הניחו את הדאגה שאולי אף פעם זה לא יקרה,
או לכל הפחות עם זה שאני רוצה.
הניחו את הלחץ של ההורים,
ואת זה של החברים.
הניחו את היצר הרע,
ואת הדחף החומרי.
תארו את בן זוגכם החלומי, ממתין לכם בעוד שנתיים בדיוק מהיום,
באופן מובטח על פי נביא.
אחר כל זה, האם דחוף לכם להתחתן עכשיו?
נשלח ב-31/7/2010 22:59
כן, דחוף :P
נשלח ב-31/7/2010 23:33
לפני שנתיים הייתה שואל, אין דחיפות! כיום, דחוף מאד!
אם כי אני מניחה שכולם יפחדו לפתוח פה לשטן ("הוא לא רופא שיניים" גיחי...) ויגידו, כן! הרגע!
אם הוא מובטח לעוד שנתיים בטח נאחז בתקווה הזו................
נשלח ב-31/7/2010 23:58
אם אומרים לי שעוד שנתיים-בדוק!! הוא מגיע.. אני הולכת לישון שנתיים,ומבקשת מהנביא שיעיר אותי כשהוא בא! =)
סתם.... אני רוצה עכשיו!!!!!!!!לא אכפת לי מובטח,לא מובטח...כי אני לא דואגת שאני לא אמצא אותו... אני פשוט רוצה ע-כ-ש-י-ו!!!! =))
נשלח ב-1/8/2010 01:25
שנתיים????!!! אתה לא חושב שזה מוגזם???
אם ככה....אז...... משיח NOW!!!
נשלח ב-1/8/2010 03:45
זה לא קשור לדחוף לא דחוף. זה קשור לדבר המגעיל ביותר אלי אדמות. המושג אי ודאות. זה דבר שאני הכי לא סובל. אם היה לי יומן שהיה כתוב בו תאריך חתונה. יכול להיות שהייתי יותר רגוע. אבל במצב הקיים שכל יום אתה מזקין יותר. ואתה לא יודע מה יהיה מחר. זה הכי גרוע. וכל מה שיבטיחו לי לא שווה קליפת השום לעומת משהו ביד.
נשלח ב-1/8/2010 10:40
כן. אני רוצה עכשיו. מיציתי את תקופת הרווקות שלי. עשיתי את כל מה שתכננתי, סיימתי לימודים, יש עבודה מסודרת.... מה אני יעשה שנתיים לבד?
נשלח ב-1/8/2010 15:05
דחוף גם דחוף.
אגב, אם תקרא, אם תקראו כולכם את שכתב הבחור, אז לא אמור להיות דחוף לכם משום בחינה, כי את הכל הוא שלל שם.
נשלח ב-1/8/2010 15:09
את הדחף הפנימי אא להניח.
נשלח ב-1/8/2010 15:15
הסיבות שנשארו להתחתן אחרי כל מה ששללתי. 1. מצות עשה של פריה ורביה. לזכרים. 2. מצות עשה מדברי נביאים, לא תהו בראה לשבת יצרה. גם לנקבות. 3. לא טוב היות האדם לבדו. 4. אסור לאדם שישהה בלא אשה. אא"כ הוא לומד ואין יצרו תוקפו. 5. אסור לאשה שתשהה בלא איש, מפני החשד. 6. הנשים היו נוהגות לומר, טוב לשבת בזוג, ואפי' עם מנוול ומוכה שחין, מאשר לשבת בודדה ואלמנה. 7. כל אדם שאין לו אשה שרוי בלא שמחה, בלא ברכה, בלא טובה, בלא תורה, בלא חומה, בלא שלום. אולי בהמשך יבואו עוד.
נשלח ב-1/8/2010 15:45
אם אפשר לסדר הבטחה לעוד שלוש שנים, זה יהיה יותר חלומי מחלום...
נשלח ב-1/8/2010 15:50
בס"ד עכשיו!!!!!!!!!!!!!1 רוצה אותו עכשיו כאן לידי שיביט בי בעיניו ויאמר לי "אשאר איתך כאן לצידך כל הזמן..."
נשלח ב-1/8/2010 16:14
הקב"ה לא איתך, לצידך כל הזמן?
נשלח ב-1/8/2010 16:18
בס"ד ברור!!!!! אבל..נו... מכוון לבשר ודם שעתיד להיות בעלי ושנביא יחד ילדים בשמחה(כמובן שהשותף השלישי יהיה שותף)
נשלח ב-1/8/2010 16:24
אדםשתאנוש כתב:
הסיבות שנשארו להתחתן אחרי כל מה ששללתי. 1. מצות עשה של פריה ורביה. לזכרים. 2. מצות עשה מדברי נביאים, לא תהו בראה לשבת יצרה. גם לנקבות. 3. לא טוב היות האדם לבדו. 4. אסור לאדם שישהה בלא אשה. אא"כ הוא לומד ואין יצרו תוקפו. 5. אסור לאשה שתשהה בלא איש, מפני החשד. 6. הנשים היו נוהגות לומר, טוב לשבת בזוג, ואפי' עם מנוול ומוכה שחין, מאשר לשבת בודדה ואלמנה. 7. כל אדם שאין לו אשה שרוי בלא שמחה, בלא ברכה, בלא טובה, בלא תורה, בלא חומה, בלא שלום. אולי בהמשך יבואו עוד.