רווח תוקן על ידי האפרתי ב- 29/07/2010 03:10:1" /> פורום: פרחי מיאמי - וידאו מן ההופעה של פרחי מיאמי בבינייני האומה בירושלים תש"ע – בחדרי חרדים
בית פורומים פרחי מיאמי

וידאו מן ההופעה של פרחי מיאמי בבינייני האומה בירושלים תש"ע

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/8/2010 02:11 לינק ישיר 

משיחמשיח כתב:
כחאש תקון קטן: גרמי לא מסמן ליאיר לעשות את מה שגריני אמרה שסול אייל עומד על הידיים אלא הוא שואל את יאיר:"מה עושים עכשיו?" ויאיר מצא תושיה הוא התחיל למחוא כפיים ולשיר משיח ומיד כולם אחריו, ככלל רואים שיאיר הוא הגדול שם אם תשים לב בסוף שיר רווח ג'רמי שר את "שלח תשבי לעם סגולה" לפני כן הוא מסתובב ליאיר ושואל אותו "עכשיו?" ויאיר מסמן לו עם היד -עכשיו, שניה אחר כך ירחמיאל מסמן לגרמי שעכשיו הוא צריך  לשיר.גם באמצע השיר משיח  יאיר מסמן לאלי לאופר להגביה את המוזיקה כי לא שומעים.בסוף השיר נקדש באמצע הסולו של גרמי ובנימין רבינא לירחמיאל יש דבור דחוף ליאיר, אה וכמובן בשיר יבוא כשהוא סוחב אותו לאיזה סיבובון קטן ויש עוד שאני כבר לא זוכר

תוקן על ידי משיחמשיח ב- 05/08/2010 20:16:01

גם בתחלית ההופעה, בשי רווח, יאיר מסמן לתזמורת להגביה ודיויד מסתכל עליו בעיני עגל..........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2010 02:48 לינק ישיר 

ברוקלינאי כתב:
וואוו אתם כל כך צודקים!

נראה שיאיר קניג הוא ממש על תקן "האח הגדול" שם...

יפה לו.

פעם זה היה יושי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/8/2010 12:46 לינק ישיר 

ההימור שלי הוא שה"סדרן" הבא יהיה ג'רמי הרשקוביץ, שמנסה בכל כוחו להיכנס לנעליים האלו. כרגע התפקיד שלו מסתכם בלבלוש את הסביבה ולהזיז לצדדים את החבר'ה שעומדים לידו (רבינא ושרולי) - בהתחלה של "הטוב", כמדומני, ועוד מקומות.
אחת הדאגות הגדולות שלו כרגע היא שאף אחד לא יסתיר אותו... כך בתחילת המחרוזת ליד הפסנתר הוא מסמן לרבינא שאם לא אכפת לו, שיזיז בבקשה את אחיו הקטן (חייא) כי הוא מסתיר אותו (את ג'רמי)...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2010 13:08 לינק ישיר 

ראיתי רק בשיר אחד "מעם ה'", בסוף שהם שרים עם ירחמיאל ביגון אז הוא דוחף קלות את בנימין אברמוביץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2010 16:02 לינק ישיר 

היי היי חברים! אני ממש לא אוהב שמדברים ככה על ג'רמי הנחמד!
אני ממש לא חושב שהוא שתלטן כמו שעשיתם אותו.
הוא פשוט דואג לסדר הטוב...
והתבוננתי בוידאו ולא ראיתי שהוא "דחף" אף אחד.

הוא אוהב להיות בקידמת הבמה? הוא אוהב שרואים אותו? נו ומה?
הקהל אוהב אותו והוא אוהב את הקהל, למה לא? שיהנה לו.

יודעים מה? אומר לכם בגילוי לב.
יש כל מיני דברים שאפשר להנות מהם בהופעה, אפשר להנות מהשירה, אפשר להנות מהעיבודים המוזיקליים, אפשר מהריקודים, ויש כאלה שהפרוטכניקה ותשואות הקהל זה מה שעושה להם את ההנאה...

אתם יודעים מהו הדבר העיקרי אצלי? מה אני משתוקק לראות?
אני רוצה לראות אותם - את הילדים - שמחים! על זאת תאוותי! ואם זה כך מבחינתי זה הכל!
כל השאר הוא במדרגת התעניינות שניה.

אני בהחלט רוצה מוזיקה טובה, שירה מקצועית וכ'ו (אחרי הכל בשביל זה קוראים להם מקהלה לא? )
אבל עיקר הסיפוק שלי זה לחוש שהצלחתי יחד עם הקהל להסב להם את התחושה שהם אהובים! אהובים מאד!

