| נשלח ב-4/8/2010 16:56 |
|
| |
יצאתי לדייט- וזה לא זה...
קראתי היום מאמר מעניין על כללים לדייט ראשון.
והנה ציטוט לקטע ממנו:
"דייט לא מוצלח יכול להיות הזדמנות מצוינת עבורנו. הנה ההזדמנות לפגוש מישהו, להכיר, ללמוד משהו חדש על העולם, על אחרים, וכמובן, ללמוד עוד על עצמנו. זו הזדמנות לתרגל מיומנויות הקשבה, התעניינות ותקשורת.
אנשים הם מסקרנים ואם רק פותחים את האוזניים תמיד אפשר ללמוד מכל אחד משהו. אז במקום להצטער שהגעתי לכאן, כי ברור שזוג לא יצא מאיתנו, אפשר לנצל את הזמן כדי להנות, לבלות, ללמוד משהו ולהשתפשף" (מאת:גילי בר ויעל דורון )
איך אתם חוזרים מדייט כשכבר בשניות/דקות הראשונות אתם יודעים ש"זה לא זה"?
(אני אישית מאמצת את הנ"ל-אם לא מתאים, לפחות נעביר את הערב בכיף, במקום לבכות על הזמן שנשרף)
|
|
| נשלח ב-4/8/2010 17:13 |
|
| |
אה, כשרואים מיד שזה לא זה, יש לי מין הנאה כזו לדבר על דברים שיגרמו לו לומר את ה'לא' כדי שלא לפגוע או לגרום למישהו לפתח יותר מידי ציפיות.. (מי שרוצה טיפים ושיטות מובחרות, בפרטי ;) )
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2010 18:34 |
|
| |
אשרייך כמעט_חדשה, פוו אני לא חושב כמוך, מצטער!
מה יקרה אם להבא יציעו לי את חברה של אותה אחת? לא חבל שידעו עליי דברים לא טובים או שיחשבו עליי דברים שלילים!,פשוט להיות אני!!!
הכי טוב להיות אמיתי! להיות מי שאתה! [ולא לגרום לה להגיד את הלא ראשונה] ואם היא מתאהבת או מפתחת ציפיות על דעת זה היא הגיעה לדייט!! מי שמגיע לדייט אמור לחשוב מראש ולהגיע על דעת זה שזה יצליח ויכול להיות שלא! [אף אחד לא הבטיח שזה ישר לחתונה], אם היא נמשכה ורוצה להמשיך ואני לא , לא צריך להרגיש שום מצפון ושום כלום.
=]
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2010 22:22 |
|
| |
זה לא יפה לשחק אותה כאילו ממש אבל ממש רוצים.... ואז להגיד את הלא... אני אישית שונאת פוזות. אם אתה גבר ולא נראה לך להמשיך,אז פשוט תסיים כמו גבר.. אבל למה להציג ????
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2010 22:45 |
|
| |
| avital11 כתב: |  | | זה לא יפה לשחק אותה כאילו ממש אבל ממש רוצים.... ואז להגיד את הלא...
אני אישית שונאת פוזות.
אם אתה גבר ולא נראה לך להמשיך,אז פשוט תסיים כמו גבר..
אבל למה להציג ???? |
|
מי דיבר על "לשחק" כאילו רוצים?
ואיך לסיים כמו גבר? אם ראית אחרי דקה שזה לא מתאים, מה תעשי?
אני בעד להמשיך פגישה כרגיל, הכי טבעי (זו לא הצגה)
בכ"מ, כוונתי היתה יותר על ההרגשה שלי.. לא על איזו הרגשה לתת לבחור ואיך להמשיך פגישה כזו. _________________
תוקן על ידי כמעט_חדשה ב- 04/08/2010 22:48:41
"כולם מבחינים איך אתם נראים, אך רק חלק יודעים באמת מי אתם"
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 01:12 |
|
| |
בדיוק, תודה על הדיוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 13:35 |
|
| |
| יהונתן22 כתב: |  | אשרייך כמעט_חדשה, פוו אני לא חושב כמוך, מצטער!
מה יקרה אם להבא יציעו לי את חברה של אותה אחת? לא חבל שידעו עליי דברים לא טובים או שיחשבו עליי דברים שלילים!,פשוט להיות אני!!!
הכי טוב להיות אמיתי! להיות מי שאתה! [ולא לגרום לה להגיד את הלא ראשונה] ואם היא מתאהבת או מפתחת ציפיות על דעת זה היא הגיעה לדייט!! מי שמגיע לדייט אמור לחשוב מראש ולהגיע על דעת זה שזה יצליח ויכול להיות שלא! [אף אחד לא הבטיח שזה ישר לחתונה], אם היא נמשכה ורוצה להמשיך ואני לא , לא צריך להרגיש שום מצפון ושום כלום.
=] |
|
בס"ד
לא הגזמת!!
להתאהב מפגישה ראשונה???
מקסימום כימיה אבל התאהבות?!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 13:40 |
|
| |
קרו מקרים מעולם, את עוד לא מכירה אותי ;-),
כהמשך לדיון אחר שיצאת חוצץ נגד גאוותנים!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 13:44 |
|
| |
בס"ד ................. שגם בך אשלח את חוד לשוני?(סתתתם) ודבר שני, אין אהבה ממבט ראשון,אין!!!! אני מסכימה שיש כימיה אבל לא אהבה, אהבה צריכה להיות דו צידית ומגיעה בד"כ עם הזמן,ע"י נתינה,הענקה וכו' (וואו אני מרגישה עכשיו כמו מרצה בסמינר...)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 13:47 |
|
| |
תקראי לזה איך שאת רוצה [התאהבות, כימיה, פרינדשיפ,ואט אוור] אבל יש בחורות שלא יכולות לישון בלילה והאמא בוכה בטלפון אחרי פגישה אחת, שהבחור כבר לא רוצה... איך את קוראת לזה?תזהרי שהשם לא יזמן לך מקרה כזה.. =]
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 13:52 |
|
| |
בס"ד פחחחחחחחחח.... לבכות אחרי פגישה ראשונה???? אני לא מאמינה שיש בנות כאלו. לא קרה לי ולא יקרה בע"ה!! דווקא זימן לי ה' מקרה שגרם לי לבכות מבחור אבל אחרי פגישות מתקדמות וגם פה אני הייתי חצי אשימה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 13:56 |
|
| |
לא לא לא ממש לא אחרי פגישות מתקדמות!! אחרי פגישה אחת האמא של הבחורה בכתה בטלפון למה אני לא רוצה.. היא פשוט לא הבינה.. לומר לך את האמת, לא כאב לי יותר מדי על הבחורה, כי פשוט לא רציתי וזכותי המלאה לומר שהיא לא מתאימה לי, לא אומר לה שהיא "מכוערת" או "לא חכמה" או לא משנה מה, פשוט אמרתי שזה לא מתאים. כאב לי יותר על השדכנית שהייתה צריכה להוריד אותן מעליה...נשמע מגעיל נכון?! אבל מה לעשות.. דברים קורים מעולם! ואני חוזר, יהי רצון שזה לא יקרה לכן חיחיח
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 14:00 |
|
| |
בס"ד אמן! אני מאחלת לך שגם לך זה לא יקרה(כן כן,זה יכול לקרות גם לגבר) זכותך המלאה לשלול ולא לומר מהי הסיבה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 14:04 |
|
| |
תודה רבה על האישור.
|
|
|