| נשלח ב-5/8/2010 14:03 |
|
| |
היא לא רוצה אותי? או שזה תירוץ?
לא מזמן יצאתי עם איזה מישהי פגישה ראשונה וגם פעם ראשונה שלי כך שהייתי קצת בלחץ ,הבחורה דווקא מצאה חן בעייני ולפי מה שהיה נראה זה היה שגם היא נהנת הייתי בטוח שהיא תרצה להמשיך ,למחרת קיבלתי תשובה שהיא לא רוצה מכיון שהיה נדמה לה שאני כל הזמן רוצה לסיים את הפגישה וששאלתי מה השעה ושבקושי דיברתי, האמת היא שאני בדקתי את השעה פעם אחת בפלאפון ומילמלתי לעצמי "מה השעה" והיא שמעה אותי והסתכלה בשעונה ,אני יודע שאסור לעשות כאלה דברים אבל זה היה פעם ראשונה ולא שמתי לב השדכן הסביר לאבא שלה את הענין ושהייתי לחוץ וכו' (אני לא יודע אם האבא מסר לה את הדברים)אך האבא שלה אמר שהוא לא רוצה, השאלה שלי היא:נראה לכם שזה רק בגלל זה היא לא רוצה להמשיך או שזה תירוץ בישביל לצאת מזה ?והאם אני צריך לנסות להתעקש לפגישה שניה איתה? אם זה משנה נראה לי שהבחורה כבר יצאה כמה פעמים.
תודה מראש
תוקן על ידי אסיק_good ב- 05/08/2010 18:09:59
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 14:07 |
|
| |
סביר להניח, שזו הנחת אצבע על נקודה מסויימת, אף שאופן כללי היא לא נהנת מהפגישה.
מ"מ אם אתה סבור שיש לשידוך הזה סיכוי, ולא סתם שהיא מצאה חן בעיניך. תנסה לשדל. לא תפסיד מזה כלום, חוץ מאולי קצת כבוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 14:20 |
|
| |
שמעי אחי, גודל ההשתדלות הוא לא משנה כל כך [הרי השם גזר לך מה תקבל, ואם השתדלת, מה גבול ההשתדלות? תלוי בבטחון שלך],אבל... אם פנית לשדכן והשדכן פנה לאבא שלה, ואף על פי כן הם עדיין לא רוצים, הרי ממה נפשך? הם טענו שהם לא רוצים כי הם חשבו שאתה לא רוצה [עזוב שזה לא סיבה לדחות שידוך- על אף האכזבה שלהם לכאורה], כעת עכשיו שהם יודעים שאתה אכן כן רוצה, למה הם לא רוצים? מכאן רואים שהסיבה נפלה ואין להם יותר תירוצים, לכן לעניות דעתי, הנח לזה, תמשיך הלאה... הרבה הצלחה יקירי. נ.ב 1)תחשוב טוב האם היא כל כך מיוחדת שכדאי להשתדל עוד קצת. 2)אל תמלמל לעצמך דברים בפגישה ובטח שלא להסתכל בפלאפון, קח שעון יד =]
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 14:44 |
|
| |
| אמצע כתב: |  | לא מזמן יצאתי עם איזה מישהי פגישה ראשונה וגם פעם ראשונה שלי כך שהייתי קצת בלחץ ,הבחורה דווקא מצאה חן בעייני ולפי מה שהיה נראה זה היה שגם היא נהנת הייתי בטוח שהיא תרצה להמשיך ,למחרת קיבלתי תשובה שהיא לא רוצה מכיון שהיה נדמה לה שאני כל הזמן רוצה לסיים את הפגישה וששאלתי מה השעה ושבקושי דיברתי, האמת היא שאני בדקתי את השעה פעם אחת בפלאפון ומילמלתי לעצמי "מה השעה" והיא שמעה אותי והסתכלה בשעונה ,אני יודע שאסור לעשות כאלה דברים אבל זה היה פעם ראשונה ולא שמתי לב השדכן הסביר לאבא שלה את הענין ושהייתי לחוץ וכו' (אני לא יודע אם האבא מסר לה את הדברים)אך האבא שלה אמר שהוא לא רוצה, השאלה שלי היא:נראה לכם שזה רק בגלל זה היא לא רוצה להמשיך או שזה תירוץ בישביל לצאת מזה ?והאם אני צריך לנסות להתעקש לפגישה שניה איתה? אם זה משנה נראה לי שהבחורה כבר יצאה כמה פעמים.
תודה מראש |
|
אתה לא יכול לדעת אם היא נהנתה או לא.. לפעמים רק נותנים הרגשה שנהנים.
בקשר לתשובתה: זה סתם תירוץ, זה לא דבר שעליו מורידים.
ניסית לדבר עם השדכן פעם אחת, זה מספיק..
לדעתי, אל תתעקש!! חוץ מזה שבנות לא אוהבות את זה.. ;)
היא לא רוצה, היא הפסידה!
בע"ה תבוא אחרת שווה יותר :)
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 15:57 |
|
| |
אל תנסה יותר, אמרת פעם אחת לשדכן- וזה מספיק. כנראה זה לא זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 15:57 |
|
| |
תוקן על ידי טיע ב- 05/08/2010 16:34:54
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 16:11 |
|
| |
תוקן על ידי יהונתן22 ב- 05/08/2010 16:29:25
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 16:15 |
|
| |
תוקן על ידי טיע ב- 05/08/2010 16:35:09
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 16:16 |
|
| |
תוקן על ידי יהונתן22 ב- 05/08/2010 16:29:59
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 16:23 |
|
| |
יהונתן וטיע 'שולם'? 
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 16:40 |
|
| |
בס"ד אפ'עם לא היינו ברוגז... 
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 16:42 |
|
| |
בס"ד ואף פעם לא אהיה.. 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2010 00:06 |
|
| |
טיע ויונתן,אוף איתכם....סיקרנתם אותי עכשיו!!! 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2010 00:31 |
|
| |
טיע ויונתן, GET A ROOM או תיבת מסרים לגופו של עניין, היא לא רוצה אותך ומצאה תירוץ
|
| נשלח ב-6/8/2010 08:19 |
|
| |
אני יודע למה היא לא רצתה אותך, מה זה הרגשי נחיתות האלו? היא לא רצתה זה בעיה שלה! שאתה לא בסדר למה????
(אפשר גם לשלוח תגובה ריקה, או שיש מקומות שמורים...)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2010 18:31 |
|
| |
התגובה של יונתן הראשונה  אם היא עכשיו יודעת שכן רצית, ומבינה, ובכל זאת לא ממשיכה, אז זה אולי בכלל משהו אחר.. ואם זה מה שהיא עדיין חושבת, אז יש לה קצת בעיה.. בהבנה של אחרים.. אניוואי, עשית את מה שיכלת.. ומשמים תקבל את הכי טובה בשבילך.. אל תדאג..
|
|
|
|
|