| נשלח ב-11/8/2010 10:53 |
|
| |
+ אשכול הפטפוטים על הסיפור המשותף +
מאחר וכדאי שהסיפור יישאר כתוב ברצף, בואו נכתוב כאן הערות, הארות, מחמאות, ביקורות. גם החלטות בנוגע להמשכו של הסיפור והצעות להמשכים ייכתבו כאן. נא השאירו את אשכול הסיפור נקי, ייכתבו בו רק המשכים נבחרים. תגובות אחרות יימחקו על ידי בעי. אז הנה אשכול הבלה בלה בלה של הסיפור. אנשים, כשנתתי את חלקו ההתחלתי של הסיפור, הרגשתי שאני נותנת חלק ממני. כתבתי את ההתחלה לפני כמה חודשים, והסיפור הזה באופו אישי יקר לי. מבחינתי יש המשך לסיפור, גם כתוב בפועל וגם כזה שעדיין לא נכתב. אנא, שמרו לי עליו... כל תרומה של כל שורה יקרה, תתקבל בברכה. ממני, שלווה
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 11:05 |
|
| |
הי שלווה, טוב שפתחת את האשכול הזה, רציתי להגיב מאוד, ולא יכלתי..
התחלה מדהימה, כתיבה יפהפיה, רואים שזה משהו שיקר לבעליו.. אבל לא חבל לך? לתת את הסיפור טרף לשיני החברים? אני הייתי שומרת כזה דבר בקופסא נעולה וחתומה לעצמי בלבד!
מקווה לתרום מחלקי גם כמה פרקים, בע"ה. (רק אני מתארת לעצמי, שכמו תמיד, הפרקים הטובים ישארו לנצח בהחסן הנייד שלי, או בלב..)
הרבה הצלחה לך, לכולנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 11:58 |
|
| |
שלווה ההתחלה מאד יפה אבל לא הבנתי אותה כ"כ תוכלי להסביר קצת?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 12:49 |
|
| |
שלווה, כל הכבוד על היוזמה.
האמת שכבר היו לי מחשבות להיפרד מהפורום, איכשהו קשה לי קצת להקדיש זמן (לא כי אני עסוק יותר ממכם ח"ו, אלא כי אני כותב לאט יותר ממכם) להתכתבויות מהירות ולדאחקות בין ניקים.. אבל את החזרת את רוח היוזמה לפורום, אז תרשי לי להודות לך..
ולגופו של עניין, הסיפור התחיל מצויין מעט עמום אבל זה חלק מהיופי שלו כרגע, לדעתי מעט מוקדם מדי מבחינת הכתיבה שאחרים ייכנסו לתוכו, הייתי ממתין לעוד כמה פרקים ממך ואז מנסה את כוחי לכתוב ולהשתתף.
תוקן על ידי המביט_אל ב- 11/08/2010 12:56:22
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 13:22 |
|
| |
מצטרף אל הערות המביט חוץ מהקטע של המחשבות להיפרד מהפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 13:34 |
|
| |
אני אשמח אם אי מי מכם יקח את ההתחלה ויוסיף לה כל דבר שיוכל להוות המשך. אני יכולה לתת עוד המשך, יש לי אפילו כתוב, אבל אני לא יודעת האם כדאי למקד את הנושא של הסיפור ככה מיד על ההתחלה. בצורה הזו שהכל פתוח יש הרבה אופציות להמשיך: 1 מחלה שתקפה את אפרת, 2 הריון רצוי ובדיקתו, ואז אכזבה אם שלילי, 3 הריון לא רצוי שלה ואז אכזבה אם חיובי, וזה לא מחייב דווקא בצורה של חטא, כמו שמיד תמהרו לחשוב. 4 אימוץ - גילוי שלה כמאומצת או של מישהו מהסביבה, 5 מחלה של ילד ה' ישמור.
יש עוד.
די, תתחילו לזוז. הסיפור הזה חייב להיכתב, הוא צורח שהוא חייב.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 13:36 |
|
| |
| המביט_אל כתב: |  |
שלווה, כל הכבוד על היוזמה.
האמת שכבר היו לי מחשבות להיפרד מהפורום, איכשהו קשה לי קצת להקדיש זמן (לא כי אני עסוק יותר ממכם ח"ו, אלא כי אני כותב לאט יותר ממכם) להתכתבויות מהירות ולדאחקות בין ניקים.. אבל את החזרת את רוח היוזמה לפורום, אז תרשי לי להודות לך..
ולגופו של עניין, הסיפור התחיל מצויין מעט עמום אבל זה חלק מהיופי שלו כרגע, לדעתי מעט מוקדם מדי מבחינת הכתיבה שאחרים ייכנסו לתוכו, הייתי ממתין לעוד כמה פרקים ממך ואז מנסה את כוחי לכתוב ולהשתתף.
תוקן על ידי המביט_אל ב- 11/08/2010 12:56:22 |
|
ידידינו המביט,
אם נהגה כל הרעיון הזה ולו בשביל שאתה לא תעזוב אותנו - די לו בכך.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 13:37 |
|
| |
הי, שלוה, אל תתני רעיונות, זה חוסם את החשיבה!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 13:38 |
|
| |
הייתי הולכת על 3. זה יכול לדעתי להתפתח לסיפור מעניין יותר.
גם 4
תוקן על ידי ויאול ב- 11/08/2010 13:39:16
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 13:38 |
|
| |
שלווה, יפה ומסקרן ביותר...
יש מי שמתנדב לפרק הבא?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 13:42 |
|
| |
נתתי רעיונות בגלל תגובתם של האורחת, המביט ושוניקו. נו, מי מכריז על "תפוס לי ההמשך"?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 14:05 |
|
| |
האורחת החלה להצטנע לאחרונה...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 14:39 |
|
| |
ההמשך תפוס לסלבודקה, כפי שכתב באשכול הסיפור.
הוא כנראה לא שם לב לאשכול הזה.
סלבודקה, כל הכבוד! צא לדרך.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 14:58 |
|
| |
ויאול, ההנהלה הגיעה וצינזרה לך תהודעה?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 15:00 |
|
| |
חברים,
סלבודקה העלה המשך לסיפור. אנא הביעו את דעתכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 15:03 |
|
| |
את רצית שההצעה להמשך הסיפור תועלה כאן לפני כן ? כי אם כן, אעביר מה שנכתב שם לכאן, עד שיוחלט על כך.
|
|
|
|
|