בעז"ה בקרוב נזכה כולנו לבשר האחד לשני על מציאת החצי.
נשלח ב-9/8/2010 16:14
יוני....קראתי את דברייך וחשבץי עליהם....אני לא ממש יודעת איך להגדיר את זה אני בחורה מאוד לבבית וקל מאוד להדליק אותי....לא ברור לי מה הפריע אצלו אולי בגלל שהוא הגיע מעדה יותר קרה.... אני זוכרת שאז בפגישה חשבתי לעצמי כזה אולי לנסות לעורר את זה אצלו במילים כמו:"חשבתי עליך בשבוע האחרון שלא נפגשנו"(כי הוא היה בקעמפ)....אבל חשבתי שאולי זה לא מספיק מכובד להתבטואת כך בפרט אם הוא לא ממש גילה לי את רגשותיו וחלילה לי מלזלזל בא...ההפך מאוד הערכתי אותו והחזקתי ממינו אולי זאת הסיבה אפי' לניתוק לוידעת לא חשוב.....מה שחשוב עכשיו זה שהוא מאוררררס ולא איתי......ואני לאאאאאאאאא!!!
נשלח ב-9/8/2010 16:40
לא נעים .
נשלח ב-9/8/2010 17:02
כואב לשמוע.. אבל כמו שכבר אמרו לפני: "הזמן יעשה את שלו". מאחלת לך למצוא את שלך במהרה! הוא יהיה שווה הרבה יותר מכל אחד אחר שחשבת שמתאים לך
נשלח ב-10/8/2010 02:28
כמעט_חדשה כתב:
כואב לשמוע..
אבל כמו שכבר אמרו לפני: "הזמן יעשה את שלו". מאחלת לך למצוא את שלך במהרה!
הוא יהיה שווה הרבה יותר מכל אחד אחר שחשבת שמתאים לך
תוקן על ידי מנגינהבלבן ב- 10/08/2010 02:29:03
נשלח ב-10/8/2010 02:41
מנגינה.. זה כואב.. תחשבי קצת אחורה לפגישות.. ותראי שבסה"כ כשנפגשתם, לא היה באמת משהו שמשך אותך יותר מדי אליו.. עובדה שאת כותבת שכזה ירד זה לא כל כך הזיז משהו, והמשכת הלאה.. אלא שנראה שהזמן שעבר, ועצם זה שזה עלה בצורה כזו עכשיו, שאת חושבת לחזור, לא בגלל הרצון לחזור אליו, אלא כי הוא הכי טוב ממה שראית עד עכשיו.. ומן הסתם, אם כשהיית איתו זה לא כל כך דבר אליך, אז מן הסתם כל אותם התחושות היו חוזרות גם עכשיו.. (בהנחה שלא השתנית, והוא לא השתנה) אולי כל הרגש הזה, זה צירוף של המצב שאת נמצאת בו עכשיו, שאת רוצה כבר שיגיע, ושיהיה מצדך גם הוא... כי נראה שאת לא נקשרת אליו באמת.. אלא שנח להתלות במצב הזה, שהוא נראה כאילו מתאים.. אבל בפנים לא הרגשת קשר מיוחד אליו.. יש לי קצת הרגשה, אולי אני טועה.. שכל הבכי והכאב פה זה פחות עליו, ויותר על שידוך שהתבטל.. שהתיחסת לזה כאופציונלי ועכשיו אין במה להתלות... ואם כך, אז תהיי בטוחה שגם אם הייתם נפגשים, כל זה היה צף שוב.. כי אם אין משהו שקושר ביניכם מבפנים.. אז זה ממשיך להפריע .. ויותר מזה.. משהו הרי הפריע שיגיע משהו שיקשר ביניכם.. היום את גם יודעת למה.. כי יש לך בחור אחר שמחכה... :) מחזיקה לך אצבעות...
