טיע.... עד שלא תחליפי ניק אני לא מדברת איתךךך!!! סתם....מלעשות שלפעמים המציאות כל כך כואבת??? ככה זה אצלי...מצליף בלי רחמים.....או שבעצםכן הכל מרחמים ואהבה! אבא. תודה....תודה על הכככל ם על מה שניראה קשה ולא הולך ולא נכון... הרי אנחנו ילדיך ואיזה אבא לא רוצה את הכי מושלם לבנו.... הכל זה רק קשיים שבדרך... תודה אבא שזה הכל..... ותודה שהסוף קרוב ובגדדדווווווול! אופססס... קצת יותר מעודד לא??
נשלח ב-8/8/2010 16:11
מנגינהבלבן כתב:
טיע....
עד שלא תחליפי ניק אני לא מדברת איתךךך!!!
בס"ד
דווקא יש לי ניק נוסף...
רק שאותו אני שומרת לעיתים שלא יבואו...
נשלח ב-8/8/2010 16:26
מעניין לאיזה סוג עיתים??? זה קשור לתרי משו???
נשלח ב-8/8/2010 16:34
בס"ד מגעילה אחת!!! לא אין קשר בכלל....
נשלח ב-8/8/2010 18:43
נבדוק זאת מתישו.....
נשלח ב-8/8/2010 19:25
זה הסגנון של הפורום???? מנגינה ממש נוגע ללב אבל תיזכרי את החתימה שלך...כמו שאמרו כאן כבר ותדעי שאם אכן הוא לא המשיך איתך זה כי הוא לא הזיווג שלך! הוא יודע נסתרות והוא יודע מה שאת לא הוא כניראה גם יודע כמה זה לא טוב לך! והוא מכין לך משהו שלא דמינת אפילו המון הצלחה בהמשך ולא לשכוח הרבה תפילה!
תוקן על ידי משהו_מימני ב- 08/08/2010 19:25:14
אין שלם מלב שבור
נשלח ב-8/8/2010 20:19
משהו מימני ברוך הבא!-אל תבהל זה רק קבוצה קטנה שאוטוטו אסיק חוסם אותה....(סתם לא ניתן לו רעיוינות טיע לא לדאוג...) ועוד דבר טיע.....על ראש הגנב בוער הכובע.....אאאממממממממממ............
נשלח ב-8/8/2010 21:53
נראלי כתבתי כבר זאת, לא זוכרת. כת' בחז"ל(לא זוכרת אפה...)שכל בחור שבחורה נפגשת זה בעצם עוד נשמה ש"רבה" עליה לפני ירידתה לעולם, לכן לא טוב לחזור לשידוך ולכן טוב להתמלא תקווה שזה רק מקרב אותנו לשידוך האמיתי------
מנגינה, איתך תמידדדדדדדדדדד
נשלח ב-8/8/2010 21:54
תורנית כתב:
נראלי כתבתי כבר זאת, לא זוכרת.
כת' בחז"ל(לא זוכרת אפה...)שכל בחור שבחורה נפגשת זה בעצם עוד נשמה ש"רבה" עליה לפני ירידתה לעולם, לכן לא טוב לחזור לשידוך ולכן טוב להתמלא תקווה שזה רק מקרב אותנו לשידוך האמיתי------
מנגינה, איתך תמידדדדדדדדדדד
נשלח ב-9/8/2010 00:27
מנגינה.. למען האמת אני לא כל כך מכירה אותך.. אבל ממש נגע ללב.. ! ואני בטוחה שכמו שנגעת לכולנו פה בלב.. כך יש מי שדואג ושומר עליך שם למעלה ורואה כל מחשבה וכל רצון וכל דמעה שלך... ואם לנו אכפת, אז לו בוודאי.. והוא ישלח לך בעז"ה את הבחור הכי נכון והכי מתאים לך... אל תדאגי.. הוא לא שכח אותך.. את לא לבד... הוא זוכר טוב טוב ובעז"ה בקרוב!
נשלח ב-9/8/2010 00:58
אמן! מיכלי... לא נותר לי לעשות דבר רק לענות כאן אמן על הברכות....אז בקשה לא להפסיק!!!
נשלח ב-9/8/2010 02:25
מנגינה אהובה!
אם צרת רבים היא חצי נחמה, אז אולי נאחז בה......
יצא לי לצאת עם בחור אחד פגישה אחת.
הוא היה ממש חמוד, בחיצוניות ובפנימיות.
סתם, היה נחמד, ושנינו רצינו להמשיך.
פתאום עלה הנושא של הכסף.,
ההצעה ירדה!!
אני הייתי בשוק. אבל שתקתי. זה היה בהכוונת רב, ולא התנגדתי.
אחותי הנשואה הרגיעה אותי ואמרה לי: תראי הוא עוד יחזור...
