בית פורומים ספרים וסופרים

משפט הספרים 2 הסתיים בנצחון חב"ד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/1/2011 13:13 לינק ישיר 

מה רצונך???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2011 15:39 לינק ישיר 

שתסביר מה כתבת, איפוא ראית שם שעל הזיוף המדובר פה אמר הרבי שהוא היה, ומי כאן טען שזיוף זה שהרבי אומר שהיה - לא היה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2011 17:09 לינק ישיר 

חן חן לך שהתפנית מעיסוקיך החשובים בפורום שמחוץ לגדר וקפצת לבקר בכרם. אחרי המקווה תעיין שוב על מה מדובר כאן ואולי אז תבין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2011 20:51 לינק ישיר 

דיון מעניין...

תוקן על ידי אלמוני3 ב- 24/01/2011 20:52:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2011 20:54 לינק ישיר 

חשבתי לרגע אולי באמת לא עיינתי כראוי, שבתי ועיינתי, ועדיין לא מצאתי כאן באשכול מיהו אותו מחוצף שאליו כוונו דבריך, שטען שלא היה זייוף.
למען הבהר דבר - ישנם שני זיופים נידונים: ישנו הזיוף שהרבי אמר שהיה, בבית הדפוס בוילנא, ויש את אותם הטוענים שכתב היד שנמצא בספריה זוייף. פה הובאה רק הדיעה שכתב היד בספריה זוייף, עם הכחשה מצד הלבן. בקישור אותו הבאת מובהרת דעתו של הרבי בנידון, שהזיוף היה בבית הדפוס בוילנא. איפוא כאן ראית שמישהו ניסה להכחיש זיוף זה?
ההערה בעניין מחוץ לגדר כלל לא היתה במקומה, ואני כותב זאת בדחילו ורחימו לאחר קפיצה למקווה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2011 21:54 לינק ישיר 

פשיטא שאלמוני צודק הרי הרבי כותב בלינק שהביא הרבלך:"ומובן אשר לא היתה בידי לבער את כל הטופסים עם הנוסח המזוייף
ומעתה ברור שאם הנמצא בספריה היה מזויף, הרבי היה מבערו מן העולם לאלתר.

אבל מה שצד את עיני בדברי הרבי זה מה שכתב שם עוד : 
אפילו כאשר ה'צמח צדק' מזכיר בתשובותיו 'ראשונים' ו'אחרונים', הוא עושה זאת "מיט א ברייטקייט שלא בערך", דהיינו ברוחב הדעת וללא מורא.

למה הוא מכוין בדיוק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2011 22:02 לינק ישיר 

אני שמח לשמוע שאני צודק, רק תאמר לי במה...
הברייטקייט כנראה הכוונה שפורך ומקשה באופן זה אף על גדולים וראשונים מהגר"א

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2011 22:43 לינק ישיר 

שו"ר בדברי לוין שם שבספריית אגו"ח יש גם מהמזוייפים אז יתכן ורבלך שפיר קטעין אם כי מהרבי עצמו יכול להיות רק סמך לתיזה של הזיוף ואין בדבריו הודאה שבספריה יש כאלו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > ספרים וסופרים > משפט הספרים 2 הסתיים בנצחון חב"ד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.