|
|
| נשלח ב-30/7/2010 09:12 |
|
| |
יותר "ישיביש" בעגה האמריקאית אומר - יותר "פרומר" או "חניוק" או "צולניק" (  ), בקיצור - ההפך ממודרני, הפוך בדיוק מהמשמעות המקובלת בארץ, כאן "ישיביש" זה ביטוי לבחורי הישיבות המסוגננים והמודרנים יותר...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 13:50 |
|
| |
אה אוקי 
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 14:12 |
|
| |
ואו אפרתי ממש תודה על התמונות, אני הייתי אמורה להיות בהופעה אבל לצערי היו עכובים, אני ממש בבאסה שהפסדתי אותה כי נשמע שהיה מדהים....
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 14:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 15:02 |
|
| |
| muchnick כתב: |  | ואו אפרתי ממש תודה על התמונות, אני הייתי אמורה להיות בהופעה אבל לצערי היו עכובים, אני ממש בבאסה שהפסדתי אותה כי נשמע שהיה מדהים....
זאתי זכתה בכרטיס, לא סתם!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 15:03 |
|
| |
| achinoam10 כתב: |  | תמר מי זה שרולי רובין ודבר שני מה זה ישיביש? האם הכונה לבחור ישיבה? |
|
אני גם מכירה את המשפחה, והם לא מודרנים, ולא הבנתי איך הם שלחו אותו, עכשיו התברר לי.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 15:19 |
|
| |
אה אוקי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2010 12:26 |
|
| |
תודה אפרתי!!! אני אוריד הכל, כדי שאם ירחמיאל שוב יסגור גם לך את החשבון כמו שהוא עשה לאלי אז לפחות שיהיה לי על המחשב...
|
|
| נשלח ב-1/8/2010 16:00 |
|
| |
muchnick: בבקשה, תהיני מהקליפים כאן, אבל אל תורידי. לירחמיאל יש מלוא הזכות להחליט מה מותר ומה אסור לעשות עם היצירות שלו (גם ע"פ ההלכה וגם ע"פ חוק), ולדעתי הוא יפסיק את אפשרות הצפייה כאן בפורום אם יגיע למסקנה שמנצלים זאת לרעה. בדקתי את הנושא די לעומק ולדעתי על הצפייה כאן בפורום חל הכלל של "שימוש סביר" אבל הורדות זה כבר סיפור אחר. במילים אחרות, מי שמוריד עלול לפגוע באחרים שרק צופים ולא מורידים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2010 16:21 |
|
| |
אה הבנתי אוקי!!!
|
|
| נשלח ב-1/8/2010 17:00 |
|
| |
האפרתי, אתה חושב שמי שיוריד את הקליפים האלה לא ירכוש אח"כ את ה-DVD של ההופעה, אם ייצא בכלל???
זה נחמד לראות את זה כדי להיזכר במה שהיה. לא יותר.
והרי גם לפחות חצי מאיתנו צילמו בעצמם את ההופעה.
עדיין לא הבנתי מה הקטע. (לגבי זכויות וכאלה הבנתי. ועם כל הכבוד- ההופעה הזו היתה ממומנת גם מהכסף שלי ושל כל אחד כאן.)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2010 17:30 |
|
| |
אפרתי אתה מדבר כל הזמן שירחמיאל יש לו הזכויות אני יגיד לך שירחמיאל ממש לא אוהב כשמצלמים בהופעה!!!!! הוא ראה אותי מצלם בניו יורק מיד הוא שלח SMS למישהו לבוא אלי ולהגיד לי להפסיק לצלם מיד!!!!!!!
אז תפסיק עם השטויות שלך ירחמיאל יכול לבקר פה בפורום ולמצוא את הלינק שלך ויוריד הווידיאו שלך וגם לסגור החשבון שלך כמו שהוא עשה לי!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2010 19:08 |
|
| |
ריבי10 ו- elmonsey: באופן אישי לא משנה לי אם כן או לא יצא דיוידי של ההופעה ואם כן או לא ירכשו את זה. הדבר היחיד הוא שמירה על ההלכה ועל חוק זכויות יוצרים. זה שההופעה ממומנת מהכסף של מי שקנה כרטיס לא משנה. קניית כרטיס מקנה זכות להיות בהופעה. הכרטיס לא מקנה זכות להפיץ הקלטות של ההופעה בפומבי. בארץ, ע"פ חוק, מותר לצלם בהופעות לשימוש עצמי. אם מי שצילם באיזה הופעה מזמין חברים לביתו, מותר לו להראות להם מה שהוא צילם בהופעה. אבל: ע"פ חוק אסור לו לשכפל את הצילום ולתת לחברים שלו, וקל וחומר שאסור להקרין את הצילום בפומבי או למכור עותקים בציבור. לגבי עולם האינטרנט העיניין עדיין לא כל כך ברור, אבל נראה שניתן לומר שאנחנו חברים בפורום ולכן זה מאוד דומה: באופן ווירטואלי אני מזמין אתכם לבוא לביתי (האשכול בו אפשר לראות את הוידאו) כדי שתוכלו לצפות בוידאו, וזה מותר. אבל אם אני מאפשר הורדה (שכפול) של הקבצים אז זה הרבה יותר בעייתי. גם אם אני אתן לכל מי שרוצה לצפות בזה ביוטיוב זה גם כן בעייתי. לכן הפעם הוידאו לא מופיע ביוטיוב (תנסו לחפש את שמות השירים ביוטיוב ולא תמצאו מכיוון שזה חסוי).
elmonsey: בו נשתדל להתייחס אחד אל השני בכבוד. אתה יכול לחלוק על דעתי וזה בסדר גמור. אני יודע שירחמיאל יכול לבקר בפורום ולהוריד את הוידאו שלי ולסגור את החשבון שלי, אבל לדעתי הוא לא יעשה כלום אם אנחנו נשמור על ההלכה ועל החוק (הישראלי). בארצות הברית החוק קצת שונה ושם אפשר לאסור על צילום הופעה, ואם מישהו בכל זאת מכניס מצלמה אפשר אפילו להוציא אותו מההופעה. בארצות הברית אוסרים אפילו על ההורים של הילדים להכניס מצלמות להופעות! לכן מה שירחמיאל עשה לך אולי לא יפה אבל נכון ע"פ החוק האמריקאי. אני קיבלתי רשות לצלם, הכנסתי את הציוד בריש גלי ולכן לא היה ניתן ע"פ החוק הישראלי להגיד לי להפסיק לצלם.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2010 19:20 |
|
| |
די, לא לריב. הדובר אתה הסרטת והאפרתי העלה אותם לפה? מה הולך פה?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2010 19:31 |
|
| |
האפרתי, לא באתי להתווכח, אמרתי את דעתי. תעשה מה שאתה חושב לנכון.
|
|
|
|
|