(גם אצלה ההצעה של גיסי עלתה וירדה הרבה גם בגלל כסף)
אחותי הכירה את הבחור (חבר מהישיבה של גיסי) וכל פעם שהם ראו אותו, היא התקשרה אלי מולהבת:
"הוא בול בשבילך, תראי אתם עוד תפגשו שוב, הוא מזה מותק של בחור..................".וכו' וכו'
הבנתם את הרעיון.....התסיסה אותי.
ואני הייתי רגועה מאד, בטוחה שיבוא יום והוא ידפוק לי בדלת.....
יום אחד אני שולפת מהתיבה ת היתד, מגניבה מבט למאורסים, ופשוט קפאתי על עומדי.
מי אני רואה שכתוב שם? את הבחור ההוא!!!
בחיים שלי לא הייתי בכזה הלם. פשוט שוק עמוק.
חזרתי הביתה, ולא האמנתי...
הייתי שבורה כולי. אחותי ידעה מזה שהוא התארס ופחדה לגלות לי......
לקח לי קצת זמן להתאושש, התקשרתי לחברה טובה שתרגיע, ואיכשו האמנתי שהוא לא שלי....
מה שאני יכולה להגיד לך מנסיוני:
באמת שהזמן עושה את שלו. אל תהיי לחוצה. נכון זה כואב, אבל ד' יחבוש לך ת'פצע.
תבכי, תתחנני שישלח לך את שלך מ-ה-ר!!
ודבר שני, אני מאד נרגעתי שבאתי לחתונה שלו (אני חברה של אחותו) וראיתי את הכלה.
וואו היא מזה שונה ממני.
אמרתי לעצמי: אם זאת בחירת לבו, אני מממילא לא הייתי יכולה להיות במקומה...
אז, עצתי: תחכי בסבלנות עד החתונה, אם לא תרגעי (ולא תהיי כבר מאורסת) תלכי לראות את הכלה.
זה ירגיע אותך לגמרי!!!
ואגב, את בחורה מלאת חוויות.........
טייק איט איזי!!
אני חושבת שיש פה עוד רבים שמלאים בסיפורים מותחים, אבל העיקר לא לקחת ללב,
כשיבוא שלנו, נצחק על כל העולם, ולא נבין איך חלמנו על הבחור ההוא.............
תוקן על ידי שיריש1 ב- 09/08/2010 02:26:39
תן חיוך, ה-כ-ל לטובה !!
נשלח ב-9/8/2010 02:31
לו יהי לו יהי אנא לו יהי.... הסיפור שלך מזכיר לי סיפור ישן יותר שהיה לי בול אותו דבר!! גם ירד קצת על כסף וקצת שלא התאמנו... ובסוף הוא התארס עם חברה שלי וגם ההיתי בחתונה שלו... ולא בהחלט לא היה מתאים לי בהשווא למי שהוא לקח...!! אבל כאן זאת היתה מציאה שאין הרבה כמוהה... וגם לא יהיה אז אני רק מקווה... שהרופא לשבורי לב...ידאג לי...!!
נשלח ב-9/8/2010 11:08
מנגינה, אומר לך משהו כזה, אני מכיר סיפור קרוב ממש, ממש ממש דומה, שאותו עניין קרה לא לאחר4 פגישות, אלא אחרי האירוסין!!
הבחור גילה לאחר האירוסין כי אין רגש בינו לבין הבחורה והחליט לחתוך את הקשר [לבטל שידוך]. היא כמובן לא הבינה למה הוא עשה את זה, כי היא לא הרגיש החסך ברגש [כנראה היא קיבלה חינוך כזה מהבית מהוריה], אבל לבחור זה כאב מאוד לכן הוא עשה את הצעד הזה. [יותר מזה כנראה אותה בחורה בכלל לא ידעה מה זה ערך של בחור ושל חתן ושל שידוכין ועל כן היא נהגה כך].
לגבייך, לא אומר לך להשתנות, חלילה, אבל המלצתי אלייך לאחר 3,4,5 פגישות כאשר רואים שזה מתקדם [והבחור מאוד מוצא חן בעייניך וחבל לך להפסיד אוצר כזה], אז במידה ורואים שזה לא מתקדם [מבחינה רגשית של הבחור] כדאי לדעתי, להעלות את הנושאים הללו ולדבר אליהם, ולהראות לו שאת חושבת על כל העניינים וחלילה אין לך מטרה לזלזל בו, כי הבחור רואה את זה בתור זלזול ברגע שאין חיבור בין המשודכת אליו. [בכוונה תליתי את חוסר הרגש בך, לצורך הסיפור בלבד, יכול מאוד להיות שאצלך הבחור היה זה שנטול הרגש, מה שבטוח צריך ללמוד מן הסיפור הזה להבא]
נשלח ב-9/8/2010 13:23
מנגינהבלבן כתב:
ועוד דבר טיע.....על ראש הגנב בוער הכובע.....אאאממממממממממ............
בס"ד
לא כובע בוער ולא נעליים!!!!!
זה מה שעשתה לך תפילת המנחה?????