|
|
| נשלח ב-22/8/2010 02:00 |
|
| |
| תמר99 כתב: |  | | בעצם, גם פסנתר כנף יוכל לעשות לנו את זה, לא? |
|
לא הבנתי באיזה הקשר הוזכר הניק שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2010 07:24 |
|
| |
| אידי כתב: |  | אנחנו בעד!
להלן המועמדים שלי:
שאול אלסון, יושי בנדר, דייויד הרשקוביץ, יאיר קניג, אברהם וויליג, אריק וג'ונתן סטרן, רוברט לווי, אדם מרגוליס, איצי ספינר, דניאל גובר, דניאל מצ'ניק, ג'ורדן אודינסקי, זלמן פולק, שלום ברישנסקי, יהודה גורקין, והאחים אייל - פשוט לא הצלחתי לוותר עליהם
חנינא ורבינא אברמוביץ' - בתפקיד ההרמוניות - קולות שניים, שלישיים ולמעלה בקודש.
ארי גולדוואג ישמש כמקהלת הגברים ברקע - אני מעדיפה את הקול שלו כבוגר מאשר כילד.
הסולנים הראשיים הם כמובן שלושת הראשונים, שהקולות שלהם עשירים בגוונים ומלודיים במיוחד, כשבראשם שאול (לא נראה לי שמישהו יחלוק עלי בנקודה זו) - קול פעמונים שמימי שיורד לעולם אחת לשבעים שנה.
למען האמת, כל החבר'ה שציינתי כל כך מוצלחים (ובטח גם שכחתי כמה), כך שכל אחד מהם ייאלץ לקבל כמה סולואים... זו תצטרך להיות הופעה ארוכה!!
שיפוצים?
תוקן על ידי אידי ב- 22/08/2010 01:59:57
|
|
אם מרכיבים קבוצה מצומצמת הטובה ביותר, הייתי מוותרת על חנינא, מצ'ניק, אודינסקי ופולק.
למרות שאת האחרון מאד אהבתי.
אבל הם די סטנדרטיים. לא יודעת, אבל ככה אני חושבת.
כי הרי גם איך אפשר לוותר על יוסי שיק / שמחה קאץ' / ארי רוזנר וכו'???
לא חסרים סולנים טובים, אבל צריך לחפור עמוק בשביל למצוא את הטובים ביותר.
וד"א, אני גם מאד מסכימה עם מה ש-Ino כתבה.
הרי אז לא היה מושג כזה של 2-3 הופעות ביום אחד / 5-6 הופעות בשבוע, ולכן סביר יותר שהם הצליחו למלא אולם ב-15 אלף איש.
<ואידי, תוסיפי מהר גם את עודד קריטי לפני שיושר תראה את זה....>
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2010 13:41 |
|
| |
שמחה קאץ' ושרולי רובין די מזכירים אחד את השני, לדעתי, והייתי אומרת שרובין אפילו קצת יותר טוב - לפחות בביצועים בהופעה חיה (ביצועים קוליים, אני מתכוונת). אז אולי נוסיף דווקא את רובין? מצ'ניק ואודינסקי לא קריטיים גם לגביי. פולק לדעתי יותר טוב מברישנסקי - את לא חושבת ככה? חנינא, לעומת זאת, הוא נכס אמיתי בשביל קולות שניים ושלישיים, ואין הרבה סולנים שמוצלחים כל כך בקטע של ההרמוניות. כך שאני בכל זאת חושבת שהוא צריך להישאר.
< עודד קאריטי. שהשם ישמור עליי! חששתי אמנם שאני מסתבכת כאן, אבל אף פעם לא הבנתי מה כ"כ מיוחד בו. כנ"ל יוסי שיק. אני רק מקווה שיושר לא תחסום לי את הניק על המקום מרוב זעזוע>
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2010 14:17 |
|
| |
מה קשר ברישנסקי לכאן? את שניהם לא הייתי מכניסה לרשימה, בכל מקרה.
לא הייתי אומרת שליוסי שיק יש קול מדהים, אבל יש לו שירה מאד טובה. וגם אותו לא הייתי מכניסה.
אותי אישית לא מזעזע שאת לא מכניסה את קריטי. מציק לי יותר שאת חושבת שאודינסקי, למשל, עדיף עליו.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2010 16:08 |
|
| |
אני עדיין לא הבנתי מה כ"כ מיוחד משאול אלסון אני ממש לא סובל אותו...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2010 16:09 |
|
| |
קודם כל, תודה לפותחת האשכול. מתפתח כאן דיון מאוד מעניין.
אני חייבת להודות ש- ino123 העלתה כאן נקודה חשובה ביותר, שלא נתתי דעתי עליה כשכתבתי מה שכתבתי.
אני לא מזדעזת מזה שקריטי לא ברשימה של אידי (למרות שאני חייבת להודות שקראתיאותה 3 פעמים, כדי לוודא שאכן לא פספסתי את שמו), אבל אני כן חושבת שעודד קריטי משלב הופעת במה ממש טובה, קול יפה מאוד ושירה רגשית ומיוחדת. כן או לא?
