|
|
| נשלח ב-8/8/2010 20:14 |
|
| |
איני רואה בזה בעיה....אדרבה כל הכבוד לו על האומץ!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 22:39 |
|
| |
דבר ראשון, מאוד יכול להיות שהראו לבחור אותך וזה היה נראה לו מתאים. דבר שני, פה הייתי פונה לאשכול איזה סוג ישיבות! יש ישיבות שלא נעים אבל זה אולי היה שיח ציבורי שה' ישמור ולא הייתי ממליץ ליפול למלכודת חוסר כבוד הזו. ויש ישיבות שצריך לבדוק את הבחור והחברה בה מסתובב.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 22:46 |
|
| |
בנושא השיר הנידון: אני בטוח שכולם מכירים את השיר הזה פה!!! ויותר מזה, זה של דודו אהרון, לא?,תתפלאו, איך אני מכיר?? ואני מעיד על עצמי, שאני לא שומע מוזיקה חילונית ובטח לא רדיו חילוני! , אז איך אני מכיר? כי זה שיר כל כך נפוץ, שכל פאנטון שני שאתה מתקשר יש את זה [אז עכשיו אולי תבחנו את החברים שלי? אם הם חילונים בגלל הפאנטונים?], בקיצור, כן כולנו יודעים, כולנו מכירים את השיר. דיי להיות כאלה אטומים, אף אחד לא שומע את השיר הזה, אבל כל אחד לפני שהוא מעיר הערות שיבדוק ויבחון את עצמו האם הוא מושלם. שנאמר "קשוט עצמך תחילה". ויותר מזה אפילו אם מישהו אכן שומע מוזיקה חילונית האם זה המקום להעיר לו על כך?
ותחשבו עוד צעד קדימה.. האם בזכות ההערה הזאת [נגד השיר], המטרה הייתה להראות על עצמי שאני "לא שומע מוזיקה כזאת", או שבאמת כוונתך הייתה לעזור לאותם אלו ששומעים להמנע מהשמיעה? .. כאן בדיוק תבחן[תחשבו על זה]
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 22:56 |
|
| |
ואהה איך שאתה מסבך דברים ובונה תלי תילים של הנחות.......
אני לא מכירה, לא את השיר ולא את הזמר. הפרכתי לך משו?!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 23:00 |
|
| |
קטנה, אל תתפסי בקטנות!!, אני מאמין לך שאת לא מכירה. כוונתי הייתה פשוטה, אך נראה לי שלא הבנת את המסר. כוונתי הייתה לומר שלא כל מי שמכיר את השיר, זה אומר עליו דברים כמו שאחרים הציגו את זה. יש אנשים שמכירים את השיר הזה ממש בתמימות תתפלאי!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 23:19 |
|
| |
לא מתפלאה, יודעת ומכירה! שים לב למשפט הראשון שלך. תזהר מהנחות מכלילות.
תוקן על ידי אני_הקטנה ב- 08/08/2010 23:20:25
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 23:30 |
|
| |
צודקת, אני אזהר להבא מהנחות מכלילות, בדרך כלל אני נוטה להסתייג. מה אומר לך... כנראה בטחוני היה גבוה מדי בכדי לומר דבר מעיין זה... מסתבר שטעיתי. מחילה מכבודך.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 23:57 |
|
| |
נאות ... את הרי יודעת שאת תפגשי איתו... שיהיה המון הצלחה!! ברברב.. אם אפשר הסבר לדברים.. טנקס
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 00:45 |
|
| |
משהו מימני-זה דורש מכם אומץ??
ברבי-גמני חשבתי על זה...
יונתן-תודה על "ההגנה" למרות שאני ממש לא מרגישה צורך "להתנצל" ע"כ שאני מכירה את השיר. כי כמו שאמרת...כמו כולם,כולנו חיים כאן בעולם...(ולא,זה ממש לא סגנון המוזיקה שאני שומעת..=)
קטנה-"תרדי" מיונתן...הוא לא התכוון ספציפית אלייך...=)
מיכלי-חחח...צודקת!! =)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 10:57 |
|
| |
לצאת מקסימום, מה תפסידי? (פחחח אומרת את זה מישהי שלא יוצאת לשומקום כי נמאס לה להתאכזב  )
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 11:55 |
|
| |
מה כבר יכול לקרות? הכי גרוע, תתחתנו, מה יש?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 11:58 |
|
| |
פווו, התכוונת- הכי טוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 12:01 |
|
| |
רגע, לא טעיתי, אני לא כותבת מתוך שינה או טישטוש חושים..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 20:14 |
|
| |
(לא תפסתי על איזה שיר מדברים, עד שעכשיו ראיתי את הכותרת בחוץ ומה שיהונתן כתב לעיל ונזכרתי, חברה ירדתם עד מוסיקת ערסים???)
ולמי שרצה הסברים למה שכתבתי, זה עניין שצריך לרדת לשמות וסגנונות של ישיבות, דבר שלא יקרה מעל גבי הפורום בצורה גלויה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 20:23 |
|
| |
תמצית האשכול
הבחור ראה בחורה
חשב אולי מתאים לו,
הציע את עצמו ,
הבחורה מאוד נהנתה