| נשלח ב-29/7/2010 20:59 |
|
| |
היי כוחאש זה היית אתה שדברת איתי ועם זמרו לו? ואני לא ידעתי... 
בכלל כזאת טיפשות מצידי שלא ניצלתי את ההזדמנות להכיר את חברי הפורום.. כזה פיספוס, חבל.
ותמר - יפה לך על התמונה, אני אוהב שטיקים מעניינים שכאלה... אם יש לך עוד דברים של "מאחורי הקלעים" כזה.. זה ישמח את כולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 14:57 |
|
| |
כן, אתם כולכם נפגשתם ולא חשבתם אפילו להודיע לי. זוכרים שאני התחננתי שניפגש? ועכשיו נטשתם אותי. זה לא יפה! הדובר, יש לי הסרטות שרואים אותך...........
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 14:58 |
|
| |
בסוף ההופעה כל הבנות צו לדלת של מאחורי הקלעים כי חשבו שהם יצאו משם, ודפקו על הדלת, ובשלאגר יש תמונה של דיויד ואלברט מהצד השני של הדלת הזו ורואים שם ידים של בנות דופקות, איזה צחוקים.................
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 15:12 |
|
| |
הממ.. אני יודע שאני בן.. אבל אני חושב שגם הבנות כאן יודו לי שהייתה שם הגזמה מעט מצד הנערות.. בעיקר אחרי המופע ביציאה, פשוט שיגעו אותם. (גם לבנים לא היה חסר)
אני הייתי ילד טוב.. הלכתי להגיד יפה תודה לשרולי רובין לדוגמא, לכוכבים דוגמת הרשקוביץ פשוט התפדחתי לגשת מכל הבלאגן שהיה סביבם.
אני לא נגד להצטלם יחד, להודות ולהחליף שתי מילים, רק בפרופורציות, שהם לא ירגישו תחת התקפה...
אנחנו אוהבים אותם, אז אנחנו צריכים להתחשב ברגשות שלהם, נכון?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 15:14 |
|
| |
נכון, כשחייא יצא כולם רדפו אחריו והוא ברח, אח"כ באתי אליו ושאלתי אותו באנגלית יפה: אפשר תמונה? והוא אמר: למה לא? וככה הצטלמנו.
מישהו פה היה ליד היציאת חרום בסוף?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 15:18 |
|
| |
דרך אגב, ברוקלינאי, תודה רבה על הקליפים מלונדון.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 15:47 |
|
| |
אין בעד מה.
החסד כולו שלי. 
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 17:17 |
|
| |
שאומר מה באמת אני חושבת על אלה ש"רודפים" (ובעיקר על ה"רודפות") אחרי הילדים להצטלם איתם ולשזוף עיניים ב"הוד מעלתם"???
אז כן, אני אומר: גועל נפש.
הבנות בכלל ומ"שדה חמד" בפרט הגזימו לגמרי למרות שממש לא הייתי קרובה אליהן.
קחו דברים בפרופורציה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 18:43 |
|
| |
לאוהבי מיאמי כולם - שבוע נפלא היה לנו, נקווה שיהיו עוד הרבה כאלה לעיתים קרובות יותר.
אני הולך להיכנס לשבת עם המחרוזת ההיא ליד הפסנתר, ראיתם אותה כבר? (וודאי!)
אצילי קוראים לזה.
שבת שמחה ומאושרת לכולם!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2010 22:12 |
|
| |
אין ספק.
אחד השבועות השמחים והכייפים שהיו לי לאחרונה.
שבוע נפלא לכולנו!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2010 22:36 |
|
| |
חבר'ה! היה מקסים, אבל כ''כ קצר, נשארתי עם טעם קצת חמוץ.. הדברים שעצבנו אותי מאד: המקום שישבתי ביציע היה מידי רחוק, הייתי צריכה להביא משקפת.. למה למען ה' לא התקינו שם מסכים, יש לי את ההרגשה שירחמיאל קימץ בהוצאות ככל יכולותו! אני שכ''כ אהבתי את דיויד הרקוביץ לא מבינה איך ירחמיאל משאיר אותו במקהלה, הקול שלו עבה, זוועה לשמוע אותו והרבה מהחינניות שלו בתור ילד כבר עברה, אז חלאס! יאיר קניג גם צריך לפנות את מקומו. (איזה מאכזב זה שהם לא הופיעו פה שעוד היה להם קול, ב'יבא') ירחמיאל הגזים עם כמות הסולו שנתן לג'רמי, קודם שילמד לא לשיר מהאף ואחר כך שילמד לא לזייף, לעשות ממנו סולן ראשי זה לגמרי טפשות לעקיבא גייקובס יש קול כ''כ טוב, למה ירחמיאל לא נותן לו ביטוי?! כנ''ל אלברט אייל - הקול שלו נשאר טוב, למה הוא נתן לו שלוש סולואים מסכנים? הכי אהבתי את רבינא אברמוביץ ושרולי רובין! יש לציין שתמיד ירחמיאל עצבן אותי בקטע שהוא נכנס לשירת הילדים, אבל בהופעה חיה זה קטסטרופה!!
אין מה לומר, הבנים והבנות שצרחו ועשו הרבה בלגן הכניסו את כל האולם לאווירה מחשמלת, וזה היה טוב!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2010 22:56 |
|
| |
מסכימה עם כל מילה לגבי דייויד, ג'רמי, עקיבא ג'יקובס ושרולי רובין.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2010 23:06 |
|
| |
רוקי, מסכימה גם אני עם מה שמסכימה יושר...
לגבי המקום... ככה זה. על דברים טובים משלמים... למרות שאישית לא הייתי צריכה מסך, בדיוק היום חשבתי על זה שבאמת לא היו מסכים.
איך הסתדרו אלה למעלה, רק אלוקים יודע.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2010 23:16 |
|
| |
ריבי, למרות שמבחינה עקרונית אני מסכימה איתך, כאן המקרה היה שונה לחלוטין! אני קניתי כרטיסים דרך האתר בימות, אופציה של ישיבה נפרדת לנשים היתה רק ביציע! אני קניתי כרטיס בשורה מספר 9 ב-130 ש"ח, שורה מספר 2 היתה 200 ש"ח לא חשבתי שכדאי להשקיע על 2 כי חששתי שזה יהיה מידי קרוב וגם צדדי מידי. ולא ראיתי צורך להשקיע ביציע מחיר של ישיבה במרכז. בסופו של דבר גיליתי שביציע שורה 9 היא כמו 25 אז אני מקווה שעכשיו את יכולה להבין את האכזבה שלי..
|
|
|
|
|