בית פורומים עצור כאן חושבים

מזל טוב לנשיא המדינה ליום הולדתו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/8/2010 23:34 לינק ישיר 

מקס
 הפאסיביות   מעידה על הכמיהה של העם לשלום, לשקט, לסיסמאות של- הלנצח נאכל חרב-? לרצון עז להתמסר לבנין ולא למלחמה, להצלחת שטיפת המח המתמדת .
היא לא נבע מרוע או שחיתות,- כך דרכו של הרוב להאמין להבטחות מנהיגיו- מנהיג שהיה מוכר כגיבור ישראל ומנהיג לאומי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2010 23:43 לינק ישיר 

אפשר להעביר את האשכול הזה לחדרי חרדים. הוא בהחלט מתאים. אגב, שמעתי שפרס הוא גמד, אבל רבין מכחיש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2010 10:03 לינק ישיר 

מה שחסר להשלמת ההודעה הקודמת- איפה הרב מצגר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2010 22:59 לינק ישיר 

ירוחם

לא היתה שום בעיה לאחל לפרס עוד שנים טובות בתפקידו, לולא לימדנו הנסיון שאנו עלולים חלילה לשלם על כך ביוקר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2010 23:46 לינק ישיר 

לירוחם,מה שאתה כותב שיש לכבדו מצד מה שמצינו שיש לרכוש כבוד למלכות,אינו ראיה,ניתן להסביר שיש לתת כבוד למלכות,כי יש חשיבות לחיזוק המלכות,ולא בגלל שבאמת ראוי לכבדם,לפחות לגבי תפילה לשלום המלכות,מצינו במשנה כן,"הוי מתפלל בשלומה של מלכות שאלמלא מוראה איש את רעהו חיים בלעו".
ועל כן,נשיא שאין לו כל סמכיות,ואינו משמש כלל בהנהגת המדינה,לא שייך הטעם הנ"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2010 00:08 לינק ישיר 

נא להרגע- לא העלתי בדעתי אפילו לרגע כי יהודי בעיקר אם הוא חרדי, לא ימצא סיבות למה לא להתנהג במידת דרך ארץ.

סגסג
עיין רש"י פ ויחי -וישתחוה לראש המיטה- עיין רש"י מלכים -וישנס אליהו את מותניו. המשנה באבות מתיחסת למלכות רומי שהחריבה את ביתנו והגלנו מארצנו- ואף על פי כן.
שמעון פרס הוא בן 87 -בכלל לפני שיבה תקום -וגם הדרת פני זקן,  איך שתרצה לפרש את הגמרא בקידושין.
הוא נושא תפקיד יצוגי- הוא מיצג את אזרחי המדינה, -כולל -את כ ו ל ם ,
הוא אמור לחון את הרב בניזרי- אין לו תפקיד? הוא אמור לחון אחרים אין לו תפקיד חשוב- מי לחחים חופשיים ומי למות בחיים בכלא. זה לא תפקיד?
אבל כאמור, הוא מוחל על איחוליכם אני מוחל- ולא מצפה להם  וגם לא ציפיתי.
פתחתי את האשכול במטרה לשעשע בבדיחותה, אבל כבר הפסקתי להשתעשע, איך אומרת הגמרא- טוב לא חשוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2010 01:13 לינק ישיר 

אולי תסביר לי למה לברך יהודי כופר בעיקר, שאמר על דוד המלך דברי חירוף וגידוף נוראים?

ירוחם, אם על אבא שלך או סבא שלך היה אומר פרס דברים כאלו, הרי היית מקלל אותו כל יום. רק מה, דוד המלך הוא לא הכוס תה שלך. אין בעיה. אבל אתה לא יכול להאמין שיש אנשים שכבודו של דוד המלך יקר בעיניהם כמו כבוד סבא שלך בעיניך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2010 02:04 לינק ישיר 

אז מה היה לנו?

בדיחה חריפה (ומקורית כמדומה) של ירוחם.

פרטים מהביוגרפיה של ש. פרס, נשיא.

דיון על טיב הנוער במדינת ישראל תשע.

אני הייתי מציע להתמקד בשאלה אם יש הלכה מסויימת כיצד להתייחס לשלטון. או שאלו עצות טובות ולפעמים אין ברירה אחרת.

