהן בראש ולחייך ולחכות ושיגמור כבר את הבהובי הדברים האלה]נוצרת אינטראקציה -קשר שמתהדק והולך ,קשר של כיף וזה מתכון לחיים כפיים הסינגל לדעתי לחיים מתוקים זה
.אישה שהיא גם חברה ותחומי ענין זה הא ב של אנשים שמתחברים
בייייייי ולילה טוב
מצטער הנב יותר גדול מהתגובה ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, לפעמים המרק הוא רק תירוץ,,,,,,,,, |
|
שטויות שטויות שטויות....
אני באופן אישי עובדת בעבודה שרחוקה מתתחומי ההיתענינות שלי אבל רווחית ביותר!!!!!
אז מה בגלל כזה דבר לשפוט???
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2010 14:00 |
|
| |
אצלי הקרטיריונים הרבה יותר מדוייקים ,מאשר כאלה בחורים שפוסלים על זה שהיא לא מורה או גננת! |
|
בס"ד
אלו שטויות!!!!!!
תראה לי בחורה אחת(!) שלא אוהבת לעשות כלום!!!!!
אם היא לא אוהבת לקרא ספרים אז היא ואהבת לשמוע שירים,
אם לא לשמוע שירים אז לקנות בגדים וכן הלאה....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2010 14:38 |
|
| |
טיע, למה לומר סתם שזה "שטויות"? תתפלאי! אבל יש כאלה בנות [את יודעת, יצא לי לצאת עם אחת או שתיים, ורואים איזה בחורה היא מלאת אהבה לדברים ואיזה אחת אחרת שלא כך]. יש אחת שאוהבת לקנות דברים, כי היא אוהבת להראות טוב, להראות נשית , מטופחת [אהבה], ויש אחת שהולכת לקנות בגדים כדי להראות כמו החברה שלה [ממש לא אהבה, אולי חמדנות], יש אחת שאוכלת כי היא נחשבת "אנינת הטעם" [אהבה] ויש אחת שאוכל מתוך תאוות אכילה [לא אהבה], יש אחת שלומדת בשביל שיהיה לה מקצוע כי לכולם יש תואר [לא אהבה] ויש אחת שאוהבת תחום מסויים ולכן לומדת [כן אהבה], וכן הלאה וכן הלאה. אני לא אומר סתם דברים ! יש לי חבר נשוי שאמר לי שמלכתחילה אישתו הייתה ככה, רק הוא לא התייחס לזה בכובד ראש [העלים עין, אמר "לי זה לא יקרה"], והיום כשהוא מגיע הבייתה הוא הופך להיות אותו אחד מחוסר אהבה וזה עצוב לי לשמוע. [ודאי שצריך לראות את הדוגמא הזאת חוזרת בכמה דברים ולא רק בדבר אחד מסויים, הרי כולנו בסופו של דברים לפעמים לא מתחברים למה שאנחנו עושים], על כן צריכה להיות לה אהבה לדבר אחד מסויים, ובמידה ואין לה זה עצוב מאוד מאוד! אני כותב כאן דברים כדי שאנשים יסתכלו על עוד דברים, על פנימיות של בן אדם, ולא רק על הצורה החיצונית של הדברים כפי שהם נראים , שלכאורה שני אנשים עושים אותו דבר בדיוק (!) אך הכוונה לעשייתם שונה לחלוטין , וכאן בדיוק נמדד האדם!! מקווה שירדת לסוף דעתי.
 |
|
|
|
|
|