| נשלח ב-8/8/2010 16:31 |
|
| |
תגידו לה שיש בחור שמבקש
בס"ד
איך הייתם מגיבים בסיטואציה הבאה... אח של חברה שלי ניגש אלי בשבוע שעבר עם הצעה לצאת עם חבר שלו. חבר שלו ראה אותי בחתונה משותפת שלנו וביקש לצאת איתי. כמובן שהדבר החמיא לי מאוד. אבל העלה לי גם מס' ספקות. כאילו, מצד אחד אני לוידעת אם הייתי רוצה לצאת עם בחור ש"מסתכל על בנות". מצד שני הוא באמת בחור טוב. מצד שלישי,לצאת עם בחור ששופט על פי חיצוניות??? מצד רביעי,החיצוניות מראה הרבה על הבנאדם..אז יכול להיות שההופעה החיצונית שלי מתאימה לו. מצד חמישי....טוב,בטח הבנתם את הדילמה... מה אתם אומרים??? לצאת או לא לצאת???
תוקן על ידי אסיק_good ב- 13/08/2010 17:01:46
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 16:37 |
|
| |
בס"ד את מה זה מצחיקה!!! כאילו שאם היה קורה לך מקרה הפוך את לא היית עושה את אותו הדבר.... את רוצה לומר לי שבחתונות של חברות את לא "פוזלת" קימעא מעבר למחיצה...? לא אאמין לך!!! לדעתי שווה בירור הדבר, לא מורידים על סתם. תבררו,תפגשו ואז תחליטו. בהצלחה תעדכני פרטים...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 16:43 |
|
| |
תבררי עליו קצת ואם מתאים לך אז למה לא לנסות ,אני מאמין שגם הוא בירר עליך ולא עשה את זה רק בגלל מראה חיצוני
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 16:45 |
|
| |
או שתבחרי בדרך הזאת... תגידו לה שאם היא לא היא לא תסכים אני הולך כבר לנצח... שישבור תראש איך לעשותתזה... סתםסתם...לדעתי למה לא??? מאוד מקובל ומוכבד...!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 17:39 |
|
| |
תקשיבי ותקשיבי טוב, לשמור על העיינים זה לא קל! אני לא אומר לך שאין כאלה כלל וכלל, יש!! אבל בואי נגיד מתוך 20 תמצאי בלחץ אחד שבאמת שומר על העיינים, תקחי בחשבון שאחד ששומר על העיינים, משמע אחד שגם כנראה לא מסתכל על בנות צנועות וגם על בנות לא צנועות, משמע הוא לא נמצא באינטרנט משמע החיים שלו הם חיים בדרגה אחת מעלינו. משמע לא מדבר עם בנות ולא מסתכל עליהם, ולא ראה בחורה בזמן האחרון חוץ מאימו ואחיותיו. הוא חי בקדושה מסויימת דיי פרוש.
על כן, לשפוט בחור על פי זה שאיננו שומר על עיניו זאת שפיטה מחמירה, אומנם הפזילה לכיוונים היא אסורה, אבל קשה, על אחת כמה וכמה הרווקים. [שלא יצא מובן מדבריי, חלילה, שאני אומר שזה מותר], חוץ מזה בנושא זה יש שולחן ערוך מפורש, והיום הופצו הרבה חסידויות בעניין זה.
בכל אופן לשאלתך, הבחור בחן אותך, כנראה הוא לא הסתכל רק על יופייך אלא על צורת הדיבור ועל החברה איתה הסתובבת ועל צורת פעולתך באירוע והחליט שאולי זה יכול להתאים, על אחת כמה וכמה שאת אחת מהחברות של..., אולי גם אני הייתי עושה את אותו צעד במידה והייתי רואה מישהי שמוצאת חן בעיני [ואני יכול לומר לך שאני לא שופט על סמך יופי בלבד!]
על כן, אם הבחור אכן מוצא חן בעייניך מבחינה חיצונית ופנימית [לאחר בירורים], אני לא רואה כל סיבה לשלול זאת. במהלך הפגישות תתבונני האם באמת הוא נמשך לפנימיותך או אך ורק לחצוניותך.
