ערב טוב
אתם המחפשים שניסיתם הכל, אך עדיין לא מצאתם את זיווגכם.
תנו צ'אנס לדבר הבא משרד השידוכים " ביחד " בניהול הרב אריה פרינץ.
<font size="2">
http://www.2gather.co.il/146802/%D7%A8%D7%A7%2D%D7%91%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%9A%2D1</font>
הגעתי אליהם מהמלצה של שדכן שאמר לי בשלב מסויים : ".... לי אין מה להציע לך... כדאי שתפנה אליהם...
משיחתי איתם עושה רושם שהם לוקחים את העבודה ברצינות רבה.
אין צורך להגיע למשרד בב"ב מפני שיש להם שדכניות ברחבי הארץ אשר מקושרות איתם און ליין.
המועמדים ממלאים שאלון ארוך ממוחשב אשר תוכנן לפרטי פרטים כדי להגיע למקסימום התאמה. בנוסף, הם דורשים צילום תעודת זהות, וגם הם מצלמים אתכם במקום כך שכדאי שתבואו מתאימים.
הם גם מבצעים בדיקה גרפולוגית על קורות החיים שאתם ממלאים בכתב ידכם, כך שלמי שיש מה להסתיר כדאי שיחשוב פעמיים....
אציין, אין מדובר בגמ"ח, לכן ההרשמה עולה 600 ש', וסגירת שידוך 4,000 ש'.
אך אם תוך שנה סוגרים שידוך באמצעותם, התשלום הראשוני מתקזז מהסכום הסופי, כך שמשלמים רק 3,400 ש'.
לדעתי, המחיר הוא זהה למה שמשלמים לשדכנים "קונבנציונליים" , ממה שמקובל עכ"פ במגזר שאליו אני משתייך.
בתחילה כששמעתי את הסכום שהם דורשים עבור ההרשמה, נרתעתי וכמעט הורדתי את זה מהפרק, אך לאחר מחשבה שניה, התיישבתי בדעתי שכן אלך על זה, אין מה לעשות, על עבודה רצינית משלמים.
לאחר 120 כשאגיע לפני בי"ד של מעלה וישאלו אותי מה ההשתדלות שעשיתי עבור שידוך, בין היתר אוסיף גם את ה- 600 ש' דמי הרשמה.....
אדגיש, אין לי כל קשר עסקי לארגון זה. גם אינני מכיר כלל את הרב פרינץ.
בהצלחה לכולם