בית פורומים עצור כאן חושבים

אבא\רבי למה שקרתם לי כל הזמן ???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/8/2010 20:25 לינק ישיר 

מקס
בעולם יש שקר
בעולם יש גנבים
בעולם יש לוקחי שוחד (גם עם זקנים !!!)
ברוך הבא לעולם
אולם במה זה קשור לאשכול שאמנם אתה פתחת אותו אולם העיסוק בו כיצד ניתן או האם בכלל אפשר לעולם ערכי וחינוכי ללא שקרים (רגילים או קדושים). מי שחושב שרופאים יודעים הכל מי שחושב שפרופ' יודעים הכל או אפילו מי שחושב שהגדויילים יודעים הכל שיבוסם לו . אולם ניתן לנהל דרך חיים ערכית ובעלת אפשרות לחינוך שיש ידיעה מוגבלת לרופאים והם לפעמים טועים ומזה אנשים מתים. שפרופ במדע מעלים תאוריה ובעוד זמן קצר אחר יפריך אותה ולנהל אותה ללא שקרים.
(מקס אל נא תקרא לי צדיק! גם אני יותר מפעם אחת נפלתי בדבר שקר  - אבל לפחות בדיעבד הצטערתי ולא הפכתי זאת לדרך חינוכית). 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2010 20:48 לינק ישיר 

צדיק:

אני לא מדבר על שיש גנבים בעולם,
אני מדבר על אי צדק במערכת המשפט עצמה בהנהגה עצמה, התקשרת המשקרת המדע משקרת (כלומר ההמחשות וכדומה) וכו'
אנחנו נלמד את ילדינו למשל: אזרחות\ליבה, ואז כשהם יגדלו יוודע להם כמה השופטים הם אנושיים כמונו והמבין יבין,
נכון שאצלינו אותו דבר בעניין גדולי הדור, ועל זה בדיוק שאלתי האם אנו משקרים בגלל שקר נטו  ? או בגלל שהם בעצמם רוצים את השקר,

בוודאי שאנו חייבים לחנך בלי שקר, אבל הם בעצמם דורשים את השקר, ואנו מספקים להם מה שהם רוצים לשמוע,
וכך המדע נותן לנו שקרים כשרים כי זה מה שאנו רוצים לשמוע, (או התורמים) וכך הרפואה והעיתונות והמגזינים וכו' וכו'
אני לא חושב שאני מגלה כאן את המריקה,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2010 21:05 לינק ישיר 

maxmen כתב:
, אבל הם בעצמם דורשים את השקר, ואנו מספקים להם מה שהם רוצים לשמוע, 
ילדינו (מן הסתם גם שלך) לא דורשים שקר (האם זה טמון בד.נ.א. שלהם) ואנו צריכים לספק להם מה שהם צריכים לשמוע.
הם צריכים לשמוע שהעולם לא מושלם.שהשופטים טועים ולפעמים לוקחים שוחד ושיש רבנים (מעט מעט אבל יש) שנותנים הכשר בעבור בצע כסף ויש רבנים שיש להם נטיות הומוסקסואליות. כאשר הם ישמעו את מה שהם
צריכים לשמוע תוך כדי אחריות ורגישות, הם יוכלו להתמודד עם המציאות המורכבת. 

נ.ב אנא תכבד את בקשתי
לא  לפנות אלי בתארים שלא מגיעים לי!!!!

תוקן על ידי פקחעיני ב- 05/08/2010 21:06:38

תוקן על ידי פקחעיני ב- 05/08/2010 21:08:30

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > אבא\רבי למה שקרתם לי כל הזמן ???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext