בית פורומים חבלי משיח

יצא לאור הספר "הדיבור הנבואי"-מאת הרגלא"ט.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/7/2010 23:28 לינק ישיר 
יצא לאור הספר "הדיבור הנבואי"-מאת הרגלא"ט.

בס"ד

הערה חשובה:אבקש מהמנהלת אורית להשאיר את הידיעה  לזיכוי הרבים,וליידע את 3ברית, בהיותה  מקורבת לרב הרגלא"ט שליט"א שספרו "הדיבור הנבואי"  יצא לאור.ברגשי הערכה-הרב דדון מאור אלפסי {צוות אתר עידן המשיח].

בשעה טובה ומבורכת יצא לאור הספר "הדיבור הנבואי" מאת רבי גל טופז לבית איפרגן-הרגלא"ט,נכדו של המקובל האלד"י רבי שלמה איפרגן זצוק"ל,לנוחיות הצופים/ות בהמשך השבוע יועלה קובץ בו ניתן לחזות בעטיפת הספר המרהיב ביופיו ,הן הפנימי והן החיצוני ,הוחלט על ידי רבנו הקדוש הרגלא"ט שליט"א,בכדי לשמר את קדושת הספר המשובח למאד,הספר "הדיבור הנבואי" יופץ באופן בלעדי, רק על ידי צוות הרבנים,הספר מכיל 310 עמודים וכמספר ק"ו פרקים,למעוניינים לרכוש את הספר "הדיבור הנבואי", נצרך להפקיד תשלום על סך 120 ש"ח-לספר, לחשבון מס.:677023 בנק הפועלים סניף 681,בציון שם+משפחה,למשלוח הספר,למייל :

[email protected]

הספר נדיר ביותר,ומספר העותקים מוגבל.

תיאור הספר כפי שמופיע על העטיפה המרהיבה:

"יצירה יוצאת דופן המתארת סודות הנבואה והצירוף וחושפת גילויים נבואיים על קיומן של עשר ספירות מצורפות ועניינן .הרגלא"ט מכנה את משנתו :"הקבלה הנבואית",היא "הקבלה האקסטטית" ו"קבלת השמות"-קבלה המתרכזת בהזכרתם של צירופי האותיות של שמות הקודש.הסוגיה המרכזית ביצירתם הענפה של הרגלא"ט ושל ר" אברהם אבולעפיה.הרגלא"ט מבאר בפורטרוט אופן קבלת הנבואה בנביאי האמת.את שגרת יומו של הנביא ומפרט את הטכניקות להשגת הנבואה,כולל צורות הגיית אותיות ,תרגילי נשימה נבואיים ,הניגון הנבואי ,תנועות ראש וידיים ועוד.

יצירה שמטרתה המרכזית לזכות הקוראים/ת בדבקות וחוויה של התגלות ,איחוד גמור עם האלוהות,ביטול תחושתי של הנברא בפני בוראו.

וכדברי הרגלא"ט:

"אנוכי בסוד הנסיעה ,נוסע על מוחין תלת{-ג"] נתיבים,חכמה בינה דעת,לגלות מסתרי עולם וירחם השם על נשמתי כי מגלה אנוכי הרגלא"ט נסתרות עולם.אך לא לכבודי ,כידוע לבורא יתעלה שמ"ו,אלא רק להאדיר תורתו ועל מנת לגלות תורת הנבואה והצירוף אשר היא האמצעי {-היחיד] העומד לעם ישראל ליצור דבקות אמת עם אלקי ישראל".

ועל הרגלא"ט נאמר :

מגלה תורות חדשות {-חידושים],עין לא ראתה,כי צורת כתיבתן המצורפת ובשפה הזוהרית/מיסטית אין הטבע האנושי יכול לחוש ולדבר בסוד הכתיבה המדוברת.זאת היא רוח הנבואה.המביאה היכולת לכתוב התורה החדשה.הינה חדשה לא מעצם היותה תורה חדשה חו"ח,אך הינה חדשה ,בסוד נשמה חדשה נשמת הנביא המוסרת תורה ישנה ועתיקת יומין."

בברכה.

תוקן על ידי אורית09 ב- 27/07/2010 23:50:25

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2010 23:52 לינק ישיר 

בס"ד
אם אפשר להראות פרק או שניים מהספר אשאל את הרבנית שלי אם מותר לי לרכוש.
אורית מימון.

תוקן על ידי אורית09 ב- 27/07/2010 23:57:52

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/7/2010 00:16 לינק ישיר 
ערב מבורך לגברת אורית.

בס"ד

הספר "הדיבור הנבואי" הוא מביא גילויים  בהקשר לתוכן המוצג בעטיפה.גם לנו צוות הרבנים אין פרקים מפורדים,כי ב"ה הספר יצא באופן מוגמר רק היום.הספר נושא את שם הצדיק המקובל האלד"י  רבי שלמה איפרגן זצוק"ל,ולכן יש שושלת מבורכת למאד שהרגלא"ט הקדוש ממשיך דרכם.רבנו באופן פלא נותן הסברים מאלפים איך מתוך היגיעה הנוראית במאור התורה,בכך התורה מדברת עם הלומד,באמת ספר  מבורך,ומקווה שתזכי לעיין בתוכנו.במידה ויהיה בהישג ידי בקרוב מספר שורות,אני ידפיס לפורום,חזקי ואמצי בניהול הפורום,לא פשוט לנהל פורום שכזה.

