|
|
| נשלח ב-6/10/2010 15:18 |
|
| |
| yoni770 כתב: |  | |
היי, היי, לא ייתכן להוציא שירים אך ורק כי אחרים לא הגיבו!!!!
עצה פרקטית: בחנויות המוסיקה ניתן למצוא דילים טובים על דיסקים ישנים יותר, כך תוכלו לקנות את הדיסקים הקודמים של פרחי מיאמי במחירים מצחיקים ממש וגם להנות!
גריני, איפה יש כאלה דילים? אני מחפשת.
אני מקווה שלא תכעסו עלי שזה לא בדיוק קשור לאשכול |
|
יוני, יש גם את הרביעיה של אחד אחד-שיר השמחה-ולא זוכרת איזה עוד, וגם את רווח-משיח-מסביב למדורה-יבא,
שאלה הדיסקים המקוריים,
ויש גם את הקולאז' שעשה - גל סטאר נראה לי - וגם יש את הultimate האחרון. (או שאולי לא זה מה שאת מחפשת)

|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2010 22:03 |
|
| |
העשרה שלי:
אנא בכח אני מאמין בסיעתא דישמיא רפאנו אדון עולם יעלה ויבא ביום ההוא קל הכבוד SUNSHINE כלל ישראל
אני רק לא מתאפק מלהוסיף שהשיר שבתכל'ס הכי אהוב עלי הוא כמו שאמרתי בעבר - "ירושלים שמעו לקולנו"! רק שהוא לא ברשימה...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2010 11:40 |
|
| |
בינתיים:
5 קולות: when
4 קולות: הטוב, אנא בכח, זכרני נא, רפאנו, sunshine, ביום ההוא
3 קולות: אדון עולם, הנה נחלת, המחרוזת באנגלית מההופעה האחרונה, אנא בכח
--- כמה שירים נכנסים בהופעה רגילה? נהיה חייבים לקצץ. אפילו אם נכניס רק מ 4 קולות ומעלה זה יהיה יותר מדי... שנרכיב מהנבחרים מחרוזות?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2010 11:46 |
|
| |
רגע, רגע, כבר עברנו משלב ההצעות לשלב הבחירות?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2010 12:30 |
|
| |
בוקר טוב, גריני!  תיכף גם השלב הזה נגמר... אז כדאי לך לבחור מהר 10 שירים מ כאן... (מומלץ לבקר בפורום לעתים תכופות יותר )
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2010 16:09 |
|
| |
תמר את ultimate כבר חיפשתי בחנויות קרוב לבית והם בכלל לא שמעו על זה, כנראה שאצטרך בשביל זה ליסוע לב"ב או לשלוח את גיסתי לקנות לי אבל גם חיפשתי אלבומים ישנים יותר בזול- שאלתי היא אם ידוע לך על מבצעים בחנות כלשהי? תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2010 22:26 |
|
| |
| אידי כתב: |  | בינתיים:
5 קולות:
when
4 קולות:
הטוב, אנא בכח, זכרני נא, רפאנו, sunshine, ביום ההוא
3 קולות:
אדון עולם, הנה נחלת, המחרוזת באנגלית מההופעה האחרונה
---
כמה שירים נכנסים בהופעה רגילה? נהיה חייבים לקצץ. אפילו אם נכניס רק מ 4 קולות ומעלה זה יהיה יותר מדי...
שנרכיב מהנבחרים מחרוזות? |
|
שתיקה כהודאה?
אני מציעה שנשזור את המחרוזות הבאות:
הנה נחלת - אדון עולם (שכר פרי ה-ב-א-טן... ואז הפתיחה של אדון עולם - טננננ....)
אנא בכח - זכרני נא (שגבנו, טהרנו, נורא... ואז הפתיחה בכינור של "זכרני")
רפאנו - When (כי תהילתנו אתה. See our world...)
מה דעת כבודכם?