ריבי, אולי נשמע מה ההרכב המנצח שלך?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2010 17:18 |
|
| |
אז סיכמנו: מורידים את ברישנסקי, פולק, אודינסקי, ומוסיפים את קריטי, רוזנר, ורובין. או קיי?
(לדעתי גם את עקיבא ג'יקובס, מה דעתכם ?)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2010 18:54 |
|
| |
רובין יש לו הרבה דרך ללכת לפני שהוא מתקרב לרמה של האחרים. הוא תמיד נראה מבולבל או בחילה על הבמה, והוא לא תמיד שיר על מקש. הוא זקוק לזמן נוסף כדי לפתח את כישוריו
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2010 19:12 |
|
| |
אולי נחליט כמה ילדים אמורים להשתתף במופע, וכן כמה שירים ישירו. והאם במחרוזות או לא. ואח"כ נראה את מי מורידים ומי מעלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2010 19:24 |
|
| |
לא עדיף קודם לגמור עם הילדים ואח"כ שירים?
פשוט זה יותר מסודר ככה.
לדעתי, 15 ילדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2010 20:57 |
|
| |
למה להוסיף את רוזנר? לא זו היתה כוונתי.
נראה לי ש-15 זה מידי הרבה. לא יותר סביר 10?
יושר, לא הרכבתי רשימה וגם לא נראה לי שאני עומדת לעשות את זה.
אבל מה שבטוח- עודד קריטי, שאול אלסן ויהודה גורקין כבר שם.
לגבי יאיר קניג, יושי בנדר ודוד הרשקוביץ, אני עדיין בהתלבטות אם מי מהם שווה כניסה.
בואו נגמור סולנים ונעבור לשירים כמו שתמר כתבה. נראה לי יעיל יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2010 21:16 |
|
| |
ב DVD של יבוא יש כ 20 ילדים... נראה לי ש 10 זה מעט מדי. יושר: מסכימה איתך שלעודד קאריטי יש הופעה כובשת. אם זה היה הקריטריון, הייתי מכניסה אותו בלי ספק - רק שהלכתי על הקול ולא על ההופעה. (אשכול הבא אי"ה - דירוגי בימתיות! רק נגמור קודם את הפרוייקט הנוכחי...) ריבי: הקול של יושי (לא כמו שאת זוכרת אותו מה DVD של יבוא אלא במקור, כמו ב"מי יתן מנוחתי") לא מזכיר לך את שאול? (לגבי הרכבת רשימה, נראה לי שאפשר פשוט להוסיף הערות ושיפוצים על הרשימה הקיימת.) (אוח, עד שהגבתי על התגובה הקודמת שלך, שלחת את הנוכחית שנייה לפניי ונאלצתי לשנות הכל  ) תמר - למה רוזנר? אמנם יש לו עוצמה בקול (והופעה בימתית מצויינת), אבל לא משהו שאין לרבינא אברמוביץ' - שלקח בהצלחה מדהימה את "אני מאמין" שלו. אני מבינה מה את אומרת על ג'ייקובס - לי הוא מזכיר (מדי פעם, כשהוא עולה) את יאיר קניג בצעירותו. (מה שאומר שריבי לא תאהב את הרעיון  ) Ino - מסכימה איתך לגבי רובין שצריך להשתפשף... אלי: הפתעת את כולנו בקטע של שאול אלסון! אז מי המועדפים שלך, אם ככה?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2010 21:22 |
|
| |
אוקיי. שיהיה 15 / 20 כמה שתחליטו. סתם רציתי שתהיה ה-קבוצה!
ההתלבטות שלי עד בנדר היא בגלל זה.
פעם הקול שלו היה - - - - - רק שהיום כבר אני לא מסוגלת לשמוע אותו.
כנ"ל קניג אבל לא עד כדי כך.
והרשקוביץ- אני אוהבת את הקול שלו כמו לפני שנה - שנה וחצי. לא כמו היום.
לשרולי רובין יש עתיד. כרגע הוא עדיין בוסר.
וכן, גם את רבינא אני מכניסה בלי שום ספק לרשימה.
תוקן על ידי ריבי10 ב- 22/08/2010 21:22:52
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2010 21:25 |
|
| |
10 ילדים נראה לי קצת מאוד. איזה מן הופעה תהיה לנו עם כמות כזאת של ילדים?
מינימום 15 ילדים, לדעתי.
ואלו הן:
לפי סדר כרונולוגי, מהסוף להתחלה, ולאו דווקא קולות הכי טובים, אלא ילדים שתרמו למקהלה מכל מיני בחינות.
1. יהודה גורקין 2.בנימין רבינא אברמוביץ 3. יאיר קניג 4. שאול אלסן 5. דניאל מוצ'ניק 6. דניאל גובר 7. רוברט לואי 8. ייצי ספינר 9. עודד קריטי 10. אברהם סלומון 11. סטיוארט בייננסטוק 12. אברהם וויליג 13. יעקב זחצר 14. שלמה לוינשטיין 15. ג'ונתן פאלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2010 21:31 |
|
| |
מה אנחנו אמורים לעשות עכשיו, לענות "אמן" על הרשימה ולהמשיך הלאה?
|
|
|
|
|