|
|
| נשלח ב-10/8/2010 14:19 |
|
| |
אם זה עובד, בחודש הבא 4 אשכולות לפחות יהיו של בשורות טובות
(וכל מי שקורא את הודעתי מחו"ל עכשיו, ויש לא אחת, ולא שניים, געגועי.. אתם חסרים בנופה של הארץ היפה..)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2010 14:45 |
|
| |
סעי , קצת לטייל לא יזיק . את צריכה לעשות עבודה מהארץ אם את רוצה להפגש שם , יש לך קרובי משפחה שם ? barbr ההבדל בין המנטליות גדול מאוד,תתחיל להאמין שזה כן בעיה. סתם דרך אגב בארצות הברית לא חסר בחורות מבוגרות, אבל זה בהחלט לא קשור ולא אומר כלום.
סעי ותהני.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2010 15:00 |
|
| |
תוקן על ידי נאות ב- 10/08/2010 15:56:16
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2010 15:06 |
|
| |
האמת שחוץ מנעמה מ"חלומות של שקיעה"(הסיפור ממבט לשידוכים..)אני לא ממש מכירה בחורה שטסה לחו"ל ונפגשה שם..
אצל בחורים זה יותר מצוי..בפרט שיוצא להם לטוס לחתונות של חברים ועל הדרך הם כבר נפגשים שם..
בכולופן, יש לי חברה שטסה לחו"ל לא ממזמן לצרכי הנפש (להרגע קצת מהשידוכים..) ובמקום זה כל הזמן הציעו לה שם הצעות וכו'..התלהבו שהיא מישראל..
אז לאלו מכם שלוקחים את זה כסגולה-זה ההוכחה שזה באמת יכול לעבוד..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2010 15:48 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | ממש לא נכון!!! תלוי מאיזה איזור ואיזו קהילה.
אני מכירה מקרוב מאוד (נו, טוב, יש לנו משפחה מורחבת בצרפת) הרבה צרפתיות שהם הרבה יותר חזקות בדעות, השקפות ומעשים מבנות סמינר חסודות, כאן בישראל! |
|
בס"ד
אוקי ,נכון,לא הייתי צכ'ה להכליל.
אבל זה לא סותר את זה שיש מקמות שזה המנטליות שם
לצאת בערבים עם ידידים כאילו היו חברות טובות...
(בנות שלמדו איתי סיפרו לי ששם זה נורמה ולא מעשה פשע!!)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2010 15:58 |
|
| |
| barbrav כתב: |  | אני לא חושבת שחסר בחורים בארץ, בשביל לסוע עד לאמריקה בשביל זה....בכלאופן בשבילי....
יש לי חברה שמחפשת תרוץ "הלכתי" לטוס לאמריקה, אז היא אומרת שיש סגולה כזאת לטוס לחו"ל
והשידוך מגיע..משהו כמו "משנה מקום משנה מזל",
אבל אני יותר מאמינה בסגולה כמו: תפילה מלב נשבר בבית..........
(אגב אמא שלי כן מאמינה בזה, היא טסה לחו"ל בזמנו ,חזרה ואחרי חודש התארסה)
אז תארגן טנדר לחברה מהפורום....נראה לי יהיה יצוג נכבד שם.............
תוקן על ידי שיריש1 ב- 10/08/2010 16:00:11
תן חיוך, ה-כ-ל לטובה !!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2010 16:02 |
|
| |
| שיריש1 כתב: |  |
אז תארגן טנדר לחברה מהפורום....נראה לי יהיה יצוג נכבד שם.............
תן חיוך, ה-כ-ל לטובה !!
|
|
חחח...טנדר?? למה,אתם מתכוונים ליסוע ללבנון??? =))
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2010 16:02 |
|
| |
בס"ד אני לא באה!!!!!!! אין כמו הבחורים של ישראל קדושת הארץ שורה עליהם... 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2010 16:24 |
|
| |
אני כבר הייתי בחו"ל אולי עשרים פעם. ועדיין לא נושעתי. לעניין עצמו מציעים לי מידי פעם בחורות מחו"ל ואני לא מוכן לשמוע. המנטליות שונה. דרך החיים אחרת הכל אחרת. אני רוצה רק יצור מישראל. אבל אם אתם רוצים לדעת איך שידוך מתגלגל יש לי סיפור אישי מחבר טוב. הוא היה בחור מבוגר בארץ. ושום שידוך לא הלך לו. עד שלא היה ברירה שלחו אותו להיות מדריך בישיבה של החסידות באירופה. אבא של אישתו כיום לא הסכים לשמוע על בחור ישראלי בשום מחיר. הוא רצה בשביל הבת שלו בחור אירופאי. והוא הלך להיות מדריך באירופה וכך הוא ניהיה בחור אירופאי ולאחר חצי שנה ניהיה השידוך. אז ככה שלכל דבר בעולם יש קשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2010 19:37 |
|
| |
במחשבה שניה, יש לסגולה הזו הסבר פשוט: נוסעים להתאוורר וחוזרים עם כוחות מחודשים יש כח לשידוכים יש בגדים שקונים........
ואז
סוגרים!! 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2010 21:36 |
|
| |
אני........... 
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2010 18:59 |
|
| |
א. אני חדשה כאן! אז שלום לכולם. ב. עשיתי את זה! ולדעתי זה ממש לא שווה כמה שננסה להתגבר על זה השוני במנטליות גדולים מדי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2010 22:28 |
|
| |
אני לגמרי בעד.. מנסיון (בלי להכליל ת כולם)הבחורים שם עם ראש בריא ואמיתי הרבה יותר מהבחורים בארץ ..(במחילה מכבודכם..) כמובן שלבחורה עם מנטליות ישראלית לגמרי זה לא יתאים כי עדיין יש הבדלי מנטליות .. רק קחי בחשבון שרובם רוצים לגור שם..(שלדעתי זה לא מינוס ככ גדול..) בקיצור סעי תהני...אולי ניפגש שם..=)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2010 23:15 |
|
| |
זה רעיון של פריחות לעשות מה שבראש שלהן בלי ביקורת סביבתית, ומזה התפתח "סגולה". כמו הקללה ששדכנים המציאו שמי שלא משלם דמי שדכנות יהיה עליו קפידא כביכול. דבר שאין לו מקור וסימוכין אולם לצורך העניין יש גם בני ברקים שנוסעים לטבריה כך שזה לא דווקא חו"ל אולם בחזל מצאנו שזה סגולה למצוא אשה לנדוד כמו שמצינו בעניין יעקב אבינו
|
|