ברכת התורה -הרב דדון מאור אלפסי.-והחלמה מהירה ל3ברית אוהבים אותה.

עריכה - לא נהוג לכתוב כאן שמות אישיים לכותבים שמופיעים כאן ב'ניק' משלהם, לכן כל עוד 3ברית לא ביקשה שנפרסם
את שמה ברבים, אכבד את פרטיותה ופרטיות כל מי שיכתוב בפורום.

תוקן על ידי אורית09 ב- 28/07/2010 20:17:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2010 01:07 לינק ישיר 

אורית09 כתב:
בס"ד
אם אפשר להראות פרק או שניים מהספר אשאל את הרבנית שלי אם מותר לי לרכוש.
אורית מימון.

תוקן על ידי אורית09 ב- 27/07/2010 23:57:52

בס"ד
אל תיקני את ספר הכפירה הזה בשום אופן!
טופז שקורא לעצמו משיח כותב על רבנים כמו הרב עובדיה יוסף שליט"א והרב מרדכי אליהו זצ"ל שהם ערב רב ואיחל להם מוות!

הרב מזוז שליט"א כתב שכל דבריו דברי הבל!

התרחקי מהכפירה שלו כמו מאש...
אני מתפלא איך לא מחקו את האשכול ולא חסמו את הדדון הזה.

עריכה - מחקתי מילת גנאי אחת שנראית לי לא מכובדת. תודה

תוקן על ידי אורית09 ב- 28/07/2010 20:21:57

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/7/2010 20:20 לינק ישיר 

בס"ד

נוריאל שלום.

איני מכירה את הכותב באופן אישי ולא את הרב הרגלא"ט, לכן ביקשתי שני פרקים או שלושה כדי להראות לרבנית שלי ולשאול לדעתה. איני עושה דבר בלי לשאול רבנים.

בגלל שאני לא מכירה ולא יודעת אם דבריך הם אמת או לשון הרע איני יכולה לחסום איש. אם תביא אסמכתאות המעידות לכך שרבנים אוסרים צפייה או קריאה או עיסוק בחומר שהובא לכאן אמחק מיד את האשכול ואחסום את הכותב כדי לא להטעות חלילה אחרים. אם לא תביא לא תהיה לי ברירה אלא להשאיר ההודעה על כנה.

ברוך הבא לפורום אשמח לקרוא ממך דברי תורה שינעמו לעין.

תוקן על ידי אורית09 ב- 28/07/2010 20:25:26

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/7/2010 11:44 לינק ישיר 

בס"ד
הנה שתי דוגמאות מהאתר שלו שהוא כותב על הרב עובדיה יוסף ועל הרב מרדכי אליהו זצ"ל שהם
ערב רב וגוזר עליהם להם מוות(הסימון בצהוב הוא שלי):

עריכה - נמחק הכתוב כבקשתך וגם שההלכות שאני נוהגת על פי הרב הגאון עובדיה יוסף מורה הלכה לכל הציבור הספרדי בארץ שיחיה שנים ארוכות וגם התחייבתי
לעשות השתדלות ככל האפשר לא לכתוב שם השם מפורש וגם לא כוונות חלילה בפורום זה. ואחרי שהבאת את דבריך ,הקורא יחליט . כן שאלתי את הרבנית שלי שאמרה שמשיח בן דוד יבוא במהרה ויגלה לנו האמת שהיום נעדרת. ממני אורית מימון.

סוֹף דָּבָר, הַכֹּל נִשְׁמָע:  אֶת-הָאֱלֹהִים יְרָא וְאֶת-מִצְו‍ֹתָיו שְׁמוֹר, כִּי-זֶה כָּל-הָאָדָם

תוקן על ידי אורית09 ב- 29/07/2010 22:14:13

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/7/2010 11:46 לינק ישיר 

בס"ד
והנה כותב על עצמו בדף הבית שלו שבר שבהחלט לא נהוג שהוא רב:
אנוכי רבי גל טופז לבית איפרגן-הרגלא"ט.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/7/2010 11:46 לינק ישיר 

בס"ד
הנה שאלה שנשאלה על  טופז באתר כיסא רחמים של הרב מזוז:

שאלה: יש אתר של הרגלא"ט ("הרב" גל טופז איפרגאן) שטוען שהוא נכדו של הרב איפרגאן המקובל. הוא אומר שם דברים איומים על גדולי ישראל בין היתר מרן הרב עובדיה שליט"א וטוען שהוא זוכה להתגלויות של כל מיני צדיקים (ביניהם רבי נחמן מברסלב והבן איש חי ועוד רבים אחרים) והוא טוען שהקב"ה מדבר איתו.
האם הרב מכיר אותו? הרב אני מבקש במחילה מכבודו שיבדוק את זה גם באתר ויאמר שקר או אמת האדם הזה?

