|
|
| נשלח ב-29/7/2010 11:52 |
|
| |
תודה רבה רבה למי שהעלה אבל למה ליוטיוב אי אפשר להוריד מזה? (אלא אם כן מישהו יתן כאן איזה הסבר)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 13:11 |
|
| |
קודם כל, רב תודות ל-האפרתי - ישר כוחך!!!
נהניתי מכל רגע!!!!
נראה שהייתה הופעה מדהימה ושמחה. הילדים נראו מרוצים ושהם נהנים ואין ספק שזה מוסיף המון לאווירה.
למי שכתב שהאחים אברמוביץ מזכירים לו את ישיבה בויס - עם כל הכבוד לYBC ויש כבוד (כן, גם אותם אני אוהבת ) הם ממש אבל ממש אנטי-אתוס למיאמי. אין להם קול גבוה וצווחני ודווקא מתאימים מאד למיאמי:)
אין ספק שיהודה גורקין היה חסר מאד אך עם זאת אהבתי לראות איך ירחמיאל שיחק כאן עם הסולואים שלו. אהבתי שהוא נתן לדוד פרלמן הקטן יותר סולואים ואף לעקיבא ג'ייקובס. דור חדש החל במיאמי ויש בהחלט סולנים ראויים.
נראה ששרולי רובין הוא בהחלט אחד הכוכבים הבולטים ולא בכדי, הקול שלו יפה מאד והוא משדר המון בטחון עצמי ואופי. כמו כן חייא אברמוביץ ( עם קול משפחתי טיפוסי:) גם כן נראה שעשה עבודה טובה!!!!
אני בהחלט לא מבינה למה בכלל נתנו ליאיר ולדייויד לשיר - בואו נהיה כנים - הקול שלהם הלך, אלא אם כן לא היו עוד ילדים שרצו/יכלו לנסוע והם מלאו חלל.
למרות שאמרתי זאת המון פעמים כבר אגיד שוב: בנימין רבינא הוא כוכב!!! אין באמת עוד ילד שיכול לעלות לטונים גבוהים כמוהו בשלמות כזאת, פשוט אין!!!!
נשמע גם שהיו לכמה וכמה ילדים קבוצת תומכים, נחמד לראות את ג'רמי מחייך וצוחק הרבה:)
בגדול, נשמע שההופעה הייתה מקסימה!!!
לגבי המורידים - אין באפשרותי לעשות זאת כעת ואני חוששת שעד שאוכל כבר יורידו את הקטעים מיוטיוב, יש מישהו/י שיכול להוריד אותם ולשלוח לי אח"כ לינקים לשמירה?
לאחר שראיתי שהתווספו עוד קליפים - יש לי מה להוסיף ( בעיקר לעצמי מן הסתם, אבל זה כיף:)
איך אומרים בעדינות? אני חושבת שקולו של ג'רמי השתפר מאד אך מטילה ספק בכך שהוא מסוגל לשיר שיר שלם - בשלב זה.
לא כל כך מתחברת לשיר 'מלך' אך כמו שאמרתי בעבר, כך הייתה התחושה שלי לגבי 'משיח' עד שירחמיאל שיפץ אותו ושמעתי אותו באלבום 'משיח'.
תוקן על ידי greenie ב- 29/07/2010 13:43:24
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 13:12 |
|
| |
והכי חשוב, איך שכחתי?
השיר הפייבוריטי הנוכחי שלי הוא: הטוב - איזה שיר יפה, קליט, מקסים!!!! ובאמת יהודה גורקין היה חסר כאן!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 13:12 |
|
| |
משיחמשיח: אני מעלה ליוטיוב כי אני לא רוצה להפיץ את הקבצים. מי שמוריד קבצים מיוטיוב (ואני יודע שזה אפשרי) שידע שלא נתתי לזה רשות. הסיבה לכך היא שבסופו של דבר הזכויות על השירים שייכים לירחמיאל ואם הוא יבקש זאת אני רוצה להיות מסוגל להפסיק את הצפייה. בינתיים השימוש שאנחנו עושים פה נרקא "שימוש סביר". זאת ע"פ ההלכה וגם ע"פ חוק זכויות יוצרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 13:14 |
|
| |
מקום שמור ל: "שירים ליד הפסנתר"
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 13:15 |
|
| |
* width="640" height="385">
<*
The Hand of Hashem יד השם
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 13:16 |
|
| |
* width="640" height="385">
<*
הצגת חברי המקהלה ע"י ירחמיאל
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 14:24 |
|
| |
האפרתי אתה צודק בכל אופן תודה רבה על הכל.
בקשר לשירים פתח ליבי וכו' ריבי10 כתבה באיזה אשכול שבנימין ושרולי הם תחליף מצוין לרוזנר ואלסן הכן גם אני חושה כך הם שרים מקסים וההופעה שלהם מעולה, אם כי אני נהנתי יותר מאברמוביץ- ואני זה שכתבתי עליהם אני רוצה להבהיר להיפך לא אמרתי שיש להם קול צרחני ממש לא, אני התכוונתי להרמוניות שהם עושים בשירים שהם עולים בעוד טון. בישיבה בויס הם עושים את זה ברוב השירים שלהם אבל שם זה מקהלה ענקית שצורחת...
מה שמיחד את הקול של בנימין אברמוביץ שיש לו מין קול עבה כזה וכשהוא עולה לטונים גבוהים (וגבוהים מאוד) נהיה לו קול דק מיוחד כזה וזה מה שאני אוהב בקול שלו.
השיר הטוב נשמע מאוד יפה, בקליפים מלונדון זה לא היה נשמע כ"כ טוב משום מה
בקשר לג'רמי הכן הקול שלו השתפר אבל הייתי שם אותו במקום השלישי זה מאוד פתטי להביא לו סולו שלם לבד הוא כל כולו מתנשף ומתאמץ וחוץ מזה שהוא גם קצת מזייף אני לא יודע למה ריבי10 לא התיחסה אליו (בעצם זה כן מובן) בכל אופן אי אפשר אפילו לא בקצת (ואפילו לא בקמצוץ) להשוות אותו ליוסי שיק.
תוקן על ידי משיחמשיח ב- 29/07/2010 14:27:27
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 14:39 |
|
| |
משיח,צודק!!
גמני חושבת שג'רמי זייף קצת,והתנשף מאוד לאורך כל השיר,דבר שהפריע מאוד להקשיב לו!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 14:44 |
|
| |
אני הכי אהבתי את ההרמוניה בשיר שירו לו , איך הוא מצליח לעשות את זה? הרמוניה שנשמעת כמו מקהלה של 30 ילדים!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 14:59 |
|
| |
מי שרוצה להוריד שיתקין את התוכנה הזאת: מנהל הורדות IDM זאת גירסת ניסיון,אחרי שיגמר,אפשר להסיר את התוכנה או למצוא פאץ' אחרי התקנת התוכנה יהיה לכם ליד כל וידאו שתראו או שיר שתשמעו ברשת אפשרותלהוריד אותו
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 15:02 |
|
| |
מצאתי איזה פאץ',מקווה שיעבוד לכם
|
|
|
|