נשלח ב-10/8/2010 02:42
מנגינה.. זה כואב.. תחשבי קצת אחורה לפגישות.. ותראי שבסה"כ כשנפגשתם, לא היה באמת משהו שמשך אותך יותר מדי אליו.. עובדה שאת כותבת שכזה ירד זה לא כל כך הזיז משהו, והמשכת הלאה.. אלא שנראה שהזמן שעבר, ועצם זה שזה עלה בצורה כזו עכשיו, שאת חושבת לחזור, לא בגלל הרצון לחזור אליו, אלא כי הוא הכי טוב ממה שראית עד עכשיו.. ומן הסתם, אם כשהיית איתו זה לא כל כך דבר אליך, אז מן הסתם כל אותם התחושות היו חוזרות גם עכשיו.. (בהנחה שלא השתנית, והוא לא השתנה) אולי כל הרגש הזה, זה צירוף של המצב שאת נמצאת בו עכשיו, שאת רוצה כבר שיגיע, ושיהיה מצדך גם הוא... כי נראה שאת לא נקשרת אליו באמת.. אלא שנח להתלות במצב הזה, שהוא נראה כאילו מתאים.. אבל בפנים לא הרגשת קשר מיוחד אליו.. יש לי קצת הרגשה, אולי אני טועה.. שכל הבכי והכאב פה זה פחות עליו, ויותר על שידוך שהתבטל.. שהתיחסת לזה כאופציונלי ועכשיו אין במה להתלות... ואם כך, אז תהיי בטוחה שגם אם הייתם נפגשים, כל זה היה צף שוב.. כי אם אין משהו שקושר ביניכם מבפנים.. אז זה ממשיך להפריע .. ויותר מזה.. משהו הרי הפריע שיגיע משהו שיקשר ביניכם.. היום את גם יודעת למה.. כי יש לך בחור אחר שמחכה... :) מחזיקה לך אצבעות...
נשלח ב-10/8/2010 10:14
מצטרפת למה שמכלי אמרה.
יכול להיות שאת בכלל לא קשורה אליו שנה, אלא הוא ההאופציה הכי זבירה באיזור, וכל פעם את מעמיסה את רגשות הבדידות והתקוות והחלומות שלך עליו, בשעה שאין ביניכם הרבה קשר, למעשה.
כמובן, יכול להיות שאני טועה.
נשלח ב-10/8/2010 10:42
אינסופית ומיכלי
נשלח ב-11/8/2010 01:19
אז...ככה... כולכם צודקות פחות או יותר...אכן היה משעמם יחסית בפגישות אבל אני לא ממש מבינה למה זה היה ככה??? הוא היה אחד ההה בחורים של הישיבה החברמ'ן המארגן המכיר...וכו'.... אז למה כשזה הגיע אלי זה היה משעמם?? לא אולי אני משעממת??? פוווו-אני משעממת???
נשלח ב-11/8/2010 01:25
כי משהו בחיבור ביניכם לא עובד.
נשלח ב-11/8/2010 01:28
מרתק אותי לדעת אם כך מי זאת ההיא שכן זכתה...???!!!
נשלח ב-11/8/2010 13:48
מנגינהבלבן כתב:
כואב לשמוע..
אבל כמו שכבר אמרו לפני: "הזמן יעשה את שלו". מאחלת לך למצוא את שלך במהרה!
הוא יהיה שווה הרבה יותר מכל אחד אחר שחשבת שמתאים לך
תוקן על ידי מנגינהבלבן ב- 10/08/2010 02:29:03
כנראה שלא...
נשלח ב-15/8/2010 14:36
התברר לי שזאת שזכתה בסופו של עיניין...היא ההפך הגמור שלי.... אני סוערת היא שקטה אני חחכמה (מין הסתם היא טיפשה...)סתם... אני גבוהה היא נמוכה... ועוד כהנה וכהנה עיניינים....אז כניראה שבאמת ה' רק הוא מזווג זיווגים...
נשלח ב-16/8/2010 13:36
מנגינהבלבן כתב:
התברר לי שזאת שזכתה בסופו של עיניין...היא ההפך הגמור שלי....
אני סוערת היא שקטה אני חחכמה (מין הסתם היא טיפשה...)סתם... אני גבוהה היא נמוכה...
ועוד כהנה וכהנה עיניינים....אז כניראה שבאמת ה' רק הוא מזווג זיווגים...
בס"ד
לא כנראה!!
ה' הוא זה שמזווג זיווגים!!!!!!!!!!!!!!!!