הרבה שמחה בלב!! ושנתבשר בשורות טובות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 17:49 |
|
| |
טיע-ברור שגמני "מגניבה" מבט למחיצה בחתונות..אבל יש הבדל בין בחור שמסתכל לבחורה שמסתכלת.
אמצע- אעשה זאת בעז"ה.
מנגינה-אהבתי את "הזרימה"...=)
יונתן-נותרתי ללא מילים,כתמיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 17:56 |
|
| |
| נאות כתב: |  | יש הבדל בין בחור שמסתכל לבחורה שמסתכלת.
|
|
מסכים איתך ב100 אחוז, יש הבדל עצום בין בחורים לבחורות, לבחורה מותר ולגבר אסור!, לכן ישנם אירועים שבהם יש מסכי ענק אצל הנשים שבהם רואים את ריקודי הגברים[זכיתן] ואילו להיפך לעולם לא תימצאו.
תודה. =]
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 18:05 |
|
| |
| יהונתן22 כתב: |  |
מסכים איתך ב100 אחוז, יש הבדל עצום בין בחורים לבחורות, לבחורה מותר ולגבר אסור!, לכן ישנם אירועים שבהם יש מסכי ענק אצל הנשים שבהם רואים את ריקודי הגברים[זכיתן] ואילו להיפך לעולם לא תימצאו.
תודה. =]
|
|
חבל שמשגיח לא פה לראות את מה שכתבת...היה לי איתו "ויכוח" גדול בנושא..
הוא טען שגם לבחורה אסור להסתכל בבנים...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 18:09 |
|
| |
1. למה את צריכה לצאת איתו, מה רע לך בלהפגש איתו. הביטי וראי מה שכתבת כאן .
2. גם מי שלא שומר את עיניו, לא טורח לספר את זה ברבים. וממילא אם הוא ניגש בצורה בוטה, שלפי שהוא ראה הוא מעונין לצאת אתך, יש כאן מה לבדוק, שמא הוא בחור קל וזול.
תוכלי לעמוד על הדברים מתוך האשכול של ויזואלית הזה: כאן אפשר לראות, כמה פירפורים יש לבן אדם מן הישוב, כשנגש לכזה דבר. 3. בעצם הענין, אחרי שהוא כן ראה, זה דבר כשר וטהור לחלוטין, ודרכו של איש לחזר על האשה. והכל הוא תלוי בצורה. וכמש"כ. בהצלחה
תוקן על ידי אדםשתאנוש ב- 08/08/2010 18:26:27
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 18:28 |
|
| |
| אדםשתאנוש כתב: |  | 1 . למה את צריכה לצאת איתו, מה רע לך בלהפגש איתו. הביטי וראי מה שכתבת כאן .
2. גם מי שלא שומר את עיניו, לא טורח לספר את זה ברבים. וממילא אם הוא ניגש בצורה בוטה, שלפי שהוא ראה הוא מעונין לצאת אתך, יש כאן מה לבדוק, שמא הוא בחור קל וזול.
תוכלי לעמוד על הדברים מתוך האשכול של ויזואלית הזה: כאן אפשר לראות, כמה פירפורים יש לבן אדם מן הישוב, כשנגש לכזה דבר. 3. בעצם הענין, אחרי שהוא כן ראה, זה דבר כשר וטהור לחלוטין, ודרכו של איש לחזר על האשה. והכל הוא תלוי בצורה. וכמש"כ. בהצלחה
תוקן על ידי אדםשתאנוש ב- 08/08/2010 18:26:27 |
|
צודק בהחלט!!! אני באמת לא אוהבת את צמד המילים "לצאת לדייט" יחד,וכל אחת לחוד...
זה נאמר בחוסר שימת לב. ואין לי אפשרות לתקן את ההודעה...=)
ו...איך זכרת שאמרתי את זה?????? וואווווו...
