| נשלח ב-29/7/2010 09:15 |
|
| |
להפתעינו הרבה בזכות הצדיקים העולם יגאל ברחמים..... אפילו הגויים...
במהלך השנתיים האחרונות עסקתי רבות בענין הגאולה , והייתי לחוץ מאוד מהגאולה בדין. דברתי רבות אם אנשים אבל לא היתה אוזן קשבת ואפילו אצל מנהיגים מסוימים.
לאט לאט נכנסתי יותר עמוק לגאולה , והתחלתי לקבל יותר מידע על הגאולה גם לפי הרגשת הלב ומעבר לזה.....
לפי הידוע לי בתשעה באב שנה נוכחית היתה גזירה קשה על עם ישראל , וכמו כן כבר רצו להביא את הגאולה , ועל כן המצב היה קשה מאוד , אבל הצדיקים פעלו רבות לביטול הגזירה , וברוך השם שהגזירה נתבטלה בתשעה באב שנה זו , רמז לכך היה שבאחד מימי תמוז ירד גשם חזק , וזה סימן להנגת רחמים שמעל הטבע.
בעוד תקופה לא ארוכה יתחיל תהליך של התעוררות תשובה עם אור רוחני חזק וזה יזכך את העולם , קשה לתאר זאת במילים היות והתהליך יהיה במושגים חדשים מאוד.
כמובן שאלו שחזרו בתשובה לפני ביטול הגזירה זכו לאורות גבוהים מאוד והן יהיו גבוה מאוד בגאולה , ואלו שיחזרו בתשובה בתהליך החדש יהיו במצב נחות אבל מתוקנים.
אשמח לענות על שאלות ביתר פירוט עד היכן שיהיו לי כלים מתאימים להשיב.
לא יהיו מלחמות לא יאבד שני שליש עולם .......
תוקנו שגיאות הקלדה קלות ע"י המייחל
תוקן על ידי המיייחל ב- 29/07/2010 09:31:33
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 09:25 |
|
| |
ההפתעה הגדולה תהיה ...
האיש שיוביל את הגאולה.....
ומי אילו האנשים שיעזרו לו להוביל את הגאולה ...
ואיך יראה המשיח.
לפי הבנתי המשיח הוא בחינה, ולא אדם מסוים ולכן יהיו קבוצה של אנשים שהם יהיו בחינת משיח לפי הראכיה...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 09:27 |
|
| |
דורש אמת, שמחתי לקרוא את הודעתך בפורום. הלואי ודבריך יתקיימו והגאולה תבוא ברחמים ולא בדין, וכמובן הלואי ותהיה התעוררות גדולה לתשובה של רוב יהודי הארץ והעולם. רק ימים יגידו מה יקרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 09:28 |
|
| |
הסיב המהותית שהצליחו להביא את הגאולה ברחמים היא , היות והטענה של הצדיקים היתה שבדין לא היו צריכים להמתין עד הים , בדין כבר יכל לבוא מזמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 18:13 |
|
| |
מקורות הידע
המיייחל
אני מסכים שאי אפשר להתעלם מהנבואות בתנ"ך , אבל כידוע שנבואות רעות יכולות להשתנות.
מקורות נידע שלי הם מעבר למקובלים , אפשר לומר שיש כבר היום קצת נבואה שאפשר לדעת דברים בכלים שדומים לרוח הקודש , ובעוד תקופה לא ארוכה הדברים יהיו יותר מפורסמים.
כידוע שהאחים הקדושים ר אלימלך ו זושא ביטלו את המלחמות של חבלי משיח , ולכן כל הגזירות אינם קשורות לחבלי משיח אלא לבירור שלפני המשיח , ולכן ישנם צדיקים שיכולים לפעול כדי לבטל הגזירות , עד שיקבלו את הכוחות להחזיר את עם ישראל בתשובה , והדברים נעשים בכל העולמות , ותיכף יגיע המצב שהצדיקים יקבלו כח לםעול בעולם כדי להאיר לעם ישראל את דרך האמת , ויהיו הרבה הפתעות.
כמובן שכל יום שחוזרים בתשובה קודם , הדבר ישפיע על הדרגות של קבלת הגאולה , ועל זיכוך העולם ביתר קלות.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 23:21 |
|
| |
על סף כפירה
לכבוד דורש אמת:
כולנו בצפייה גדולה מאוד למשיח, וכמובן תפילה שלא יאבד אחד מישראל.
אך לצערי דעתך על סף הכפירה, כיון שאם תבדוק טוב טוב בתורתינו הקדושה תמצא לנכון, שנכון שמשיח הוא בחינה- בחינה רוחנית גבוהה מאוד, אך חלילה לך לומר- לטעות ולהטעות כך ברבים שמשיח יהיה כמה אנשים...אוי לנו מטעות שכזו- המביאה לכפירה ממש, ודי לחכימא ברמיזא, כשמעלים אזושהי סברא בציבור, עלינו להביא ראיות מוצקות מהכתובים ולהוכיח, מה שקרה פה זה שסתרת גדולי עולם ומחקת את דבריהם במחי יד, אוי ואבוי לנו!!!