כי אחרי הכל - אני מודה - אני קודם כל אוהב אותם, אחר כך את מה שהם עושים... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2010 22:21 לינק ישיר 

חס ושלום, ברוקלינאי! אף אחד לא טוען שג'רמי שתלטן...
מה שכן, אמרנו שהוא מנסה להיכנס לנעליים של יושי, וזה אכן מה שאתה מגדיר "מנסה לעשות סדר"... (אם הוא יצליח או לא - ימים יגידו...)

ו-כן, גם אנחנו (אני בכל אופן) שמחים ומאושרים כאשר הפרחים מחייכים ונהנים עד הגג. זה גם מה שמניע אותי, בכל אופן, להריע חזק יותר לאלה שפחות מריעים להם.

(וסתם ככה בעיקרון, אם יתבצעו פה מתישהו בחירות ל"הוגה הדעות הרשמי של הפורום", נראה לי שאתה הולך לגרוף הרבה קולות . אם אתה אוהב את הפרחים, אנחנו אוהבים את הדעות שלך! )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2010 09:19 לינק ישיר 

ברוקלינאי, אני מאד מסכימה איתך.

השמחה והאושר שלהם זה הכיף שלנו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2010 14:44 לינק ישיר 

ברוקלינאי, אתה יכול להיות 'דובר פרחי מיאמי'.......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2010 16:59 לינק ישיר 

אידי, איפה ראית שג'רמי מנסה לרשת את התפקיד?

זה דומה לתינוק שעוד לא יודע ללכת וכבר רוצה לכבוש את העולם.

נראה לי שג'רמי (הנחמד) לא יגיע למצב של "האח הגדול" כל כך מהר...

חוצמיזה, זה ממש לא קשור לשתלטנות, אלא לבגרות ולבקיאות בחומר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2010 20:41 לינק ישיר 

ג'רמי לא יגיע לרמה כזו של להיות המוביל מהסיבה הכי פשוטה-
הוא כ"כ עסוק בקהל שהוא לא רואה מה קורה סביבו על הבמה ממטר.

ואכן כמו שכתבה יושר, זה לא קשור לשתלטנות.
וכי יאיר קניג כזה? ממש לא!
אבל הבגרות והאחריות שלו הם אלה שיוצרים את הדמות הזושאתם מכנים כ"אח הגדול".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2010 21:18 לינק ישיר 

אכן כן זה מה שהתכוונתי כשכתבתי על יאיר קניג שהוא ה'גדול' - לוותק,לנסיון,לבגרות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2010 01:30 לינק ישיר 

תחשבנו שניה, יארי נמצא במקהלה כבר מזמן רווח!
זה יוצא משהו באזור ה..........   5 שנים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2010 14:11 לינק ישיר 

yosher2005 כתב:
אידי, איפה ראית שג'רמי מנסה לרשת את התפקיד?

בהתחלות של שירים כמו לדוגמא "הטוב", או "יעלה ויבוא", ג'רמי דואג לסדר הטוב. שימי לב בפעם הבאה שתסתכלי. הוא אכן מרוכז מאוד בקהל, אבל בהחלט מקפיד מדי פעם גם לסקור את סביבתו על הבמה.
אני מסכימה עם הקונצנזוס שהוא עדיין לא בשל בעליל לענייני סדרנות - אבל גם יושי התחיל את סדרנותו לפני שרכש מי-יודע-מה ותק, וכבר בהופעה בישראל ב 2007 הוא שימש כאחראי ראשי בלתי רשמי על מהלך העניינים על הבמה. וההשקעה אכן השתלמה, כפי שהתבטא ירחמיאל בפרשנות של יבוא - "אפשר לסמוך על יושי".
ומאחר שבענייני ג'רמי עסקינן ולא בענייני יושי, הרי שרשמו לפניכם את דעתי - ג'רמי, צעד אחר צעד, הולך לטפס מעלה מעלה במעלות הסדרנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2010 16:17 לינק ישיר 

תמר 99: יאיר הצטרף למקהלת כשהיה 8 שנים ועכשיו הוא בן 14 .. כך הוא במקהלה 6 שנים.......... .. ... ג 'רמי לא יהיה באותה רמת מקצועיות כמו יאיר או יושי, הוא ילד חמוד מאוד, אבל את רמת הכישרון לא קרב להם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2010 22:25 לינק ישיר 

כמה דברים שסתם עלו לי בימים האחרונים...

א. שמתם לב שהם לא שרו את "איום ונורא" ולא את "גלה"???

אני אישית הייתי מורידה את "רווח" ו"משיח" ובמקומם מכניסה את אלו.

ב. עכשיו אחרי שראיתם את כל הקליפים והוידאו, לכו לצפות ב-DVD של יבא ותראו כמה מלאכותי הכל נראה שם... (במיוחד בשיר "יבא"...)

תוקן על ידי ריבי10 ב- 09/08/2010 22:26:19

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > וידאו מן ההופעה של פרחי מיאמי בבינייני האומה בירושלים תש"ע
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.