|
|
| נשלח ב-1/10/2010 14:35 |
|
| |
אידי, זה מה שקורה כשצריך לבחור 15 סולנים מתוך 33 שנה.

|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 14:51 |
|
| |
אם מישהו יכל להסביר לי מה הולך כאן...אני אשמח 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 15:13 |
|
| |
בוחרים 10 מתוך רשימת השירים שבאשכול נספח_למכונת_הזמן וכותבים אותם פה באשכול הזה. --- תמר, מה שאמרתי זה שבזמנו התלהבו מהנ"ל מאוד מאוד עד כדי שהחשיבו אותו (ובצדק) לאחד מהמוצלחים ביותר ב"יבוא" - ותוך כמה חודשים, באורח מפליא ביותר, התהפכו מהקצה אל הקצה. 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 16:23 |
|
| |
| אידי כתב: |  | עד שאת שואלת איפה השירים... תשאלי לאן נעלמו מרשימת הסולנים המוצלחים כמה חבר'ה שבזמנו - לפני שנה בערך - כולם התלהבו מהם עד הגג. (אח, ריבי ויושר, איך אני מתאפקת לא להביא פה קישור לאיזשהו אשכול חביב שכולל את תגובותיכן מאותה תקופה על---) |
|
אידי, תביאי ת'קישור. ממש אין לי מושג על מה את מדברת...
(או שאת מתכוונת על האשכול שיצא "יבא" ועל מה שכתבנו על בראון והרשקוביץ? :))
תוקן על ידי ריבי10 ב- 01/10/2010 16:25:32
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2010 21:03 |
|
| |
אז בכל זאת יש לך מושג על מה אני מדברת :-)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2010 21:09 |
|
| |
עוד לא עניתם לי למה "רווח", ירושלים וכד' לא ברשימה...
וחוץ מזה, מה זה השירים: הנה נחלת ושיר המעלות? סליחה על הבורות אבל אני לא מכירה אותם, מאיזה דיסק הם?
חשבתי שיש לי את כל הדיסקים של מיאמי...
(שיר המעלות אני מכירה של ישיבה בויס)
בכל אופן מענין לדעת, כי היו הרבה שבחרו אותם, אז כנראה שזה באמת שירים יפים...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2010 22:36 |
|
| |
| אידי כתב: |  | אז בכל זאת יש לך מושג על מה אני מדברת :-) |
|
חמדה'לה, קראת אז את כל האשכול עד הסוף...? (מקווה ששתינו מתכוונות לאותו האחד...)
בסופו של דבר ועניין הודעתי קבל עם ועדה שאין על גורקין.
ואני עדיין אוחזת בדעה הזו.
מה שכן - להרשקוביץ היה בזמנו קול נפלא ועד היום אני אוהבת את הסולו שלו ב"מעם השם"...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2010 22:43 |
|
| |
רק רציתי להתנצל בפני החברים שלא טרחתי להשתתף באשכול הזה... פשוט.. זה אולי נשמע מוזר אבל אין לי כזה ידע מקיף במקהלה כדי שאוכל לברור ולהחליט בין כולם. אני יכול לומר לכם על סולנים שאהבתי במשך השנים ועל שירים שאהבתי, אבל לא בשיקלול של כל השנים וכ'ו..
אני פשוט מרגיש לא נעים, במיוחד מהיוזמת הנכבדה.. רק שתבינו שהרגשתי שזה גדול עלי. יש כאן שמות שמדברים עליהם ופשוט אין לי מושג מי הם.. מן הסתם שמעתי אותם שרים אבל בלא לדעת את זהותם.
אולי אם הייתי יודע שזה יתפתח לכזה היקף הייתי מנסה ליטול חלק איכשהו, העניין הוא שאני לא אוהב להביע דעה בדברים שאני חושב שאין לי בהם את הידע המספק.
זה מספיק אידי? 
התנצלויותי.
תוקן על ידי ברוקלינאי ב- 02/10/2010 22:45:26
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 15:06 |
|
| |
ברוקלינאי, זה בסדר.
נראה לי שכולם פה הם ככה, מכירים את הסולנים והאלבומים האחרונים יותר, ופחות את הישנים.
אבל באיזה מקום (אשכול השאלות הקטנות אולי?) יושר כתבה מי הם הסולנים הבולטים ומה הם שרים, כך שאפשר לדעת.

|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 17:30 |
|
| |
השירים שאני בוחרת הם: הנה נחלת, when, sunshine, ברכת הבית, והיה מחניך קדוש, אשא עיני(נראה לי שיש גם אשא עיני ישן יותר אבל אני משערת שאתם מתכוונים לחדש), to live a life of torah, רפאנו, ואני, ויחדשהו, ד.א. מה זה שבת? שוועת או שבת ירושלים? ו- למה השיר ירושלים לא נמצא- ממשיח, אני משערת שולירושלים ששמתם זה השיר הישן
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 18:35 |
|
| |
שבת משוש ליבנו
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 19:40 |
|
| |
גריני את בטוחה שזה שבת ולא שוועת?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 21:18 |
|
| |
טוב אז סופ כל סוף עשיתי את זה... אז ככה: WHEN (שיר מקסים מלא עוצמה....) הטוב אשא עני אדון עולם משיח רפאנו ביום ההוא הנה מה טוב STAND UP רק חזק.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 21:36 |
|
| |
לכל מי ששאל על היעדרות שירים כלשהם: חיכינו וחיכינו שמישהו יוסיף שירים לרשימה, ומאחר שלא עשיתם את זה - השירים המועדפים עליכם נותרו בחוץ. הגיוני, לא?
יוני, שבת - עם ב' לא דגושה - מלשון לשבות. שבת, כלומר הפסיק, משוש ליבנו... אוי נא לנו כי חטאנו. חדווה - שיר המעלות הוא מהאלבום "שבת ירושלים", וב"הנה נחלת" את יכולה לצפות במופע מיאמי 25. ריבי - לא אמרתי שהרשקוביץ היה המס' 1 שלך... הוא גם לא המס' 1 שלי (טוב, מס' 3 בערך... :) ) מה שכן אמרתי זה שאת ויושר אהבתם את הקול שלו מאוד - בזמנו, בוודאי שבזמנו! לכולם הרי מתחלף הקול בסוף... לא? תמר - כאן באשכול, אם מישהו ניסה לעבור על העמודים הראשונים, הופיע פירוט של הסולנים הפחות מוכרים עם סולו לדוגמא.
וברוקלינאי - חכה-חכה, יום אחד אני באמת אצליח לכעוס עליך :-) מה שכן, להשתתף בבחירת השירים אתה עדיין יכול! (אם ההתחברות הבאה שלך לא תהיה אחרי שהאשכול ייסגר... )
תוקן על ידי אידי ב- 03/10/2010 21:54:17
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 21:42 |
|
| |
| שמואל1000 כתב: |  |
אז ככה:
WHEN (שיר מקסים מלא עוצמה....)
. |