בית פורומים שידוכי חרדים

הופעה חיצונית של בחורה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/7/2010 21:58 לינק ישיר 

מחילה מכבוד תורתו,הדברים נכתבו בהומור כמובן...
מנסיוני,'הורדתי' פעם בחורה בגלל שהגיעה באופן לא צנוע לפגישה(חצאית מעל הברך..)
גם לבוש מודרני חייב להיות בגבולות ההלכה,ואני בטוח שגם המגיב החשוב מעלי חושב כך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2010 23:35 לינק ישיר 

barbrav כתב:
יש לי חבר מאוד מודרני ושאני אומר מאוד אני מתכוון למאוד, שנורא מפריע שבחורה יש לה חוסר צניעות! הוא אומר לי אני קם מניח תפילין כל בוקר הולך ללמוד וכו' בחורה צריכה להיות צנועה. (כמובן שהוא מתכוון לצניעות המינימלית) בחורה עם חצאית מעל הברך וכו' וכו' אפי' שכל מי שמכיר אותו מציע לו כאלו הוא לא מוכן לשמוע! מבחינת בחור שקצת חושב על עצמו והחיים, הוא רוצה להקים בית תורני גם אם מודרני אבל תורני! בית תורני מקימים רק עם אשה שמתאימה לזה. (כמובן שיש את אלו שלא אכפת להם מעצמם, ומחיי התורה של עצמם והמשפחה שהם יקימו. {מחילה משני המגיבים מעלי})

תוקן על ידי barbrav ב- 31/07/2010 21:14:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2010 01:48 לינק ישיר 

barbrav כתב:
יש לי חבר מאוד מודרני ושאני אומר מאוד אני מתכוון למאוד, שנורא מפריע שבחורה יש לה חוסר צניעות! הוא אומר לי אני קם מניח תפילין כל בוקר הולך ללמוד וכו' בחורה צריכה להיות צנועה. (כמובן שהוא מתכוון לצניעות המינימלית)
בחורה עם חצאית מעל הברך וכו' וכו' אפי' שכל מי שמכיר אותו מציע לו כאלו הוא לא מוכן לשמוע!

מבחינת בחור שקצת חושב על עצמו והחיים, הוא רוצה להקים בית תורני גם אם מודרני אבל תורני!
בית תורני מקימים רק עם אשה שמתאימה לזה.

(כמובן שיש את אלו שלא אכפת להם מעצמם, ומחיי התורה של עצמם והמשפחה שהם יקימו. {מחילה משני המגיבים מעלי})

לא התכוונתי לאחת שתלך עם חצאיות מעל הברך וכו'..
אחת שרוצה בית של תורה ומחפשת בחור ישיבה.

"כולם מבחינים איך אתם נראים, אך רק חלק יודעים באמת מי אתם"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/8/2010 03:51 לינק ישיר 

לדעתי הביגוד של הבחורה זה משקף את הפנימי שלה. אין מצב בעולם בחורה שמתלבשת עם חצאית מיני למשל והיא בחורה צדיקה או טובה. לכן אני בחיים לא יצא עם מישהי שלבושה מאוד מודרני. וכל הסיפורים היא רק מתלבשת כך אבל היא לא כזאת לא מתקבל אצלי בכלל. ודרך אגב בחורה שלובשת מאוד צעקני צריך לבדוק למה היא רוצה לצעוק. יכול להיות מאוד שמשהו מבפנים רקוב מאוד. הדבר שהכי מוצא חן בעיני זה בחורות שמתלבשות בצורה שאפילו אתה לא זוכר מה הם לבשו. יצא לי פעם להיפגש עם בחורה. ולאחר הפגישה היא שאלה איך הייתי לבושה? הכוונה הייתה אם זה בסדר או לא. אמרתי לה תאמיני לי אני לא זוכר מה לבשת. כי הבחורה הייתה לבושה עם בגדים עדינים שלא שמתי לב לצבע או לשאר הדברים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2010 16:27 לינק ישיר 

ובחור שמגיע מודרני?

זה פחות בולט, אבל אומר הרבה יותר..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2010 23:51 לינק ישיר 

בחור מודרני סליחה.....לפעמים זה מגעעעעייייל......

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2010 00:53 לינק ישיר 

בחור מודרני לבחורה מודרנית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2010 14:14 לינק ישיר 

אוי נו באמת, יש ישיבות שלמות שכולם מתלבשים בסטייל מסויים [לא מצדיק את עניין הסחיפה], והישיבות מעולות!! [ הכל קטע של מקום]. במצבים כאלה צריך לבחון את סביבתו האם זאת הנורמה? ובמידה וכן בודאי שלא לשלול על זה [משהו דומה אמר הרב שמחה כהן]. ובלי שום קשר לגבי גברים [מכיוון שאין איסור הלכתי בעניין הלבוש המודרני של הגברים] אין כל מה לשפוט לפי לבוש [מה שאצל אישה חצאית מיני זה איסור גמור]. כמובן שאם הוא מודרני התנהגותית, משמע יוצא לסרטים, רואה סרטים, שומע מוזיקה חילונית, מדבר על גשמיות ואין בו שמץ של רוחניות, על זה כן אפשר לפסול. 
אז נכון, הלבוש אומר הרבה על הבן אדם, הן על הבן והן על הבת, אבל צריך לבדוק את שורש העניין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2010 14:41 לינק ישיר 

כל עוד זה בגדר הצניעות- למה לא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/8/2010 15:54 לינק ישיר 

תוקן על ידי טיע ב- 03/08/2010 15:54:43

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/8/2010 02:15 לינק ישיר 

שיר852 כתב:
כל עוד זה בגדר הצניעות- למה לא?

"כולם מבחינים איך אתם נראים, אך רק חלק יודעים באמת מי אתם"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/8/2010 19:43 לינק ישיר 

נקודה למחשבה:
רק אצל החוצניקים אפשר לראות אשה צעירה(וגם המבוגרות שבינהם) שמתלבשת מודרני ובעלה צ-ד-י-ק. היינו אברך שיושב ולומד.ואצלנו בארץ מי שכבר מתלבשת אופנתי היא....ואיך זה יכול להיות שבעלה למשל לומד בכולל אם היא ככה . ..? בחול זה לא תופס. !!!שם הראש יותר פתוח .. ולא נמדד בדקויות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2010 20:40 לינק ישיר 

לא מסכים איתך! לחוצניקים יש את הבעיות שלהם, אל תכלילי את כל חרדי הארץ! 
יש כאלה נשים "מודרניות" [לא בכוונה של פרוצות חלילה], והבעל צדיק, ויש כאלה שלא.
לצערנו היום הדור קצת מבולבל, בוחרים אנשים לפי שמות, לפי שם ישיבה, לפי כסף, לפי מעמד, ופחות לפי יר"ש, פחות לפי מידות, פחות לפי עבודת ה' טהורה ומכאן נובעת כל הבעיה. הקו הכללי שלך נכון מאוד [עניין המודרנית והצדיק], רק הרגיז אותי ההתבטאות של הפחיתות שלנו ביחס לחוצניקים [כאב לי קצת לשמוע].

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2010 22:10 לינק ישיר 

יהונתן לתשומת ליבך,
דיברתי בכללילות על תושבי חול על התפישה שלהם בקו המחשבה.
לא הורדתי כלל אותנו תושבי ארצנו הקדושה. ברור לכולם שכל מי שגר בארץ הוא ברמה אחת מעל הן מבחינת ירא"ש, השקפה. וכו. "אוירה דארץ ישראל..."
ולכן אני מצטערת אם לקחת את זה למקומות אחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הופעה חיצונית של בחורה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext