רווח תוקן על ידי האפרתי ב- 29/07/2010 03:10:1" /> פורום: פרחי מיאמי - וידאו מן ההופעה של פרחי מיאמי בבינייני האומה בירושלים תש"ע – בחדרי חרדים
בית פורומים פרחי מיאמי

וידאו מן ההופעה של פרחי מיאמי בבינייני האומה בירושלים תש"ע

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/7/2010 11:43 לינק ישיר 

לא נראה שייצא וידאו מהופעה בארץ.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/7/2010 11:51 לינק ישיר 

ברוקלינאי וריבי10: אכן סדר הקליפים הוא ע"פ סדר ההופעה כפי שכתבה ריבי10, ו"שירים ליד הפסנתר" היה אמור להיות באשכול אחרי "מלך" ולפני "The hand of Hashem" (השארתי שם מקום אך כאשר הקליפ הזה היה מוכן כבר לא יכולתי להכניס אותו במקום עקב מגבלת זמן תיקון כתב בפורום).
מה שאני קראתי "מחרוזת שירים באנגלית" זה כולל שירו לו, שיר השמחה, שבת ירושלים ובסוף גם בס"ד.
מה שאני קראתי "סולואים" זה פתח ליבי, אני מאמין, ו- כי אתה הוא
מה שאני קראתי "שירים ליד הפסנתר" זה מהרה (הישן), מהרה (החדש), When, ו- We need you 
עידודודו ו- yosher2005: אם ירחמיאל רוצה אני בשמחה אתן את החומר הגולמי כדי להוציא דיוידי. לדעתי הוא רק צריך להשתכנע שיש לזה ביקוש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2010 12:33 לינק ישיר 

ירחמיאל השקיע ב-DVD של יבא 9 מצלמות! אז עם כל הכבוד (ויש, יש כבוד!) אל תצפה שהוא יוציא DVD מהחומר הגולמי שצילמת. ואם הוא היה כ"כ משוכנע בביקוש שיהיה או לא יהיה ל-DVD כזה, הוא היה משקיע מצלמות משלו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/7/2010 12:59 לינק ישיר 

אני עם יושר בנושא זה. לו היה רוצה להשתמש בהופעות האלו כחומר גלם היה דואג לצלמים ראויים!!

אגב, מה הקופסאות האלה בקדמת הבמה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/7/2010 13:23 לינק ישיר 

אילו קופסאות? אלה רמקולים.

הכי חשוב, מה שהביא לנו האפרתי אלה צילומים טבעיים, מקוריים, בלי עריכות למיניהן.
ואת זה שום די וי די לא יביא לנו...

בכלל אני חסיד גדול של המקוריות הזאת, אפקטים זה לא עבירה ומי שאוהב את זה שיערב לו,
אבל אני פשוט אוהב לחוש את האוירה הטיבעית הכי קרוב למה שמרגיש אדם היושב באולם.
אלא אם כן מכניסים לדוגמא תרועות של קהל במקום שלא היו.. זה כבר תחושה שמרמים אותך, זה דוחה.

הם, כמו שהם, בדיוק כפי שהם, כולל השגיונות והזיופים, הם האפקט הכי יפה בעולם!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/7/2010 13:30 לינק ישיר 

כמובן שאין בכלל מה להשוות בין מה שאני צילמתי במצלמה אחת ממקום ישיבתי לבין צילום ב- 9 מצלמות שממוקמות במקומות הכי טובים ועם הרבה עזרים נוספים. גם הסאונד נפגע מאוד מהצרחות באולם (החברה האלה היו בדיוק שורה אחת מאחורי). בצילום מקצועי אפשר להתחבר ישירות למערכת ההגברה.
בכל זאת אם יש מספיק אנשים שרוצים לקנות דיוידי של ההופעה הזאת דווקא אז כנראה שהצילום שלי הוא מה שיש. במקור הוא הרבה יותר איכותי ממה שאפשר לראות באינטרנט כי הציוד שלי באיכות שידור (DVCAM למי שמבין) ואפשר לערוך ולהכניס פס קול נוסף כדי לשפר את הסאונד (עשיתי דברים כאלה למקהלות נוספות).
greenie: הקופסאות לדעתי הם רמקולים עבור הזמרים כדי שיוכלו לשמוע בעצמם את ההגברה ("מוניטור").

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2010 13:49 לינק ישיר 

למה אני לא מצליחה לפתוח את זה ????
משהו מוכן להסביר לי איך לפתוח אני ישמח
שבת שלום!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2010 14:30 לינק ישיר 

achinoam10: האם את רואה בכלל משהו במקום בו אמור להופיע קליפ פה באשכול? או שאת רואה רק את שם הקליפ בלי מלבן או תמונה בכלל? באיזה דפדפן את משתמשת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2010 14:55 לינק ישיר 

האפרתי, הפעם דווקא אהבתי את הצרחות ש"הפריעו" ברקע...
אף על פי שהם לא בדיוק הסגנון שלי.. עשו פה עבודה טובה.
זה מאד עודד / שימח / שיעשע את הילדים שהחזירו מלא חופניים סימפטיה ואהבה לקהל כולו.

תוקן על ידי ברוקלינאי ב- 30/07/2010 14:58:55

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/7/2010 15:01 לינק ישיר 

ברוקלינאי כתב:

הם, כמו שהם, בדיוק כפי שהם, כולל השגיונות והזיופים, הם האפקט הכי יפה בעולם!!!

לא היו שום זיופים!
אולי ג'רמי קצת זייף בסוף פתח ליבי, אבל לא מעבר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2010 15:07 לינק ישיר 

ברוקלינאי: לא יודע איפה ישבת, אבל איפה שאני ישבתי היו קטעים שאי אפשר היה לשמוע בכלל. תקשיב לקליפ של רווח למשל... אני מסכים שיש לזה צד חיובי אבל לטעמי הגזימו פה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2010 15:08 לינק ישיר 

לך תגידי לאמריקאים שהם הגזימו...
אגב איפה ישבת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2010 15:10 לינק ישיר 

לא אני רואה רק את השם שלו ורבוע לבן אני משתמשת בדפדפן של google

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2010 15:12 לינק ישיר 

אחינועם, איך את גולשת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2010 15:18 לינק ישיר 

מה זאת אומרת איך ?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > וידאו מן ההופעה של פרחי מיאמי בבינייני האומה בירושלים תש"ע
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.