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו < language="">

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2010 10:12 לינק ישיר 

מיימוני,

שכחת עוד שני דברים חשובים שהיו לנו:

הכללה וקסנופוביה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2010 11:51 לינק ישיר 

צבוני
נדמה לי שאתה הוא זה שכללת את הקסנופוביה- שנאת הזר והשונה- כל מי שאינו מאנ"ש ולא חושב כמונו,.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2010 12:14 לינק ישיר 

באמת מתאים שמי שכותב : "לא העלתי בדעתי אפילו לרגע כי יהודי בעיקר אם הוא חרדי, לא ימצא סיבות למה לא להתנהג במידת דרך ארץ. " , הוא זה שמה שחסר לו זה בדיוק ללקק לשימון היקר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2010 13:08 לינק ישיר 

לצבוני

ההערה האחרונה שלך מקוממת.

אתה לא יכל לתאר לך סתם יהודי שמתחשק לו לברך יהודי אחר ליום הולדתו  סתם כי זה כיף לברך מישהו-במיוחד אם הוא נשיא המדינה.

אתה חייב לייחס לו מניע-"ללקק לשימון היקר"

כי לחרדים תמיד יש חשבונות של כדאיות והם אף פעם לא מפרגנים סתם לחילונים.

דבריך הם עוד הוכחה לנזק ולכיעור של החינוך החרדי .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2010 13:59 לינק ישיר 

מי אמר לך שאני חרדי? אולי אני רפורמי?

ודברייך מהווים הוכחה לשנאת חרדים. נניח שאני חרדי ושכשלתי בייחוס מניעים זרים למר ירוחםשמ נ"י. האם מכאן ניתן להסיק ש"לחרדים תמיד יש חשבונות של כדאיות והם אף פעם לא מפרגנים סתם לחילונים", ולדבר בשנאה גלויה על ה"לנזק ולכיעור של החינוך החרדי"?!

בכל אופו אני מודה שטעיתי. חשבתי שכאן כותבים אנשים חושבים. שפורום זה אמור להיות יותר ברמה מאחרים. טעיתי, לצערי. אני רואה שאותו זעם כבוש, אותה שנאה מפעפעת כאחרוני הטוקבקיסטים, מופיעה כאן ללא הרף. חבל, אבל כנראה שזה מה יש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2010 16:15 לינק ישיר 

הרב מימוני

ביקשת דעת חז"ל

קהלת רבה פרשה א

למדך שכל מי שנתמנה פרנס על הציבור אפילו הוא קל שבקלים הרי הוא כאביר שבאבירים

מדרש אגדה  שמות פרק לא

מכאן אמרו רבותינו ז"ל אין ממנין פרנס על הציבור אלא אם כן הכריזו עליו לפני מלך מלכי המלכים מן השמים:

הנשיא פרס האו ודאי בחזקת שמו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2010 16:36 לינק ישיר 

בהתאם לדעת חז"ל יצ"ו, ברצוני לנצל את ההזדמנות ולמלא כמה חסרונות שהושמטו בשנים האחרונות, ומי שמילא חסרונותינו הוא ימלא גם את חסרונותיכם.
ראשית, ברצוני לשלוח מכאן אה"ק תובב"א מזל טוב לאחמדיניג'ד לרגל הגעתו לכור גרעיני, לסטלין לרגל הגיעו למצוות ולמאו לרגל הגעת התולעת האחרונה לרגל ימין שלו (למ"ד יש בגר בקבר). כמו כן, איחולים לאסאד לרגל מינויו לנשיא סוריה תובב"א, ולנסראללה לרגל ניצחונו במלחמת לבנון השנייה. לסדאם חוסיין לרגל תלייתו, ולחוסיין אובמה לרגל מינויו והצלחותיו הכבירות בשדה המדיניות הבינלאומית.
ואם אולי יש למי מכל אלו גם יומולדת ביום כלשהו השנה, אז אני מנצל את ההזדמנות לאחל לכולם מקרב לב שה' ית' יאריך ימיהם בנעימים ויאריכו ימים על ממלכתם.

כל אלו התמנו פרנסים על הציבור (וגם על כמה יהודים שעוד נותרו במחוזתיהם), ובודאי הקב"ה הכריז עליהם מלמעלה טרם שהכריזו עליהם מלמטה (דכידוע, פסולי עדות דרבנן בעו הכרזה), וממילא כולם כאבירי האבירים של השולחן העגול חשיבי (מדין אחשביה), ודין המלך ארתור להם, שאינו דן ואין דנים אותו, ויושב בעזרה.

כה לחי!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > מזל טוב לנשיא המדינה ליום הולדתו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.