| נשלח ב-11/8/2010 00:51 |
|
| |
המדרגות בנאות ירושלים
גם אתם מרגישים שם חוסר צניעות, כמעט כמו הבר בהדר דימול? וכן, אסיק, זה קשור לשידוכים!
זה גורם יותר מדי להביט ולהרהר בפוטנציאליים או שלא...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 01:08 |
|
| |
אותו דבר לירושלמים שביננו.... השרותים של אולמי האופרה בירושלים... ממש לא נעים לחצות שם את העזרה...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 01:22 |
|
| |
לידיעתכם בחתונות חסידיות הגברים עולים בכלל מאחורה. מיד בכניסה הראשית שמאלה. ובתור אחד ליברל זה עדיין די מגעיל. ודי לא במקום לאולם חרדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 01:46 |
|
| |
אינסופית,והכי גרוע זו המראה שיש שם...כאילו רואים את כל הנעשה...=)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 01:57 |
|
| |
אין הרבה מה לראות, במילא זה פתוח ולא איזה מאורת פריצים, זה רק נורא שבנות נעמדות להתיפיף מול המראה בדרך למעלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 02:00 |
|
| |
בחור, תלוי באיזה חתונות חסידיות..
וכל חתונה שבה המחיצות זזות/לא כל כך קיימות- נראית ככה, לא הבנתי על מה הזעקה?..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 02:02 |
|
| |
בנאות ירושלים. זה פריצות למהדרין מן המהדרין.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 02:06 |
|
| |
נכון, והייתי יכולה לתת עכשיו עוד רשימה של אולמות בהם המדרגות מעורבות, הכניסה משותפת, וכו'. לא מוצאת טעם. מי ששומר על עצמו - שומר בכל מקום. ומי שלא- גם הפרדה 100 אחוז לא תעזור..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 02:06 |
|
| |
בחתונות שלנו המחיצות לא זזות. לכן לא ברור לי איך בנות שיא הצדיקות מתחתנות שם. אז רציתי לבדוק אם זה רק בראש שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 02:10 |
|
| |
בחתונות שלנו?.... 2 אפשרויות: או שאנחנו לא באותו מגזר.. או שלא היית במספיק חתונות.. ובנות צדיקות? איך הן נותנות שיהיה מסריט בריקודים? איך הן מפקידות את פניהן ביום הגדול שלהן בידי מישהי שהן לא היו מעיפות לעברה מבט בסתם יום? זו לא שאלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 02:13 |
|
| |
חתונות *שלנו* ובנות *צדיקות* דיברתי על מקרים ספציפיים של בנות שאני מחזיקה מהם, לא על הכלל.
מי שמחפש ימצא? לא יודעת. אני לא מאלה שנדבקות למחיצה, אבל גם ככה קשה לי בחתונות שיש שם המון בנים (איך אין שם אף אחד בשבילי?) אני לא צריכה גם לעלות ולרדת בתוכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 02:15 |
|
| |
אינסופית, אמרי כך.. היה נשמע שאת מדברת בכללי..
וסוף דבריך גורם לי לחשוב שזו לא הצניעות שעומדת בראש מעינייך...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 02:17 |
|
| |
| רגע_קט כתב: |  | בחתונות שלנו?.... 2 אפשרויות: או שאנחנו לא באותו מגזר.. או שלא היית במספיק חתונות..
ובנות צדיקות?
איך הן נותנות שיהיה מסריט בריקודים?
איך הן מפקידות את פניהן ביום הגדול שלהן בידי מישהי שהן לא היו מעיפות לעברה מבט בסתם יום?
זו לא שאלה... |
|
רגע,לא הבנתי..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 02:17 |
|
| |
אלא?
בכיף היה לי להביט בהם יומם ולילה, תאמיני לי.
אבל זה לא שייך, ובגלל צניעות.
לא מסובך מידי.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 02:19 |
|
| |
| אינסופית כתב: |  |
אבל גם ככה קשה לי בחתונות שיש שם המון בנים (איך אין שם אף אחד בשבילי?) אני לא צריכה גם לעלות ולרדת בתוכם. |
|
מהמשפט הזה נודף ריח של 'אל תזרו לי מלח על הפצעים'. לא ריח צניעות...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 02:21 |
|
| |
נאות, מאפרת בלע"ז. יש בנות צדיקות, שביומיום לא היו מעיפות מבט לכוונה של מאפרת סטנדרטית (ובלי הכללות: יש גם טובות ועדינות, אני מדברת על הסוג הרווח...), ובדיוק ביום הגדול שלהן- המאפרת היא שמחליטה להן איך הן תיראנה...
וסליחה על הסטת הנושא!
|
|
|
|
|