| נשלח ב-8/8/2010 11:23 |
|
| |
כולם אהובים?
פעם חשבתי שרק ה'פתוחים' יותר, המכירים עולם, הלא צולניקים והפרומרים (או תקראו לזה איך שמתחשק לכם, לפי מקום מגורכם, הישיבה שלכם, וסגנון הסמינר..) יודעים באמת לאהוב. יודעים להיות רומנטיים ויש בינהם אהבה אמיתית. כשגדלתי קצת, הבנתי שזה לא מאוד נכון, אבל עדיין נשארה לי הסטיגמה על הנשים האלו עם השביס והגברים האלו בעלי זקן עבות, ופאות עוד יותר.
השבוע הזדמן לי לחכות בתחנה לאוטובוס, עמדו שם בעל ואישה, ההוא עם זקן העבות, וההיא עם הבגדים הכי לא עדכניים ברחוב. הם דיברו בטון נמוך, גם לא חשבתי בכלל לשמוע ולנסות להיות שותפה סמויה לשיחה. אבל המבטים שלהם... החיוכים העדינים שהחליפו אחד עם השני.... ראיתי דבר ושניים בחיי, הם היו אוהבים באמת! לא סתם עוד איזה שניים שהקב"ה גזר עליהם להתחתן והם מקיימים את מצוותיו בשמחה..
תגידו, גם אתם פעם הייתם קטנים וטיפשים כמוני? האם האהבה שווה אצל כולם ורק אני הטיפשה והסטיגמטית חושבת שלא?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 12:13 |
|
| |
אני מצטרפת אליך. גמני חשבתי על זה לא פעם ולא פעמיים... עדיין אין לי מושג מה קורה אצל אלה הצדיקים, כי יש להם את הדעת ויראת השמים הנדרשת ע"מ לא להראות את רגשותיהם בציבור- מה שלא כך אצל מי שהגדרת פתוחים. ובעצם זה מה שיוצר את ההרגשה כאילו צדיקים לא יודעים לאהוב, הם פשוט לא מראים לנו את זה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 12:57 |
|
| |
לא מכירה את כל הציבורים מבפנים ולא רוצה לענות סתם, אבל בהחלט אני חושבת שאהבה, ושלום, ותשומת לב רבתי, אלו ברכות שיכולות להמצא בכל משפחה.
יכול להיות הבדל בדברים שנקראים "רומנטיקה", במודעות לקנות ולהביא ולעטוף ולצאת לחופש וכן הלאה כל אחד ודמיונו הוא.
כנ"ל, בציבורים אחרים לגמרי, עם ג'נטלמניות.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 14:36 |
|
| |
כל אחד ומה שהוא מתכוון אהבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 17:02 |
|
| |
בס"ד
אהבה בין בני זוג תמיד קיימת.
הדרך להביעע אותה שונה בין כל מגזר ומגזר.
החילונים, למשל ,מביעים אותה בפורום,ברבים
בצורה חשופה שמפחיתה מערכה.
ואילו אצלינו,החרדים,האהבה הירא יותר שמרנית ומשומרת..
אהבה שמובעת בסתר ובדרכים יפות ונעימות...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 17:26 |
|
| |
מה אומר לך, עדיין אני חושב ככה מצד אחד, מצד שני אני יודע שתאכלס זה לא ככה [נשמע סותר]
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 17:39 |
|
| |
| יהונתן22 כתב: |  | | מה אומר לך, עדיין אני חושב ככה מצד אחד, מצד שני אני יודע שתאכלס זה לא ככה [נשמע סותר] |
|
בס"ד
איך אפשר לחיות בצוותא ללא אהבה?!!
איך אפשר להסתכל לבנאדם בעיניים ולומר לו בוקר טוב
בלי אהבה????
