בית פורומים פורטל הנפש

בעיה קטנה...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/9/2010 16:16 לינק ישיר 

בן דרוריא, צר לי שלקחתי אותך למקומות שאתה לא רוצה להיות בהם. בְּכֻלְּהון אִתְחֲרַטְנָא בְהון.
אחינו, אתה לא צריך להתנצל על זה שיש לך צורך בתשומת לב, זו צורך אנושי מאד (בפרט בפורום לאנשים שהחיים לימדו אותם כבר משהו)
אני מבין בצורה מצויינת את מצבך, מכיוון שאני נמצא במצב דומה רק בצורה הפוכה, אני שייך לחברה החרדית אבל לא מאמין בדרך, חבל שאי אפשר לעשות החלפות, שאתה תיכנס למצבי כחרדי מן המניין ואני אכנס למצבך בעבר כתלמיד בבית ספר למשחק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2010 02:32 לינק ישיר 

תאמין לי, אתה לא רוצה להיות במצבי... ואני מאחל לך שלא "תזכה" להיות במצבי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2010 03:42 לינק ישיר 

עד שיצאתי מהטיפול, אני לא כל כך שש לקראתו,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2010 00:35 לינק ישיר 

מכירה את ההרגשה.

גם אני חזרתי הרבה אחרי שהפסקתי, צריך ממש להוריד את הראש בשביל זה, או להגיע למצב שבלי זה זה פשוט לא נסבל.

זה כאילו אומר לך - חשבת שסופסוף אתה כאחד האדם - זהו שלא! ומי יודע אם תהיה בכלל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2010 10:50 לינק ישיר 

אלעד יקר,

ניתן להבין את התחושה של שבריריות העצמי בצורך לטיפול כפי שאינסופית אמרה ברגישות מניסיונה.

ממה שכתבת על מה שאתה עובר נפשית בימים האחרונים (תחושת היאוש, סערת הרגשות, קושי לאכול ועוד), אני מבטאת את דאגתי כלפיך שלא תגיע לגלישה דיכאונית או חלילה מאנית, בבחינת להקדים תרופה למכה. 

במצב הנוכחי, הכל נראה קשה, שברירי וחסר תקווה. במצב יותר רגוע ומאוזן נפשית תהיה מסוגל לחשוב באופן בהיר יותר ולהתמודד עם האתגרים שהחיים מציבים בפניך בדרך למימוש הכישורים המקצועיים שלך ועיצוב אישיותך כבן תורה.

בברכה,

רונית לזר, עו"ס קלינית, דוקטורנטית

נייד     052-6346334   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2010 16:02 לינק ישיר 

הדבר שאני מנסה לעשות זה לישון, אני לא ישן כבר 2-3 ימים אני כבר לא זוכר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2010 16:24 לינק ישיר 

אגב אני מרגיש קצת יותר טוב, חידשתי כמה קשרים מהעבר, אני כותב שוב, עכשיו נשאר לי רק עניין המסגרת אבל אני מרגיש (יחסית) הרבה יותר טוב, אני לא יודע כמה "בן תורה" אני כבר יכול להיות, אני מרגיש די מיואש, אפילו היססתי לחזור לסטודיו, להרגיש טוב כמו פעם, בכל מקרה הלכתי למקום החדש, אמרו לי לשלוח קו"ח, (ניפגשתי עם עם אותו אדם שקישרת לי) סה"כ עשיתי כמה פעולות, עכשיו אני רק צריך מנוחה קלה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2010 18:17 לינק ישיר 

תיירים כתב:
אהלן, בן דורדיא,  אתה יודע, אצלנו אומרים, שאלה טובה - חצי תשובה, לדעתי, פשוט תשב עם עצמך, ותעשה חשבון קר, מעלות נגד חסרונות, מ-1 עד 10, כמה טוב לך בבית, ומ-1 עד 10, כמה טוב לך בישיבה, תגדיר בדיוק מה מפריע לך בישיבה, ומה מפריע לך בבית, מה נסבל יותר, ומה נסבל פחות, אחרי שיהיה מוגדר לך ברור, תוכל להציב דילמה, תוכל להצביע בדיוק על מה מפריע לך, ואז, תחפש דרכים להסתדר עם זה, בהצלחה.   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2010 18:27 לינק ישיר 

דרעק. ניסיתי למחוק משהו בהודעה שלי והיא קפצה לפה, יקח לי זמן ללמוד איך כותבים ומוחקים בפורומים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2010 18:29 לינק ישיר 

דרעק. ניסיתי למחוק משהו בהודעה שלי, והיא קפצה לפה, יקח לי זמן ללמוד איך כותבים ומוחקים בפורום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2010 19:45 לינק ישיר 

מסרתי קו"ח (לקח לי יומיים לכתוב אותו) ונפגשתי עם העו"ס שהפנת אותי, עכשיו אני מחכה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2010 22:56 לינק ישיר 

אלעד, נשמע שעשית פעולות משמעותיות , עכשיו תנוח
תיירים, גם אני עדיין מתקשה עם החלק הטכני של ההודעות. אני מקווה שהמנוסים והמומחים שבינינו יוכלו לעזור לך
שנה טובה לכולם

רונית לזר, עו"ס קלינית, דוקטורנטית

נייד     052-6346334   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2010 01:08 לינק ישיר 

הכוונה ב"לנוח" זה לא להתפלל 3 תפילות ביום? לישון עד מאוחר יותר? ולא להילחם ביצר עד זוב דם?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > קבוצות תמיכה > פורטל הנפש > בעיה קטנה...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.