תוקן על ידי נאות ב- 08/08/2010 18:32:26
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 18:36 |
|
| |
נאות. שני דברים. א. הופתעתי ללמוד על סוג המוזיקה שאת שומעת. ב. גם בחורים ממש טובים עלולים להימצא בסיטואציה בה הם מגניבים מבטים לעבר המחיצה.
שיהיה בהצלחה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 18:41 |
|
| |
| יהונתן22 כתב: |  | תקשיבי ותקשיבי טוב, לשמור על העיינים זה לא קל! אני לא אומר לך שאין כאלה כלל וכלל, יש!! אבל בואי נגיד מתוך 20 תמצאי בלחץ אחד שבאמת שומר על העיינים, תקחי בחשבון שאחד ששומר על העיינים, משמע אחד שגם כנראה לא מסתכל על בנות צנועות וגם על בנות לא צנועות, משמע הוא לא נמצא באינטרנט משמע החיים שלו הם חיים בדרגה אחת מעלינו. משמע לא מדבר עם בנות ולא מסתכל עליהם, ולא ראה בחורה בזמן האחרון חוץ מאימו ואחיותיו. הוא חי בקדושה מסויימת דיי פרוש.
על כן, לשפוט בחור על פי זה שאיננו שומר על עיניו זאת שפיטה מחמירה, אומנם הפזילה לכיוונים היא אסורה, אבל קשה, על אחת כמה וכמה הרווקים. [שלא יצא מובן מדבריי, חלילה, שאני אומר שזה מותר], חוץ מזה בנושא זה יש שולחן ערוך מפורש, והיום הופצו הרבה חסידויות בעניין זה.
בכל אופן לשאלתך, הבחור בחן אותך, כנראה הוא לא הסתכל רק על יופייך אלא על צורת הדיבור ועל החברה איתה הסתובבת ועל צורת פעולתך באירוע והחליט שאולי זה יכול להתאים, על אחת כמה וכמה שאת אחת מהחברות של..., אולי גם אני הייתי עושה את אותו צעד במידה והייתי רואה מישהי שמוצאת חן בעיני [ואני יכול לומר לך שאני לא שופט על סמך יופי בלבד!]
על כן, אם הבחור אכן מוצא חן בעייניך מבחינה חיצונית ופנימית [לאחר בירורים], אני לא רואה כל סיבה לשלול זאת. במהלך הפגישות תתבונני האם באמת הוא נמשך לפנימיותך או אך ורק לחצוניותך.
הרבה שמחה בלב!! ושנתבשר בשורות טובות. |
|
בס"ד
כל מילה בסלע!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 19:44 |
|
| |
| נאות כתב: |  | בס"ד
איך הייתם מגיבים בסיטואציה הבאה... אח של חברה שלי ניגש אלי בשבוע שעבר עם הצעה לצאת עם חבר שלו. חבר שלו ראה אותי בחתונה משותפת שלנו וביקש לצאת איתי. כמובן שהדבר החמיא לי מאוד. אבל העלה לי גם מס' ספקות. כאילו, מצד אחד אני לוידעת אם הייתי רוצה לצאת עם בחור ש"מסתכל על בנות". מצד שני הוא באמת בחור טוב. מצד שלישי,לצאת עם בחור ששופט על פי חיצוניות??? מצד רביעי,החיצוניות מראה הרבה על הבנאדם..אז יכול להיות שההופעה החיצונית שלי מתאימה לו. מצד חמישי....טוב,בטח הבנתם את הדילמה... מה אתם אומרים??? לצאת או לא לצאת??? |
|
כל עוד שזה שהוא רציני וחפץ להיות בגדר "להיות האיש הכי קרוב אליה" אין בזה בעיה.
|
| נשלח ב-8/8/2010 20:02 |
|
| |
אור לגויים- הופתעתי ללמוד על סוג המוזיקה שאתה שומע. =)
ליטאי-קבל לייקקקק על התגובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 20:04 |
|
| |
לקח לי הרבה זמן להבין... אוי.. 
|
|
|