(שימו לב גם שאם אנחנו מורידים את השירים שקיבלו רק 3 קולות, יוצא שיש רק שיר קצבי אחד - לא מספיק בשביל הופעה.)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2010 22:37 |
|
| |
יבוא
אשא עיני המחרוזת השקטה שהם ביצעו בהופעה האחרונה שיר המעלות
אני מאמין
בסיעתא דשמיא
הנה מה טוב
יעלה ויבא כלל ישראל
when
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2010 22:07 |
|
| |
גריני, יש לך טעם טוב! כבר חשבתי שאני היחידה שאוהבת את "יבוא"... :-)
--- עכשיו עוד כמה שירים עלו לקטגוריית "3 קולות". נצטרך לעשות בחירה פנימית. יום שלישי, אי"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2010 07:20 |
|
| |
הייי, גמני אוהבת את יבא!
(לקח לי זמן להתרגל, אבל... :))
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2010 10:53 |
|
| |
אז גם לך יש טעם טוב :-)
----
התוצאות בינתיים:
6 קולות - When
4 קולות - הטוב, זכרני נא, רפאנו, Sunshine, ביום ההוא
3 קולות - הנה מה טוב, אשא עיני, יעלה ויבוא, אדון עולם, הנה נחלת, אני מאמין, שיר המעלות, אנא בכח, המחרוזת באנגלית מההופעה האחרונה.
עכשיו, מה שאנחנו צריכים לעשות זה לצמצם עוד קצת את הרשימה. אז - נא לבחור 6 שירים מתוך הרשימה הנ"ל (אני מעדכנת גם את ה" נספח") שיהיו לדעתכם הכי מוצלחים בהופעה - ותשתדלו לשלב שם גם שירים שמחים, כי הופעה צריכה גם להסעיר את הקהל :-)
יאלה חבר'ה, נמאס לי מהשלב הזה, בואו נגמור איתו מהר ונעבור הלאה...
תוקן על ידי אידי ב- 12/10/2010 10:59:48
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2010 16:59 |
|
| |
ואו איזה קשה לקצץ שירים... טוב הנה שלי: when זכרני נא sunshine(למה אני כ"כ יודעת מי יבחר לשיר את זה?  ) הנה מה טוב הנה נחלת אני מאמין די זה מממש קצת!! אתם בטוחים שאי אפשר להכניס עוד?נירהלי שבהופעות יש יותר מ-6 שירים..לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2010 18:37 |
|
| |
יפה יפה תמשיכו כך.........
אידי, בקשר למה שאמרת שאת היחידה שאוהבת את יבא, אז גם אני אהבתי אותו מאוד מאוד, עד שראיתי את הביצוע שלו. מאז אני לא מסוגלת לשמוע את השיר הזה, לא יודעת, הביצוע המזעזע והלא אחיד הרס לי את השיר.

|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2010 18:45 |
|
| |
את מתכונת לביצוע בהופעה?
הוא לא כל כך מזעזע...
אני אהבתי בו את הקטע ששרים כמה פעמים רצוף: יבוא יבוא - יבוא יבוא - יבא יבא ויג-א-ל-י-נו
כשבהתחלה זה רק סול ודיויד שרים והולכים קדימה ובכל פעם מצטרפים עוד שני ילדים - עד שכולם עושים ככה...
הבנתם בסוף למה התכונתי?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2010 21:35 |
|
| |
הנבחרים שלי:
הטוב זכרני נא ביום ההוא אשא עיני המחרוזת באנגלית מההופעה האחרונה אנא בכח
--- אני דווקא מאוד אהבתי גם את הביצוע של "יבוא" בהופעה. מלהיב וחמוד. גם אלברט אוהב את השיר הזה :-) בילי, למה יש לי הרגשה שמי שאת חושבת עליו לא נכלל ברשימת הסולנים הנבחרים?  ו-תמר, במקום לחלק ציונים לעבודתנו המסורה, את מוזמנת להצטרף ולדרג - עד סוף השבוע...
|
|
|
|
|