השואל:
עידן
תשובה: הבל הבלים הכל הבל.
עשה אותות ומופתים?
נבדוק אותם!

הרב המשיב:
מרן ראש הישיבה, הגאון רבי מאיר מאזוז שליט"א

ובקיצור הנה פוסק גדול שכותב שכל דבריו של טופז הם הבל                                                                 הבלים!            

תוקן על ידי נוריאלעזרא ב- 29/07/2010 11:48:04

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/7/2010 11:51 לינק ישיר 

בס"ד
את כתבת:"מחקתי מילת גנאי אחת שנראית לי לא מכובדת"
תגובה:אני מאמין שלאחר שתקראי את הציטוטים שהבאתי מהאתר שלו תביני שלא השתמשתי במילים מספיק קשות.

נ.ב-אל תשאירי את הציטוטים הנוראים הללו הבאתי אותם רק על מנת שתביני עם מי יש לנו עסק, ואני לא רוצה להשאיר מילים כאלו נוראות על גדולי הדור.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/7/2010 01:23 לינק ישיר 

בס"ד
שמחתי לשמוע שאת מתיעצת עם הרבנית שלך בכל דבר..
הנה שאלה בשבילה:
האם מותר לי בתור מנהלת בפורום, להשאיר פרסום של ספר שהמחבר טוען שהוא משיח, וגוזר גזר דין מוות על גדולי הדור כמו הרב עובדיה יוסף למשל וקורא להם ערב רב וכו'?ואם אני משאירה האם זה נקרא שיתוף פעולה?

אני אשמח לשמוע מה היא ענתה..(אני בטוח שהיא לא תומר לך, את מה שאמרת לי:"הקורא יחליט ")

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/7/2010 11:28 לינק ישיר 

הספר המדובר הוא חלק מסדרת ספרים שעתידה לצאת שתהפוך את כל העם לנביאים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2010 12:46 לינק ישיר 

sep כתב:
הספר המדובר הוא חלק מסדרת ספרים שעתידה לצאת שתהפוך את כל העם לנביאים

בס"ד
לא הבנתי אם אתה צוחק או שאתה רציני?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/8/2010 20:26 לינק ישיר 
רב"ט חיים טופז קיבל צל"ש אלוף מרבין

אבא של הרגלא"ט: (באתר "גבורה")

http://www.gvura.org/a343853-רב-ט-חיים-טופז

אדם שסיכן את חייו ושב לשטח האויב מספר פעמים עד שנפצע כדי להציל יהודים

תוקן על ידי sep ב- 11/08/2010 20:27:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2010 22:18 לינק ישיר 

סיפור גבורה יפה. והרי הסיפור במלואו ותודה ל sep:

סיפור המעשה (נוסח לא רשמי): רב"ט חיים טופז היה בחופשת שחרור מגדוד 51. בעת תקרית אש בצפון מול הסורים באזור דרדרה תחת הפגזה קשה התנדב רב"ט חיים טופז לחלץ חיילים ואזרחים שהיו בשטח. רב"ט חיים טופז נכנס לשטח הסבוך תחת אש לבדו ומצא ארבעה אנשים וחילצם לשטח כוחותינו. לאחר החילוץ התברר שחסרים עוד אנשים, רב"ט חיים טופז נכנס בשנית לשטח וחילץ טרקטור וציוד נוסף ובפעם השלישית שבה גם נפצע חילץ עוד שלושה אנשים מהשטח מוכה ההפגזה. לקראת סוף החילוץ השלישי נפגע רב"ט חיים טופז מצרור מקלע ברגליו ומרסיסים ולקראת חילוצו מקליע נוסף בידו. על מעשיו אלה קיבל את צל"ש אלוף פיקוד הצפון. יצחק רבין, אלוף אלוף פיקוד הצפון 1958

חיים איפרגן = חיים טופז

גדוד 51 היה במקור הגדוד הראשון של חטיבת גבעתי (שהיתה חטיבה 5) בשנת 1956 עבר הגדוד לחטיבת גולני ומאז הוא בחטיבה זו. בעת הארוע הגדוד היה שייך לחטיבת גולני.

רב"ט חיים טופז אושפז בבית החולים ולשם הגיע אלוף הפיקוד יצחק רבין לתת לו את הצל"ש. רבין בשיחה אישית עם טופז אמר לו: "אני עוד אהיה רמטכ"ל ואולי מעבר לזה ואדאג שהצל"ש הזה יהיה מעבר לצל"ש האלוף. חילצת כל כך הרבה אנשים ומגיע לך צל"ש מעבר לצל"ש הזה. כאשר אהיה בתפקיד גבוה יותר אשנה את העניין".  רבין ז"ל ניבא ולא ידע מה ניבא כבר בשנת 1958. רבין מונה לתפקיד רמטכ"ל בשנת 1964 ונרצח כראש ממשלה בשנת 1995.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חבלי משיח > יצא לאור הספר "הדיבור הנבואי"-מאת הרגלא"ט.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext