|
|
| נשלח ב-4/8/2010 09:34 |
|
| |
נאות, כן אני מתכוון ללכת גם ל-2 הבאות. אני לא יכול לפספס דבר כזה.
ריבי - אני מסכים בהחלט שיש בזה משהו מוזר ואין לי מושג מה בדיוק השיקולים. רק ניסיתי להעריך. את בטח מתארת לעצמך שעם כל הכבוד - קהל המעריצים של ישיבה בויס בארץ לא יכול למלא 5000 מקומות בבנייני האומה, אז הם חיפשו מקום קטן יותר. וכנראה הם בחרו בצרעה בגלל שזה ממש קרוב לבית שמש ששם הם שוהים.
החבר'ה או מנוחה לא הגיעו. אם גם החבר'ה היו מגיעים הם היו יכולים למלא את בנייני האומה להערכתי. מי שהופיע זה אלי גרסטנר, ישיבה בויס ויעקב מרדכי גרסטנר (שהוא חלק מישיבה בויס אבל גם מופיע בפני עצמו).
|
|
| נשלח ב-4/8/2010 12:55 |
|
| |
אכן אמרו שהאולם של ישיבת בויס ממש קטן ובחור שכזה! ואגב הייתה כבר ההופעה שלהם?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2010 13:55 |
|
| |
לפני שכותבים תגובה באשכול רצוי לעיין בו או לפחות בחלקו.
יש כאן תשובות לכל שאלותייך.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2010 16:58 |
|
| |
אני מתחרפנתתתתתתתתתתתת
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 04:53 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  |
החבר'ה או מנוחה לא הגיעו. אם גם החבר'ה היו מגיעים הם היו יכולים למלא את בנייני האומה להערכתי. מי שהופיע זה אלי גרסטנר, ישיבה בויס ויעקב מרדכי גרסטנר (שהוא חלק מישיבה בויס אבל גם מופיע בפני עצמו).
|
|
פסנתר,שכחת לציין שגם בני קטון הגיע.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 03:01 |
|
| |
אכן, אבל הסבירות היא שאף אחד כאן לא מכיר אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 07:04 |
|
| |
פסנתר, למה אתה מזלזל באינטלגנציה שלנו? :)
דווקא אני כן יודעת מי הוא. לפני 7-8 שנים הוא הוציא דיסק ויש לו שם שיר "קל אדון".
באותה תקופה היו משמיעים את השיר שלו די הרבה ברדיו קול חי.
(אני לא כזו בורה בענייני גרסתנר ושות'... זכורים לו עוד ראיונות שלו מלפני 8 שנים בערוץ 7 (עם אריאל וולף) ובקול חי (מוצ"ש אצל טוקר) ואפילו פעם ברמן ראיין אותו קצת...)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 12:05 |
|
| |
בני קטון התראיין אי פעם בארץ? מעניין... חשבתי שכמעט אף אחד לא מכיר אותו. טוב, באותה תקופה ממש לא הייתי בעניינים. אגב, השם האמיתי שלו הוא בני קליין (קליין - קטן באידיש, לדבריו), ועכשיו הוא גם נושא את התואר 'רב'.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 12:20 |
|
| |
התכוונתי לראיונות עם גרסטנר... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2010 15:44 |
|
| |
יש הרבה שאני כבר לא יודעת מי הכי מוצלח..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 13:21 |
|
| |
אני גם הייתי, דוקא היה ממש יפה, אין בכלל מה להשוות. למרות שיש הרבה שחושבים שybc יותר גדולים. הם אולי יותר ממריצים זה ילדים יותר קטנים, ואלי בעצמו יותר צעיר, וגם הסגנון שונה לגמרי!
|
|
|