ישנו משיח בן דוד ומשיח בן יוסף, אלו הם שני אנשים ממש, בעלי דרגה רוחנית גבוהה מאוד.
משיח בן דוד יקבל את נשמתו מהיחידה, שכוללת את כל 60 ריבוא נשמות ישראל - ודוק
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 23:44 |
|
| |
דברי לא הובנו נכון
אין כאן שום כפירה היות ורק הבורא הוא אחד. בפועל ממש יהיה משיח אחד שינהיג את עם ישראל .
כלומר על פי איש אחד ישק כל דבר .....
אבל המשמעות של כמה אנשים היא דבר שכיום קשה להשגה איך יתכן כמה אנשים ובכל זאת זאת הנהגה אחת.
בגאולה העולם יהיה רוחני יותר ולכן המשמעות של מספר אנשים לא יפגע בכל מה שמקובל לנו.
במציאות שלנו הגשמית קשה להשיג זאת.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 15:24 |
|
| |
מקורות
הייתי מעוניינת לראות את המקורות והאסמכתאות מהם אתה מביא את דעותיך, או את שמות האנשים מהם אתה שואב מידע.
כאמור יש הרבה בלבול בעולם....והאמת תהיה עדרים עדרים...
מחילה מראש
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 15:58 |
|
| |
זה בסדר הגב' רחל..זה בסדר.
אין מקורות לדבריו והבנאדם גם לא מתיימר להישען עליהם אלא על כל מיני השגות ודמיונות או אני לא יודע מה.
לא מקרה הוא שעדיין לא הגבתי תגובה עניינית לדבריו. גם משום שלא היה לי הפנאי וגם משום שהעדפתי לגבש תגובה טובה וחכמה ולא לשלוף אחת מהבטן.
יש לי מה לומר לו ואעשה זאת בהזדמנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2010 02:03 |
|
| |
איתא בזוהר פ' נח דף ע"ב :
לא תצפה לרגלי דמשיחא עד דיתחזי האי קשת בעלמא מתקשטא בגווני נהירין ויתנהר לעלמא.
ובכמה וכמה מקומות כתוב- שכוונת ג' גווני הקשת היינו ג' סוגי נבואה: אוכם- כנגד כל הנביאים באספקלריא דלא נהירא
ירוקא- כנגד נבואת האבות
וחיוור- כנגד נבואת משה רבינו ע"ה באספקלריא נהירא.
הרמב"מ מביא באיגרת תימן- עתידה נבואה לחזור לישראל ואין ספק שהחזרת הנבואה היא הקדמת המשיח.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2010 08:27 |
|
| |
את המשפט מהזוהר אני מכיר אולם מעולם לא זכיתי להבין את פירושו. כך שתרשי לי לפקפק בפירוש שהבאת. אין לי מושג מאיפה הבאת אותו.
ובאשר לדברי הרמב"ם לגבי חזרת הנבואה לפני ימות משיח, אמת שכך כתב באיגרתו בהבינו שהפסוק ביואל מתייחס ללפני ימות-משיח וְנִבְּאוּ בְּנֵיכֶם וּבְנוֹתֵיכֶם זִקְנֵיכֶם חֲלֹמוֹת יַחֲלֹמוּן בַּחוּרֵיכֶם חֶזְיֹנוֹת יִרְאוּ למרות שלא זכיתי להבין מה הכריחו להבין כך.
אך יש לדעת שאין הכוונה לנבואה במובן הפשטי שלה כמו נבואת הנביאים בהיסטוריה. כי עינינו הרואות שלא זכינו להיתקל בתופעה כזאת בדורנו. ואם לא בעשרות שנים האחרונות אז מתי? אלא ודאי שכוונתו להשגות רוחניות כלשהן, דבר שלא היה לפני הדור האחרון שלפני ימות-משיח. ואילו פשוטו של מקרא יתקיים בימות-משיח ממש.
אך לבוא ולטעון טענות מופרכות מיסודן שיש בהן לבטל את נבואות הנביאים וחז"ל על דורינו זאת ועוד שאינן עומדות במבחן המציאות הכ"כ פשוטה שרק עיוור לא רואה אותה... ישתקע הדבר ולא ייאמר והרי שהדברים בטלים כעפרא דארעא ולא השגות רוחניות יש כאן אלא דמיונות במקרה הטוב והזיות או דברים חמורים מכך במקרה הרע.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2010 09:23 |
|
| |
המיייחל
יש לי חדשות בשבילך .
קיימת היום סוג נבואה שדומה לזמן הנביאים , אבל אין אפשרות להסביר זאת בפורום.
כלומר קיימת היום אפשרות לבדוק את הקורה בעולם בדרך של נבואה , וכנראה שהגאולה תגיע ברחמים אחרי שהנבואה תתפשט לכלל ישראל וזה יתקן אותם.
זה הרבה מעבר להשגות רוחניות .
התוודעתי לדבר רק לפני תקופה קצרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2010 09:32 |
|
| |
גם לי יש חדשות בשבילך
לדברים ש"אי אפשר לומר" ודברים "נסתרים שאי אפשר לחשוף" אני מתייחס בביטול!
או שתדבר או שתשתוק!
רוצה הזמנה לדו-קרב? בשמחה ידידי. אחת כזאת כבר קיבלת לפני שנתיים טרם פרישתך מהנט.. וכמדומה שגם את תוצאתה אתה זוכר..
אז אתה אומר שעכשיו נתחדשו לך דברים? על העייני ועל הראסי. בכבוד..
פרוס לנו ממשנתך ובא נראה אותך גבר, מה צפוי לנו בקרוב? מילה שלך נגד שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2010 10:01 |
|
| |
המיייחל
אתה יכול להתייחס בביטול לדברים , אבל התיחסותך לא משנה את המציאות.
אני יכול לומר שאני נעזר הרבה בענין הזה ומקבל הרבה מידע , בהרבה נושאים.
אני רוצה שוב להתייחס לשינוי שאני רואה בענין הגאולה , פטחרתו של הרב מרדכי אליהו בטלה הרבה גזירות קשות , מעם ישראל , מועד הגזירות היו תשעה באב שנה זו , ואם הגאולה היתה באה בדין היא באה בשנה זו וכך האיר לי עד תשעה באב , לאחר תשעה באב האיר לי שהגאולה תהיה ברחמים , ולכן לא יהיו סיני מלחמה מיוחדים. מה שיהיה הוא שבעוד תקופה קצרה , קשה להגדיר את זמנה , היות וזה תלוי בכמה דברים שצריכים להיעשות , ולכשהם יסתיימו , יתרחש אירוע דרמטי שקשור ל"רבינו" "ר נחמן , ולאחר מכן יתרחשו ניסים גדולים וישפך רוח נבואה , ואותה רוח נבואה תשפיע לחזרה בתשובה.
כיום אותה רוח נבואה נמצאת אצל בודדים והיות והפירסום באתר אמור להזיק לענין כרגע , אינני רוצה להרחיב בנידון.
המיייחל היקר , העימות לא מפחיד אותי , היות ואנו מדברים על העתיד קשה להוכיח זאת , אני יכול להמתין בסבלנות ולראות איך הדברים התרחשו , ולכן אינך חייב לקבל או להאמין לדברים.
אני בכל זאת כותב את הדברים ואני יודע עליהם , אני חושב שמותר לי לכתוב עליהם , לא כל דבר שידוע אפשר להרחיב עליו את הדיבור.
ברור שנושא הגאולה הוא רחוק היום מאנשים רבים הגאולה לא מענינת אותם , ועל כן הם לא מוכנים לקבל שום דבר , והם רוצים רק לראות כבר ניסים , אבל ברור שכל אחד שימסור את נפשו למען הגאולה , יראה פתאום איך שדברי נכונים . בעוד תקופה קצרה הדבר יוכל להתפרסם בראש כל חוצות , ואז גם ההמונים שלא מתכוננים לגאולה יראו זאת בחוש.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2010 14:50 |
|
| |
| דורש_אמת כתב: |  | מה שיהיה הוא שבעוד תקופה קצרה , קשה להגדיר את זמנה , היות וזה תלוי בכמה דברים שצריכים להיעשות , ולכשהם יסתיימו , יתרחש אירוע דרמטי שקשור ל"רבינו" "ר נחמן , ולאחר מכן יתרחשו ניסים גדולים וישפך רוח נבואה , ואותה רוח נבואה תשפיע לחזרה בתשובה.
|
|
זה הספיק לי. תודה רבה. לכל שאר המילים אינני מתייחס בביטול, אינני מתייחס בכלל! יש לי עוד הרבה מה לומר, דברים קשים בעיקר, אך חוששני שרב הנזק בהם על התועלת על-כך אמרתי אשמרה לפי מחסום ואקיים אשרי שאינו מדבר על אוזן שאינה שומעת.
תכלס, אתה את תחזיתך נתת, תחזיותיי מוצגות כאן היטב היטב ואין צורך לחזור עליהן. נחיה ונראה דבר מי יקום. מקווה ששנינו נישאר באיזור בחודשים הקרובים לתת דין וחשבון על דברינו ואיש בל יעדר.
סגרנו ? עד אז חבל לבזבז סתם דיו וירטואלי.
|
|
|
|
|