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 17:48 |
|
| |
בס"ד מצד אחד, פשוט שיש בהם אהבה, אחרת אי אפשר לחיות, מצד שני זה נראה על פניהם שאין בהם כל אהבה, כאילו אומרים לעצמנו בלב, איך יכול להיות שאצל אנשים כאלה יש אהבה [מה ההגדרה לכאלה, הגדרת הלבוש והמראה כפי שתואר לעיל], לכן על פניו נראה שאין אהבה בינהם, אבל בתאכלס פשוט שיש בהם אהבה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 18:55 |
|
| |
| טיע כתב: |  | בס"ד
אהבה בין בני זוג תמיד קיימת.
הדרך להביעע אותה שונה בין כל מגזר ומגזר.
החילונים, למשל ,מביעים אותה בפורום,ברבים
בצורה חשופה שמפחיתה מערכה.
ואילו אצלינו,החרדים,האהבה הירא יותר שמרנית ומשומרת..
אהבה שמובעת בסתר ובדרכים יפות ונעימות... |
|
יופי 
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 19:31 |
|
| |
אני לא מאשרת בקלות דברים.
ממש הוצאת לי את המילים מהפה!! (וגם זה לא קורה לעיתים קרובות...........)

|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 19:45 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | פעם חשבתי שרק ה'פתוחים' יותר, המכירים עולם, הלא צולניקים והפרומרים (או תקראו לזה איך שמתחשק לכם, לפי מקום מגורכם, הישיבה שלכם, וסגנון הסמינר..) יודעים באמת לאהוב. יודעים להיות רומנטיים ויש בינהם אהבה אמיתית. כשגדלתי קצת, הבנתי שזה לא מאוד נכון, אבל עדיין נשארה לי הסטיגמה על הנשים האלו עם השביס והגברים האלו בעלי זקן עבות, ופאות עוד יותר.
השבוע הזדמן לי לחכות בתחנה לאוטובוס, עמדו שם בעל ואישה, ההוא עם זקן העבות, וההיא עם הבגדים הכי לא עדכניים ברחוב. הם דיברו בטון נמוך, גם לא חשבתי בכלל לשמוע ולנסות להיות שותפה סמויה לשיחה. אבל המבטים שלהם... החיוכים העדינים שהחליפו אחד עם השני.... ראיתי דבר ושניים בחיי, הם היו אוהבים באמת! לא סתם עוד איזה שניים שהקב"ה גזר עליהם להתחתן והם מקיימים את מצוותיו בשמחה..
תגידו, גם אתם פעם הייתם קטנים וטיפשים כמוני? האם האהבה שווה אצל כולם ורק אני הטיפשה והסטיגמטית חושבת שלא? |
|
למה מאיזה עולם את? אני חושב שהעניין קיים במידה שווה בכל העולמות והמגזרים
|
| נשלח ב-8/8/2010 20:22 |
|
| |
מה הם חייזרים??? 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 00:29 |
|
| |
טוב.. אל תהרגו אותי.. אבל סתם רעיונות.. חזבתים, פרק ב'..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 02:34 |
|
| |
אוהו, בטח שיש אהבה.....וכן, גם מהסיפורים... רק שאת ואני לא יכולים לדעת מזה. הכל בבית....בחדר...... אני יכולה לספר לך שיצא לי לעשות בייביסיטר אצל משפחה "דוסית" חבל"ז, האמא היתה יולדת, האבא חזר מהכולל ומיד ניגש אליה: "מה שלומך צדיקה שלי? איך את מרגישה? איך עבר עליך היום? "- בכזו אהבה וכזו אכפתיות , שפשוט נמסתי!! כ"כ התחשק לי פתאום "כזה" בעל! ומה נראה לכם שאצל דוסים אין אנשים חמים שגם יביעו את אהבתם בצורה פיזית? (המילים הכי עדינות שמצאתי..) ברור שיש!
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 10:43 |
|
| |
תמיד בדת אנחנו רגילים לחשוב את אלו שמעלינו כפסגה רחוקה, אך שמתחילים לעלות לשם מבינים שלא כזה רע וקשה שם... כך חושבים החילוניים על חיי האהבה שלנו ומגדירים אותם כמשועממים, וככה אנחנו חושבים על מי שמעלינו בדת... וזה לעולם לא נכון....
|
|
|
|
|